Esports

Notícies

  • 30 de desembre de 2020 Crònica del Ple ordinari de 28 de desembre Ple

    El dilluns 28 de desembre es va celebrar el darrer Ple ordinari de l’any 2020, un Ple que va comptar amb la presència de tots els càrrecs electes tret de la regidora Teresa Bada (JXA), i que constava de punts de molta rellevància com l’aprovació inicial del pressupost 2021, l’aprovació de les bases per l’adjudicació de 25 habitatges amb protecció oficial en règim general de lloguer al Maset Nou, o l’aprovació Inicial del Pla de Millora Urbana de Can Draper.

  • 15 de desembre de 2020 La pujada amb moto a Sant Bartomeu enguany no es farà Pujada amb moto a Sant Bartomeu

    La tradicional pujada amb moto a Sant Bartomeu, que any rere any organitza el Moto Club l’Ametlla amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament el dia de Sant Esteve, enguany no se celebrarà en compliment de les restriccions decretades pel Departament de Salut amb motiu de la COVID-19.

  • 2 de desembre de 2020 Obertura progressiva de les instal·lacions esportives amb seguretat. Manteniment de les instal·lacions esportives

    Durant aquesta aturada forçosa s’ha aprofitat per fer una nova posta a punt de les instal·lacions esportives, tant a nivell de manteniment com de neteja i desinfecció.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 12:16