Sanitat

Notícies

  • 26 de febrer de 2021 Lleugera flexibilització de les mesures per contenir la COVID-19 Mesures COVID 1 març 2021

    Havent analitzat la situació sanitària actual, la qual presenta una tendència a la disminució de contagis molt lenta (gairebé d’estancament), i davant la necessitat de fer algunes modificacions que permetin que alguns sectors es puguin reiniciar mantenint el control del risc epidemiològic, el PROCICAT ha anunciat avui una pròrroga de les mesures vigents per contenir la COVID-19, amb petites flexibilitzacions.

  • 22 de febrer de 2021 Mesures per a la contenció de la COVID19 a partir del 22 de febrer Mersures per a la contenció de la COVID19 a partir del 22 de febrer

    Les actuals dades epidemiològiques a Catalunya permeten establir canvis en les restriccions vigents. A partir del 22 de febrer entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions generals anteriors i afecten directament l’autorització de determinades competicions esportives i l’abast de les activitats escolars. El nou paquet de mesures estarà vigent durant 7 dies.

  • 5 de febrer de 2021 L’artista Pamela Andrea Lozano dona una escultura a l’Ajuntament L’artista Pamela Andrea Lozano dona una escultura a l’Ajuntament

    El dimecres 3 de febrer l’artista Pamela Andrea Lozano va fer donació a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès de l’escultura “El que veu el teu cor”, com agraïment a totes aquelles persones del Consistori, o que ha través seu, han col·laborat, col·laboren i ho seguiran fent en la gestió de la pandèmia de la COVID-19.

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23