Sanitat

Notícies

 • 21 de juny de 2021 Adhesió a la campanya “Fes un gest per l’ELA” “Fes un gest per l’ELA”

  Un any més l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès se suma a la campanya #fesungestperlela promoguda per la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls amb motiu del Dia Mundial de l’ELA, avui 21 de juny.

 • 14 de juny de 2021 Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 14 de juny a Catalunya Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 14 de juny a Catalunya

  El 14 de juny entren en vigor algunes flexibilitzacions en les restriccions per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. En les noves mesures s’elimina la cita prèvia per accedir a equipaments esportius interiors, es permeten els actes de final de curs d’alumnat no universitari i s’estableix l’assistència als estadis de les lligues professionals de futbol i bàsquet, en les condicions que marca el Consell Superior d’Esports.

   

 • 21 de maig de 2021 Noves mesures contra la COVID-19 a partir del 24 de maig Flexibilització de les mesures a restauració

  A instàncies del PROCICAT, a partir del 24 de maig, i fins al 7 de juny, se segueixen relaxant algunes de les mesures per contenir l'epidèmia de la COVID-19 a Catalunya, entre les que destaquen:

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23