Comerç

Notícies

 • 13 de juny de 2019 Campanya de sensibilització de l’ACA envers el comerç de proximitat Campanya de sensibilització de l’ACA envers el comerç de proximitat 2019

  Amb el lema “No et cal anar més lluny. Compra a l’Ametlla, fes poble!”, l’associació l’Ametlla Comerç Actiu endega una campanya per sensibilitzar la ciutadania de la importància de comprar al comerç local, un comerç que defineix com a “compromès amb la societat que l’envolta, que s’involucra en les activitats culturals i socials del poble i que participa activament en els esdeveniments importants del municipi”.

 • 11 de juny de 2019 2a edició del Foodtruck Market Festival de l'Ametlla del Vallès Foodtruck

  El dissabte 15 de juny serà una d’aquelles jornades càlides que convidaran a passar el dia al carrer. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà un desplegament de parades i activitats per riure, satisfer la bona gola i passar-s’ho d’allò més bé. Les protagonistes seran les foodtrucks. Per segon any aparcaran a l’Ametlla del Vallès per festejar plegats el Foodtruck Market Festival .

 • 2 d'abril de 2019 El proper Mercat Boig serà el 5 de maig Mercat Boig primavera 2019

  L'edició de primavera del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès, un mercat de venda i d'intercanvi de productes de segona i també de serveis, tindrà lloc el proper diumenge 5 de maig, de 10 a 14h al Passeig.

  Tota persona interessada a participar-hi pot reailtzar la seva inscripció fins el dia 21 d'abril

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33