Agenda
Més activitats
Notícies
 • ple Crònica del ple ordinari de 25 de gener 26.01.2021

  El dilluns 25 de gener va tenir lloc el primer Ple de l’any 2021, de caràcter ordinari i en format telemàtic com a mesura preventiva de la COVID-19.

 • Tala del roure malalt de la Font de la Mina Tala del roure malalt de la Font de la Mina 26.01.2021

  En el marc de les tasques de millora de la zona de la Font de la Mina, demà dimecres 27 de gener, a partir de les 8h, es talarà el roure que hi ha al costat de la font el qual està malalt.

 • La maleta Aquest diumenge, teatre familiar amb "La maleta" 25.01.2021

  El proper diumenge 31 de gener la Sala Municipal de Teatre de l'Ametlla del Vallès acollirà l'espectacle de teatre familiar La maleta, de la companyia Ensemble la Nansa.

 • Sot Inici de les tasques d’arranjament del paviment de diversos carrers 22.01.2021

  El proper dilluns 25 de gener s’iniciaran les tasques de reparació dels paviments a diversos carrers de l’Ametlla del Vallès. Concretament es repararan sots a la calçada, d’acord amb la licitació contractada amb l’empresa AMSA.

 • Ràdio Crida a participar en la reactivació de Ràdio l’Ametlla 22.01.2021

  Fa unes setmanes, un grup de veïns i veïnes del poble es va posar en contacte amb l’Ajuntament amb la proposta de tornar a endegar la Ràdio l’Ametlla, una ràdio que temps enrere havia tingut molta vitalitat de la mà d’un grup de gent molt diversa i implicada amb el poble, però que d’uns anys ençà ha romàs inactiva.

 • Fem feina - Judith Solvez El “Fem feina” entrevistarà la Judith Solvez 22.01.2021

  El proper dimecres 27 de gener tindrà lloc una nova sessió del projecte “Fem feina” que, organitzat per les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consistori, pretén donar a conèixer la tasca de professionals de tot tipus de sectors que viuen a l’Ametlla del Vallès a través de la conversa d’aquests amb l’escriptora Anna Ballbona.

 • Ple ordinari en format telemàtic Ple ordinari en format telemàtic, el 25 de gener 21.01.2021

  El dilluns 25 de gener tindrà lloc una sessió plenària de caràcter ordinari i en format telemàtic, com a mesura preventiva per evitar contagis de COVID-19. La sessió es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l'Ajuntament a patir de les 19h.

 • Exposició de merda Inauguració virtual de l’“Exposició de merda” 20.01.2021

  Divendres vinent dia 22 de gener tindrà lloc la inauguració virtual de l’exposició fotogràfica “Exposició de merda”, organitzada per l’AFiC amb el suport de l’àrea de Media Ambient de l’Ajuntament. La inauguració es podrà veure a les 17h al canal Youtube de l’Ajuntament.

 • Visita institucional a les residències de gent gran Visita institucional a les residències de gent gran 20.01.2021

  Aquest matí l’alcalde de l’Ametlla del Vallès Pep Moret i Tanyà i la regidora de Gent Gran Raquel García i Luque han visitat les quatre residències de gent gran del poble, per traslladar-los el suport de l’Ajuntament en la important tasca que estan duent a terme per garantir el benestar i la seguretat dels seus residents, davant l'amenaça de la COVID-19.

 • El PROCICAT prorroga les restriccions dues setmanes més El PROCICAT prorroga les restriccions dues setmanes més 20.01.2021

  Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) ha decidit allargar les restriccions vigents a Catalunya 15 dies més, amb l’objectiu d’aturar el creixement de la pandèmia.

 • 20è aniversari d'Els Cingles 20è aniversari de l’escola Els Cingles 19.01.2021

  Aquest curs 2020-2021 l’escola Els Cingles de l’Ametlla del Vallès celebra el seu vintè aniversari i, per celebrar-ho, demana que la gent que s’ha sentit propera a l’escola, famílies, mestres, veïns del poble, etc. enviïn quatre paraules sobre alguna emoció que els hagi aportat l’escola i que vulguin compartir, per tal fer-ne un recull i arribar, fins i tot, a fer un llibre.

 • Niu de vespa asiàtica Què fer si es localitzen nius de vespa asiàtica 19.01.2021

  L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès fa un seguiment de tots els nius de vespa asiàtica al nostre municipi, i fa una crida per a què tota aquella gent que en detecti un ho posi en coneixement dels servies tècnics municipals (mediambient@ametlla.cat) per ser valorada la millor acció a fer en cada moment.

 • "Present i futur de la monarquia a Espanya", al primer Idees i paraules de l'any 18.01.2021

  El proper dijous 21 de gener tindrà lloc la primera conferència de l'any del cicle Idees i paraules, que organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament i que coordina en Jordi Sedó.

 • Sergi Mingote Condol per la mort de Sergi Mingote 16.01.2021

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès expressa el seu més sentit condol a familiars i amics de Sergi Mingote.

 • Signatura del coveni L’Ajuntament i l’institut Eugeni Xammar signen un conveni de col·laboració per promoure projectes de Servei Comunitari 15.01.2021

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i l’Institut Eugeni Xammar han signat un conveni de col·laboració per dur a terme projectes de Servei Comunitari amb l'alumnat de secundària obligatòria (de 3r o de 4t).

Més notícies