Notícies

 • Noves mesures contra la COVID-19 | 20/10/2020 Noves mesures contra la COVID-19 29 d'octubre de 2020

  El govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat un seguit de mesures i restriccions per promoure una aturada social, davant la situació crítica i extremadament greu en relació a la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya, amb un augment significatiu dels casos diagnosticats així com del nombre de persones ingressades a les Unitats de Cures Intensives dels hospitals catalans. Aquestes mesures, adés, aniran acompanyades de recursos per valor de 300M€ per acompanyar els sectors afectats i a la ciutadania.

 • Mercat setmanal El mercat setmanal es manté extremant les mesures sanitàries 29 d'octubre de 2020

  El mercat setmanal de l'Ametlla del Vallès, que cada divendres al matí s'ubica al Passeig, es manté extremant les mesures sanitàries de seguretat.

 • Plaques fotovoltaiques El Ple aprova una bonificació de fins el 25% de l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques 29 d'octubre de 2020

  El dilluns 26 d’octubre es va celebrar un Ple ordinari amb la presència de tot els càrrecs electes dels Consistori, el qual va tractar principalment la modificació de quatre ordenances fiscals, així com una modificació de crèdit i el consegüent reconeixement extrajudicial de crèdit per liquidar les factures pendents d’abonar de la legislatura anterior. La sessió es va realitzar a porta tancada com a mesura preventiva a causa de la COVID-19, i es va poder seguir en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

 • Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Granollers El Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Granollers entrarà en funcionament el dia 2 de novembre 29 d'octubre de 2020

  El proper dia 2 de novembre el Departament de Salut posarà en marxa el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Granollers, per atendre les urgències de baixa i mitjana complexitat del Vallès Oriental. L’obertura estava prevista per a l’any vinent en el nou edifici que s’està construint al carrer Girona però, atesa la situació sanitària actual, s’ha avançat l’obertura del centre en espais de titularitat municipal, aprofitant el dispositiu ubicat a l’avinguda del Parc, 9, accessible des de la plaça de Josep Barangé, on hi havia les Urgències Centre.

 • S'ajorna el concert de The Bop Collective S'ajorna el concert de The Bop Collective 29 d'octubre de 2020

  Arran de les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya per combatre la pandèmia de la COVID-19, el segon concert del 9è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès previst pel divendres 30 d'octubre s'ajorna fins a nova data.

 • Castanyada segura Castanyada segura 28 d'octubre de 2020

  La situació sanitària que estem patint des de fa mesos obliga a prendre un seguit de mesures per gaudir d'una castanyada amb seguretat:

 • Oficina de Seguretat Ciutadana S’obre l’Oficina de Seguretat Ciutadana 27 d'octubre de 2020

  Tal i com s'anunciava setmanes enrere, com a part important del Pla de Modernització de la Policia Local -el qual es va implementant progressivament- l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès posa a disposició de tothom la nova Oficina de Seguretat Ciutadana (OSC), un organisme que neix amb l’objectiu d’apropar el cos de Policia Local a la ciutadania i d’agilitzar la relació d’aquesta amb el Consistori, gràcies a una millora del procediment administratiu.

 • Cementiri de l’Ametlla del Vallès El cementiri, a punt per Tots Sants 27 d'octubre de 2020

  Davant la previsió d’una major afluència al cementiri municipal de l’Ametlla del Vallès amb motiu de la festivitat de Tots Sants (1 de novembre), l’Ajuntament ha adoptat un seguit de mesures per tal de dotar de la màxima seguretat, en termes sanitaris, el gaudi d’aquesta jornada, a partir de les recomanacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).

 • Línia d'incentius als sectors de la restauració i centres d'estètica i bellesa Línia d'incentius als sectors de la restauració i centres d'estètica i bellesa 27 d'octubre de 2020

  Demà dimecres 28 d'octubre a les 9h s'obre el termini per demanar els ajuts de 40M€ de la Generalitat de Catalunya per a la restauració i els centres d'estètica. 

 • Ajuntament de l'Ametlla del Vallès Per realitzar tràmits presencials a l'Ajuntament cal demanar cita prèvia 26 d'octubre de 2020

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès recorda que per realitzar qualsevol gestió a les dependències municipals presencialment (inclòs presentació d’instàncies) cal demanar cita prèvia a través del telèfon 93 843 25 01, o bé per correu electrònic a ametlla@ametlla.cat (indicanttelèfon de contacte).

 • Ple El Ple ordinari del 26 d'octubre es farà a porta tancada 26 d'octubre de 2020

  Atesa la situació sanitària actual, informem que el Ple ordinari previst per avui, a les 19h, es realitzarà a porta tancada i no es permetrà l'accés de públic a la Sala Polivalent.

 • Toc de queda nocturn a tot Catalunya Confinament nocturn a tot Catalunya, a partir de la nit del 25 d'octubre 25 d'octubre de 2020

  La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Aquestes són les darreres mesures adoptades després de la declaració d'estat d'alarma per part del Consell de Ministres:

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47