Notícies

 • Fem Nadal amb la Fira de Nadal! Fem Nadal amb la Fira de Nadal! 3 de desembre de 2021

  El cap de setmana del 18 i 19 de desembre fem Nadal a l’Ametlla! amb la celebració de la Fira de Nadal i de les activitats que giraran entorn seu.

 • Reis d'Orient Busquem voluntaris per acompanyar als Reis d'Orient 3 de desembre de 2021

  L’àrea de Festes busca gent per fer de voluntària i acompanyar als Reis Mags d’Orient a la Festa del Patge (4 de gener) i a la Cavalcada (5 de gener).

 • Curs de primers auxilis i DEA Curs de primers auxilis i DEA, el 16 de desembre 3 de desembre de 2021

  El dijous 16 de desembre se celebrarà un curs de primers auxilis i DEA gratuït i obert a tothom. Aquest es farà a de les 16 a les 20h a la Sala Polivalent.

 • Guanya’t el cel amb el Pare Manel Guanya’t el cel amb el Pare Manel 2 de desembre de 2021

  “Guanya’t el cel amb el Pare Manel”. Aquest és el nom de l’acte solidari en benefici de la Fundació Pare Manel que es farà el proper dissabte 11 de desembre a la Sala Municipal de Teatre, a les sis de la tarda, i que organitza l’àrea de Cooperació de l’Ajuntament.

 • Diari de l'Ametlla 198 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de desembre 2 de desembre de 2021

  Ja tenim aquí el darrer Diari de l'Ametlla, el número 198, amb tota la informació de les activitats de Nadal organitzades per l'Ajuntament (Fira de Nadal, Festa del Patge i Cavalcada de Reis), i per les entitats del poble.

 • Batuda de caça Batuda de caça a Can Plantada i Can Plandolit, el dimecres 8 de desembre 1 de desembre de 2021

  El dimecres 8 de desembre es realitzarà una batuda de caça de porcs senglar a la zona de Can Plantada i Can Plandolit, de les 8h a les 16h.

 • Ple ordinari de novembre de 2021 Crònica del Ple ordinari de novembre 30 de novembre de 2021

  El dilluns 29 de novembre es va celebrar el Ple ordinari del mes de novembre, en què hi van assistir tots els càrrecs electes tret del regidor Jan Santaló  (A’t).

 • Andreu Corominas i Gonzàlez Andreu Corominas, nou regidor de l’Ajuntament 30 de novembre de 2021

  Andreu Corominas i Gonzàlez és nou regidor de Junts per l’Ametlla – JUNTS, després que prengués possessió de l’acta de regidor en el Ple ordinari celebrat el passat 29 de novembre.

 • La Marató que trenca murs La Marató que trenca murs 29 de novembre de 2021

  El diumenge 19 de desembre se celebrarà l’edició número 30 de la Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut mental posant el focus sobre uns problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

 • Mesures contra la COVID-19 Es prorroguen les mesures contra la COVID-19 vigents i s'incorpora l'ús del certificat COVID en diferents àmbits 26 de novembre de 2021

  L’actual situació epidemiològica aconsella continuar amb el nivell en les restriccions vigents de les darreres setmanes, alhora que s'especifiquen nous mbits en què caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

 • Presentació de l'Oncodines Trail 2022 La segona edició de l’OnCodines Trail sortirà de Granollers, arribarà a Sant Feliu de Codines, i passarà per l'Ametlla del Vallès 25 de novembre de 2021

  La segona edició del repte esportiu solidari contra el càncer OnCodines Trail, que es farà el 2 d’abril de 2022, canvia el recorregut de la primera edició. El traçat circular de la primera edició (amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines) deixarà pas a un nou recorregut amb sortida a Granollers i arribada a Sant Feliu de Codines, tot recorrent els mateixos 11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès que ja van acollir la primera edició del repte. D’aquesta manera, els equips podran optar entre dos recorreguts: el de 60 quilòmetres caminant o bé el de 80 corrent.

 • Ple ordinari el 29 de novembre Ple ordinari el 29 de novembre 24 de novembre de 2021

  El dilluns 29 de novembre tindrà lloc un Ple de caràcter ordinari, a les 19h a la Sala Polivalent (aforament limitat), que també s'emetrà en directe a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47