Notícies

 • Regidors de l'Ajuntament, legislatura 2019-2023 Pep Moret, nou alcalde de l’Ametlla del Vallès 17 de juny de 2019

  El dissabte 15 de juny va tenir lloc el ple de constitució de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, en el qual els 13 regidors i regidores electes sorgits de les passades eleccions del 26 de maig varen prendre possessió del seu càrrec -majoritàriament per imperatiu legal-, i en què en Pep Moret (ERC l’Ametlla del Vallès) va ser escollit nou alcalde.

 • Campanya de sensibilització de l’ACA envers el comerç de proximitat 2019 Campanya de sensibilització de l’ACA envers el comerç de proximitat 13 de juny de 2019

  Amb el lema “No et cal anar més lluny. Compra a l’Ametlla, fes poble!”, l’associació l’Ametlla Comerç Actiu endega una campanya per sensibilitzar la ciutadania de la importància de comprar al comerç local, un comerç que defineix com a “compromès amb la societat que l’envolta, que s’involucra en les activitats culturals i socials del poble i que participa activament en els esdeveniments importants del municipi”.

 • Regidors de la legislatura 2019 Ple de constitució del nou Ajuntament, el 15 de juny 13 de juny de 2019

  El nou Ajuntament de l'Ametlla del Vallès sorgit de les eleccions del 26 de maig es constituirà el dissabte 15 de juny a les 10h, en un ple municipal que es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret.

 • AURORA AURORA, protagonistes del segon concert del Cicle de Jazz 12 de juny de 2019

  Divendres vinent 14 de juny tindrà lloc el segon concert del 8è Cicle de Jazz de l'Ametlla. En aquesta ocasió els protagonistes del concert seran els AURORA, els quals actuaran a Can Draper a partir de els 20h.

 • Foodtruck 2a edició del Foodtruck Market Festival de l'Ametlla del Vallès 11 de juny de 2019

  El dissabte 15 de juny serà una d’aquelles jornades càlides que convidaran a passar el dia al carrer. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà un desplegament de parades i activitats per riure, satisfer la bona gola i passar-s’ho d’allò més bé. Les protagonistes seran les foodtrucks. Per segon any aparcaran a l’Ametlla del Vallès per festejar plegats el Foodtruck Market Festival .

 • TapAmetlla2019 La gran cita dels ametllatans amb la gastronomia i les tapes creix 11 de juny de 2019

  Set restaurants o cuiners van portar el passat dissabte les seves tapes a la plaça de l’Ajuntament amb motiu del TapAmetlla, permetent degustar delícies culinàries als allà presents.

 • TAD Primer balanç del servei de Transport a Demanda 11 de juny de 2019

  El dia 29 d’abril es va posar en marxa el nou servei de Transport a Demanda (TAD), de la mà de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.

 • Concert de Roger Mas 2019 Roger Mas dona el tret de sortida al Cicle de Jazz 2019 11 de juny de 2019

  La 8a edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla va començar divendres passat al vespre amb el concert inaugural a càrrec de Roger Mas. Davant de més d’un centenar de persones que l’esperava als jardins de la Residència Millet Park, Mas va presentar el seu darrer disc “The Call From the Past” acompanyat de Dee Jay Foster (contrabaix), Marc Ayza (bateria), amb la participació especial de Laia Cagigal (veu).

 • Caminada nocturna Clar de Lluna S'obren les inscripcions per la caminada nocturna Clar de Lluna 10 de juny de 2019

  El proper dissabte 29 de juny el grup de caminaires 3 i Més organitza la XXIV Caminada Nocturna Clar de Lluna.

 • Avís Restriccions de trànsit a l’accés i sortida de l’Ametlla del 16 al 20 de juny 7 de juny de 2019

  Del 16 al 20 de juny es durà a terme l’asfaltatge del tram de la BP-1438 que transcorre entre el Centre Comercial Sant Jordi i la rotonda de Can Quico.

 • Informació Ordre del dia del Ple extraordinari de 12 de juny 7 de juny de 2019

  El proper dimecres 12 de maig tindrà lloc un Ple extraordinari, a les 10h a la Sala Polivalent de la Biblitoeca Josep Badia i Moret, amb aquest ordre del dia:

 • Àrea de pícnic Nou plantejament de les piscines de Ca l'Arenys 6 de juny de 2019

  Aquest any el Consistori ha fet un plantejament global de les piscines d’estiu a partir del balanç de les darreres temporades de bany i tot valorant les peticions que s’ha rebut de diferents grups de ciutadans: per una banda la sol·licitud de permetre un àrea de pícnic a les piscines de Ca l’Arenys, i per l’altra –dels veïns de l’equipament- de resoldre el tema dels sorolls produïts per l’activitat del bar a les nits d’estiu.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47