Notícies

 • La MAV s’ajorna al 20 de juny La MAV s’ajorna al 20 de juny 14 d'abril de 2021

  El proper 18 d’abril havia de tenir lloc la Mostra d’Arts Visuals Jove de l’Ametlla (MAV), que presentava un format híbrid: la Sala Municipal de Teatre acollia una mostra presencial amb films, imatges d’obra plàstica, música i una presència molt intensa a la xarxes socials. L’any passat es va fer exclusivament online.

 • Nou llibret amb la programació trimestral de la biblioteca Nou llibret amb la programació trimestral de la biblioteca 14 d'abril de 2021

  La Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès estrena nou llibret amb la programació prevista pels mesos d'abril, maig i juny de 2021.

 • Mundial del Circ Ampliem l'horari de les activitats del dia Mundial del Circ 12 d'abril de 2021

  Atesa l'alta demanda registrada, les àrees de Turisme i Festes de l'Ajuntament han decidit oferir més passis dels espectacles programats amb motiu del Dia Mundial del Circ.

 • Programació cultural 2n trimestre 2021 Nova programació cultural pel segon trimestre de l’any 12 d'abril de 2021

  Ben entrats a la primavera, l’àrea de Cultura ha elaborat un llibret amb la programació cultural del segon trimestre de l’any.

 • Mostra d'Arts Visuals Jove Novena edició de la Mostra d'Arts Visuals Jove 9 d'abril de 2021

  El proper 18 d’abril torna la Mostra d’Arts Visuals Jove de l’Ametlla (MAV), amb un format híbrid presencial i online.

 • Dia Mundial del Circ A l'Ametlla celebrarem el Dia Mundial del Circ 8 d'abril de 2021

  Organitzat per les regidories de Turisme i de Festes, el proper dissabte 17 d'abril l'Ametlla del Vallès celebrarà el Dia Muncial del Circ, una celebració que tindrà un caràcter benèfic i solidari atès que servirà per recaptar fons per a l'ONG Pallapupas .

 • Presentació del projecte de plaques solars Presentació del projecte de plaques solars 7 d'abril de 2021

  En el Ple del passat mes d’octubre l'equip de govern va posar en marxa la reducció del 25 % de l'IBI durant un període de 5 anys, per a tots aquells veïns que volguessin i/o poguessin apostar per una altra manera de consumir energia que ajudés a reduir la seva petjada de CO₂, mitjançant la instal·lació de plaques solars o altres fonts d'energia renovable.

 • Primavera educativa Primavera educativa 6 d'abril de 2021

  L’àrea d’Esenyament de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, amb el suport de l’AFA de l’escola Bertí, les AMPA’s de l’escola Els Cingles i de l’insitut Eugeni Xammar i de la Diputació de Barcelona, organitza la Primavera educativa, un cicle d’activitats de formació on-line per a famílies, agents educatius, etc.

 • Búfals "Búfals", aquest dissabte a la Sala Municipal de Teatre 5 d'abril de 2021

  Dissabte 10 d'abril la Sala Municipal de Teatre de l'Ametlla del Vallès acollirà l'obra de teatre Búfals, de Ciacinc Teatre.

 • Campanya de Sant Jordi de l’ACA Campanya de Sant Jordi de l’ACA 1 d'abril de 2021

  Aprofitant la Diada de Sant Jordi, l’ACA-Associació de Comerciants de l’Ametlla del Vallès, amb el suport de l’Ajuntament, posa en marxa una campanya de promoció del comerç de proximitat que té com a objectiu, d’una banda, la identificació de la ciutadania amb els referents econòmics més propers, i d’una altra, el coneixement de la realitat social, econòmica i cultural del poble.

 • Diari de l'Ametlla 191 Diari de l'Ametlla d'abril, amb Amíndola extra 31 de març de 2021

  Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla del mes d'abril, que inclou el suplement cultural Amíndola i el + Amíndola. Aquest darrer, per cinquè any consecutiu, omple les pàgines del Diari amb contingut extra, aquesta vegada revisitant a través de la vida imaginativa que ofereixen les autores que formen part del col·lectiu Cornèlia Abril una tradició ben nostra: Sant Jordi.

 • Dia Internacional per a la Visibilitat Trans Dia Internacional per a la Visibilitat Trans 31 de març de 2021

  Avui, 31 de març, es commemora el Dia Internacional per la Visibilitat Trans, una jornada commemorativa LGBTI que va néixer el 2009 de la mà de l’activista trans estatunidenca Rachel Crandall, com a reacció pels pocs dies festius LGBTI que celebraven la visibilitat d'aquestes persones. 

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47