Notícies

 • Les persones voluntàries de l’Ametlla treballen a ple rendiment Les persones voluntàries de l’Ametlla treballen a ple rendiment 9 d'abril de 2020

  La xarxa de voluntariat impulsada per l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i per una iniciativa popular treballa a ple rendiment.

 • Acció social eixampla l’àmbit d’actuació Acció social eixampla l’àmbit d’actuació 8 d'abril de 2020

  La regidoria de d’Acció Social està fent un seguiment acurat, des de l'inici del decret d'estat d'alarma, de tots els usuaris dels serveis socials municipals.

 • Modificacions en els terminis de pagament dels tributs Modificacions en els terminis de pagament dels tributs 8 d'abril de 2020

  Una de les mesures del pla de xoc elaborat per l'equip de govern de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès és perllongar el termini de pagament d'aquelles taxes i impostos que vencien en algun dels propers quatre mesos. A continuació podeu veure les noves dates:

 • Abocament de runes i de voluminosos al carrer Crida a fer un bon ús dels contenidors d'escombraries 7 d'abril de 2020

  Durant aquest període de confinament, encara és més important mantenir les condicions higièniques i de salubritat a la via pública.

  Malauradament hem de lamentar, de nou, actituds incíviques i irresponsables, que es tradueixen en el mal ús dels contenidors d’escombraries i en abocaments de runes i de material voluminós al carrer.

 • CAP de la Garriga L'Ajuntament cedeix un cotxe al CAP de la Garriga per fer assistència domiciliària 7 d'abril de 2020

  Des de la setmana passada que el servei d’assistència a domicili i a residències de gent gran de l'Ametlla del Centre d’Atenció Primària de la Garriga (dona servei el nostre poble), compta amb un vehicle més. Es tracta d'un dels cotxes de la flota municipal, que s'ha posat a disposició d’aquests serveis en aquests dies de confinament obligat a causa de la crisi sanitària del COVID-19.

 • SOC El Servei d'Ocupació de Catalunya resol dubtes davant la situació econòmica i laboral provocada pel Coronavirus 6 d'abril de 2020

  Davant la situació econòmica i laboral provocada pel coronavirus, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha elaborat un document per resoldre algunes de les preguntes freqüents i donar indicacions per a les persones que han de renovar l’atur o tramitar alguna prestació:

 • Crida al civisme Crida al civisme 6 d'abril de 2020

  Darrerament s'ha detectat un augment del nombre de mascaretes i de guants d'un sol ús llençats a diferents punts de la via pública de l'Ametlla del Vallès.

 • Intensifiquem les mesures higiièniques i de desinfecció Intensifiquem les mesures higiièniques i de desinfecció 3 d'abril de 2020

  Aquests dies d’estat d’alarma i confinament intensifiquem les mesures higièniques i de desinfecció de punts sensibles de l’Ametlla de lVallès, com els entorns de comerços, CAP (malgrat romangui tancat), entrada de supermercats, parades d’autobús i/o contenidors d’escombraries.

 • Diari de l'Ametlla d'abril Diari de l'Ametlla d'abril - Especial coronavirus 2 d'abril de 2020

  Us informem que ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla d'abril, que aquest mes només s'editarà en format digital atesa la situació sanitària excepcional.

 • CAP de l'Ametlla El CAP de l'Ametlla tanca fins a nou avís a causa del COVID19 1 d'abril de 2020

  Atesa la situació actual originada pel Coronavirus (COVID-19),  i a instàncies de l'Institut Català de la Salut, a partir d'avui dia 1 d'abril i fins nou avís es fa necessari tancar el Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla del Vallès, i centralitzar l'atenció al de la Garriga.
  La ciutadania pot contactar amb el CAP la Garriga al telèfon 93 860 58 97. 

 • Nous canvis en les línies d'autobús Nous canvis en les línies d'autobús a partir del 2 d'abril 1 d'abril de 2020

  La línia d'autobús 348 que comunica l'Ametlla del Vallès amb Granollers s'ha vist alterada, de nou, a resultes de les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic derivades de l'emergència del Coronavirus.

  A partir del 2 d'abril tindrà un nou horari que podeu consultar aquí.

 • Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament Contra la violència masclista, que no ens aturi el confinament 31 de març de 2020

  El confinament obligatori que ha derivat de l’estat d’alarma decretat pel govern central fruit de la pandèmia del COVID 19, ha trasbalsat la vida de la població de manera general, i de manera específica de les dones.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47