Notícies

 • Tanca Condemna dels fets de Melilla 27 de juny de 2022

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès condemna i rebutja enèrgicament les greus vulneracions dels drets humans perpetrades el passat 24 de juny, en què desenes de migrants d'origen subsaharià varen morir en el seu intent d'entrar a territori espanyol a través de la tanca de Melilla, en cerca d'una vida digna.

 • Festa de l'Orgull L’Ametlla del Vallès, orgullosa i diversa 22 de juny de 2022

  El 28 de juny és el dia en què se celebra l’orgull LGBTI+, una jornada que serveix per recordar els aldarulls que fa més de cinquanta anys es van produir a Stonewall i que van significar un canvi de joc pel col·lectiu.

 • Ca l'Arenys S'endarrereix l'obertura del bar de Ca l'Arenys 22 de juny de 2022

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès lamenta comunicar que les piscines municipals de Ca l’Arenys no disposaran de servei de bar a l’inici de la temporada de bany, atès que la seva licitació ha quedat deserta tot i que les condicions d’enguany eren molt avantatjoses per afavorir la concurrència del màxim d’aspirants.

 • Ple ordinari, el 27 de juny Ple ordinari, el 27 de juny 22 de juny de 2022

  Dilluns 27 de juny se celebrarà un Ple de caràcter ordinari a les 19h a la Sala Polivalent, que s'emetrà en streaming a través del canal Youbute de l'Ajuntament.

 • Se suspèn l'encesa de la foguera de Sant Joan Se suspèn l'encesa de la foguera de Sant Joan 21 de juny de 2022

  L'encesa de la foguera de Sant Joan prevista pel dijous 23 de juny a les 21 h a la plaça de l'Ajuntament queda suspesa atès l'elevat risc d'incendi.

 • Senior Love El grup de teatre del Casal de la Gent Gran presenta "Senior Love" 21 de juny de 2022

  Diumenge 26 de juny el grup de teatre del Casal de la Gent Gran estrenarà l'obra "Senior Love", a les 2 0h a la Sala Municipal de Teatre. L'entrada és en format taquilla inversa, i tots els diners recaptats es destinaran a Oncovallès amb la Cultura in memoriam Olga Pey.

 • Prohibició de l'ús de pirotècnia Prohibició de l'ús de pirotècnia 20 de juny de 2022

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès comunica que queda prohibit l’ús de pirotècnia i l’encesa de fogueres a tot el terme municipal, atès l’elevat risc d’incendi i, també, als efectes nocius que té per la salut dels animals (especialment gossos, gats i ocells).

 • Incivisme de residus Incivisme de residus 17 de juny de 2022

  Recentment, ha finalitzat la instal·lació d'un seguit d'estructures fixes al Serrat i la Miranda per evitar que els senglars tombin els contenidors de residus i els escampin per la via pública.

 • Reciclatge de dispositius electrònics La biblioteca se suma a la campanya de reciclatge de dispositius electrònics 17 de juny de 2022

  La Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret col·labora amb el programa Labdoo creant el seu propi punt de recollida d’ordinadors portàtils i tauletes en desús per continuar impulsant l’economia circular i afavorint l’educació dels infants més necessitats del planeta. Alhora, contribueix a combatre el canvi climàtic i, a la vegada, lluita contra la bretxa digital. 

 • Onada de calor El CECAT i Protecció Civil mantenen l'alerta del pla PROCICAT per onada de calor 16 de juny de 2022

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de calor davant les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar.

 • Pla de xoc en la gestió de la jardineria del poble Pla de xoc en la gestió de la jardineria del poble 16 de juny de 2022

  L'àrea de Medi Ambient ha establert un pla de xoc per tal de resoldre els principals punts conflictius en l’àmbit de prevenció d’incendis abans de l’inici de la temporada d’alt risc. 

 • Piscina de Can Camp Les piscines d’estiu obriran les portes el 23 de juny 15 de juny de 2022

  Les piscines d’estiu de Can Camp i Ca l’Arenys obriran les portes el pròxim 23 de juny, i les tancaran el dia 11 de setembre.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47