Notícies

 • CAP de l’Ametlla El CAP de l’Ametlla recupera el servei de pediatria 27 de gener de 2022

  Tal i com van acordar l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i les direccions territorials del Servei Català de la Salut (CatSalut) i l’Institut Català de la Salut (ICS) el mes de novembre passat, a mitjans de gener s’han començat a restablir els horaris i els serveis del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla del Vallès, alterats d’ençà de l’inici de la pandèmia.

 • Passejada de marxa nòrdica Passejada de marxa nòrdica, el 10 de febrer 27 de gener de 2022

  El dia 10 de febrer es farà una passejada de marxa nòrdica per l'Ametlla del Vallès, en el marc del cicle de passejades d'aquesta disciplina destinat a majors de 60 anys (nascuts el 1961 o abans), i que organitza l'àrea d'Esports amb la col·laboració de l'Associació Voleibol l'Ametlla (AVA) i de la Diputació de Barcelona.

 • Ple ordinari telemàtic Ple ordinari, telemàtic, el 31 de gener 26 de gener de 2022

  Dilluns 31 de gener, a les set de la tarda, tindrà lloc el Ple ordinari del mes de gener que, atesa la situació epidemiològica, tindrà format telemàtic i s'emetrà en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament (enllaç a l'emissió).

 • Radar mòbil Radar mòbil de velocitat a diferents punts del municipi 25 de gener de 2022

  Un cop finalitzat el període de prova iniciat mesos enrere, a partir del mes de febrer es començarà a utilitzar el radar mòbil de velocitat a diferents zones del poble on s’ha detectat trànsit de vehicles amb velocitats excessives.

 • Sala Municipal de Teatre Canvis a la programació de la Sala, aquest febrer 24 de gener de 2022

  Aquest mes de febrer la programació de la Sala Municipal de Teatre patirà algun canvi respecte el que estava previst. El concert del grup de folk i de música tradicional “Afrau”, que s’hauria hagut de fer el 22 de gener i que es va ajornar, es farà el dissabte 12 de febrer en substitució de l’obra “La vida pornogràfica”, que cau de la programació per causes alienes a l’organització.

 • Bandera orgull trans Nova Unitat Trànsit per donar atenció a la salut de les persones trans 21 de gener de 2022

  Aquesta setmana s’ha iniciat l’activitat de la Unitat Trànsit de la Metropolitana Nord, des d’on es donarà atenció i es farà promoció de la salut de les persones trans. Aquesta unitat, que es troba ubicada al CAP Sant Fèlix de Sabadell (4a planta), té per objectiu atendre i acompanyar les persones trans en les seves necessitats, tant des d’una perspectiva mèdica, com quirúrgica, psicològica i social.

 • Mesures contra la COVID-19 vigents fins al 27 de gener Mesures contra la COVID-19 vigents fins al 27 de gener 21 de gener de 2022

  L’actual situació epidemiològica aconsella prorrogar gran part de les restriccions per fer front a l'augment exponencial de casos positius de COVID-19 fins al 27 de gener. Entre aquestes, però, es retira el confinament nocturn.

 • 6 corredors, 5 d’ells ametllatans participaran a l’OnCodines Trail 2022 Un equip de 6 corredors, 5 d’ells ametllatans participaran a l’OnCodines Trail 2022, del 2 d’abril 20 de gener de 2022

  En Pol Oliveras, la Sara Casas, en Xavi Olivé, en Kai Alcaide, la Judit Bassa i en Victor Testagorda integren l’equip ametllatà que participarà a l'edició d’enguany de l’OnCodines Trail, participant en el recorregut de 60 km. a peu.

 • S'ajorna el concert d'Afrau S'ajorna el concert d'Afrau 20 de gener de 2022

  El concert del grup Afrau, previst pel dissabte 22 de gener, s'ha hagut d'ajornar per un cas de força major.

 • Afrau Concert d'Afrau a la Sala Municipal de Teatre 18 de gener de 2022

  El grup musical "Afrau", integrat per la Laura Garriga (veu), en Carles Riba (guitarra) i en Pau Grau (percussió), actuarà a la Sala Municipal de Teatre el proper dissabte 22 de gener, a les 20h.

 • Mesures sanitàries de salvaguarda per prevenir la difusió de la influença aviària Mesures sanitàries de salvaguarda per prevenir la difusió de la influença aviària 18 de gener de 2022

  A resultes de la detecció d'un focus d'influença aviària altament patògena el passat 4 de gener, la Generalitat de Catalunya  fa extensives a tot el territori català les mesures sanitàries de salvaguarda per prevenir la seva difusió, les quals seran vigents fins al 20 d'abril de 2022.

 • Pancarta al balcó de l'Ajuntament “Per un país de tots, l’escola en català” 17 de gener de 2022

  El Ple ordinari del passat mes de novembre va aprovar per unanimitat la moció en defensa del model d’escola i de la llengua catalana i, a resultes d’aquest acord, al balcó de l’Ajuntament s’hi ha penjat una pancarta amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47