Notícies

 • Concert de Nadal de l'Escola de Música Concert de Nadal de l'Escola de Música 13 de desembre de 2019

  El proper dissabte 14 de desembre l’Escola Municipal de Música farà el concert de Nadal, a les 12h del migdia a la Sala Municipal de Teatre, i a les 17h de la tarda els grups de Combo de música moderna  faran un concert a la carpa de la Fira de Nadal.

 • Pepi Ramírez Recordant Pepi Ramírez 12 de desembre de 2019

  Pepi Ramírez, regidora de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès de 1991 a 1999, va morir ahir dimecres 11 de desembre.

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès expressa el seu condol més sincer als familiars i amics per la pèrdua de qui va dedicar tants anys a fer una Ametlla millor.

 • Dinar solidari en benefici de la Marató de TV3 Dinar solidari en benefici de la Marató de TV3 11 de desembre de 2019

  El proper dissabte 14 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, el Campus Bar i els Amics del City (centre col·laborador amb la Marató de TV3), organitzen un dinar solidari en benefici de la Marató de TV3 d’enguany, que tracta sobre les malalties minoritàries, a la que es destinarà el 100% del recaptat.

 • Recollida de ninots de peluix per a la Cavalcada de Reis Recollida de ninots de peluix per a la Cavalcada de Reis 10 de desembre de 2019

  La Cavalcada de Reis d’enguany arribarà farcida de novetats, entre les que destaquen les tres noves carrosses que s’estrenaran: més vistoses, amb més decoració i adaptades als nous temps, i que traslladaran a Ses Magestats fins la plaça de l’Ajuntament.

 • Pirtada del calendari 2020 El calendari oficial de l’Ametlla es repartirà a la Fira de Nadal 10 de desembre de 2019

  Promogut per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, en el marc de la Fira de Nadal veurà la llum el nou calendari oficial de l’Ametlla del Vallès 2020, un calendari que enguany ha comptat amb la col·laboració de les dues associacions fotogràfiques del municipi, l’AFA i l’AFiC, per il·lustrar les seves pàgines.

 • Avís La reunió sobre la pujada amb Moto a Sant Bartomeu es trasllada al Casal 10 de desembre de 2019

  La reunió informativa sobre la propera pujada amb moto a Sant Bartomeu, prevista pel dissabte 14 de desembre, es trasllada al Casal de la Gent Gran, a les 10 del matí.

 • CAP l'Ametlla Horari del CAP l'Ametlla durant el període de Nadal 9 de desembre de 2019

  Aquests són canvis en els horaris d’obertura del CAP l’Ametlla del Vallès durant el període de Nadal:

 • L’equip de govern demana un préstec de mandat per pagar factures pendents L’equip de govern demana un préstec de mandat per pagar factures pendents 5 de desembre de 2019

  El dilluns 2 de desembre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès va celebrar un Ple extraordinari i urgent, en el qual es va aprovar amb els vots a favor dels regidors i regidores d’ERC, Ametlla’t, l’Ametlla en Comú Podem i el PSC, i amb l’abstenció dels de Junts per l’Ametlla, la tramitació d’un préstec de mandat per un valor de 497.076€ per tal de fer front al pagament de factures pendents, gran part de les quals són de l'any 2018.

 • El document més antic de l'arxiu municipal El document més antic de l'arxiu municipal 5 de desembre de 2019

  El document més antic de l’Arxiu Municipal de l’Ametlla del Vallès és un pergamí produït el dia 28 de maig de l’any 1466, que ens narra uns fets esdevinguts ben aquella data. Es tracta d’una escriptura de venda d’un censal mort que el Baró de Montbui va fer al Sr. Bernat Folgueres de Plegamans.  

 • Pujada amb moto a Sant Bartomeu Pujada amb moto a Sant Bartomeu 2019 4 de desembre de 2019

  Com cada any, el Moto Club l’Ametlla organitza la Pujada amb Moto a Sant Bartomeu. Amb la voluntat que sigui una festa com sempre ho ha estat, per a tothom, aquest any s'aplicaran un seguit de mesures per tal de poder fer la Pujada de la millor manera possible, evitar problemes i malentesos d’anys anteriors, complir la llei i assegurar qualsevol problema que pugui sorgir.

 • The Postman Aquest desembre tanquem la tardoral 3 de desembre de 2019

  Després de dos mesos d’espectacles de tot tipus i per a tots els públics, aquest desembre la Mostra d’Arts Escèniques de l’Ametlla, la Tardoral 2019, baixarà el teló amb la màgia del Mag Txema i l’espectacle “The Postman”, i amb l’obra de teatre solidària, en benefici de la Marató de TV3, “conTRADICIONS”, protagonitzada pel Grup de Teatre de la Gent Gran i alumnes de 2n d’ESO de l’IES Eugeni Xammar.

 • Fira de Nadal 2019 Fira de Nadal 2019 2 de desembre de 2019

  El cap de setmana del 14 i 15 de desembre tindrà lloc la novena edició de la Fira de Nadal de l’Ametlla del Vallès, una activitat que dona el tret de sortida a la celebració del Nadal al nostre municipi.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47