Notícies

 • Diari de l'Ametlla de març 2024 Diari de l'Ametlla de març 29/02/2024

  Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla número 223 corresponent al mes de març de 2024, en el qual hi ha tota la programació vinculada a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, i un reportatge fotogràfic de la celebració del Carnaval.

 • Nous punts de reparació de bicicletes Nous punts de reparació de bicicletes 28/02/2024

  L’Ajuntament  ha instal·lat dos punts de reparació de bicicletes, un primer a Puiggraciós i un segon darrere del cementiri, al camí que mena cap a Can Busquets, amb l’objectiu de donar servei als practicants d’aquest esport, i de promoure la seva pràctica així com els espais naturals del nostre poble.

 • A l’Ametlla, donem exemple a la grada! A l’Ametlla, donem exemple a la grada! 27/02/2024

  Les entrades del pavelló poliesportiu i del camp de futbol municipal Josep Costa han canviat la seva fesomia. 

 • Múltiples activitats pel 8 M 2024 Múltiples activitats pel 8 M 26/02/2024

  Un any més l’Ametlla del Vallès es bolcarà en la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb l’organització d’una gran amalgama d’activitats per part de l’Ajuntament i d’entitats del nostre poble.

 • Projecte aigua Tret de sortida del “Projecte aigua” 22/02/2024

  Coincidint amb l’entrada en Fase d’Emergència 1 per sequera i la necessitat de prendre les mesures pertinents per millorar la gestió de l’aigua, però també essent conscients que aquestes mesures dictades per la Generalitat no solucionen el problema de base existent en el nostre poble (mal estat de les infraestructures i poc aprofitament dels pous del poble, entre d’altres), l’Ajuntament ha decidit posar en marxa el “Projecte aigua”.

 • Sala de Plens de l'Ajuntament Ordre del dia del ple ordinari de 26 de febrer 21/02/2024

  Dilluns 26 de febrer tindrà lloc un ple de caràcter ordinari a les 19 h a la Sala Polivalent, el qual es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

 • Calendari de portes obertes als centres educatius de l'Ametlla Portes obertes als centres educatius de l'Ametlla 20/02/2024

  Aquest és el calendari de portes obertes dels centres educatius de l'Ametlla del Vallès, de cara al curs 2024-2025:

 • Actuacions en els torrents de l’Ametlla Intervencions en els torrents de l’Ametlla 19/02/2024

  Actualment s’estan realitzant tasques de neteja, desbrossat i manteniment dels torrents de l’Ametlla del Vallès, com a mesura de seguretat i també per habilitar-los pel gaudi dels veïns i veïnes del poble.

 • Cartell Hamlet.01 Sergi Belbel i Enric Cambray presenten "Hamlet.01" 19/02/2024

  Diumenge vinent 25 de febrer el Casal de la Gent Gran acollirà l'obra de teatre "Hamlet.01", dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Enric Cambray, en el marc de la programació estable de l'àrea de Cultura, Festes i Tradicions de l'Ajuntament.

 • Dispositiu DEA Els integrants de la Policia Local reben formació sobre Suport Vital Bàsic i ús del DEA 16/02/2024

  En el marc del programa “Ametlla cardioprotegida”, aquesta setmana s’han fet dos cursos de Suport Vital Bàsic i ús del DEA als agents i equip de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès.

 • Campanya per promocionar la llengua catalana Campanya per promocionar la llengua catalana 16/02/2024

  En el marc de la campanya a favor de la llengua catalana promoguda per l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, s’han instal·lat 140 banderoles a fanals d’arreu del municipi amb 35 expressions que s’acostumen a fer en català, pretesament correctes, i que no ho són pas, amb la correcció pertinent.

 • Les persones en règim d’autònom de l’Ametlla es poden beneficiar del programa “Consolida’t” Les persones en règim d’autònom de l’Ametlla es poden beneficiar del programa “Consolida’t” 14/02/2024

  En el marc del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i la Fundació Universitària Martí l’Humà, les persones en règim d’autònom de l’Ametlla del Vallès poden beneficiar-se del “Programa Consolida’t”, que ofereix formació i assessorament per millorar i impulsar el mateix negoci a través de:

Darrera actualització: 26.01.2023 | 10:12
Darrera actualització: 26.01.2023 | 10:12