Policia

Notícies

  • 1 de juliol de 2020 Atropellament al centre de l’Ametlla Condol

    Aquest matí ha tingut lloc un accident al carrer Major de l’Ametlla del Vallès, en què ha mort una dona de 94 anys i en què el seu acompanyant, de 64, ha resultat ferit greu, al ser atropellats per un cotxe.

  • 29 de juny de 2020 L’alcalde i el regidor de Seguretat presenten el Pla de Modernització de la Policia Local als integrants del cos L’alcalde i el regidor de Seguretat presenten el Pla de modernització de la Policia Local als integrants del cos

    El passat dijous 25 de juny va tenir lloc l’acte de presentació del nou regidor de Seguretat Ciutadana, Jan Santaló, a les dependències de la Policia Local. En el mateix, juntament amb l'alcalde Pep Moret, es va exposar el Pla de Modernització de la Policia Local i se li va donar començament.

  • 28 de maig de 2020 Avís sobre estafes i falsos sanitaris Avís sobre estafes i falsos sanitaris

    Darrerament, a l’Ametlla del Vallès s’han detectat casos de persones que, aprofitant la situació d’estat d’alarma a causa de la crisi de la COVID-19,  han intentat accedir a diferents habitatges trucant al timbre i anunciant que era l’Ajuntament el que els enviava per tal de donar informació sobre el coronavirus.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 11:59