Gent Gran

Notícies

 • 16 d'abril de 2020 Comunicat conjunt de l’Ajuntament i les residències de gent gran de l’Ametlla del Vallès Comunicat

  Arribats a aquestes dates i després d’haver superat un mes des que les residències van tancar les portes per protegir-se, hem vist com el coronavirus ha avançat fins a portar-nos a una situació d’extrema gravetat, sobretot entre els nostres avis i àvies. Cal tenir present que les persones institucionalitzades en centres residencials ja presenten patologies prèvies que no els permeten viure a casa, així que abans del coronavirus ja podien ser considerats com a col·lectiu vulnerable. Ara mateix, la gent gran ja no és només un col·lectiu de risc, sinó que és el principal afectat per aquesta pandèmia.

 • 29 de març de 2020 Pla de xoc de l'Ajuntament pel coronavirus

  L'equip de govern ha elaborat un Pla de xoc amb motiu del coronavirus, un primer paquet de mesures per pal·liar els efectes de la crisi del COVID-19 a la ciutadania i a l'economia del nostre poble.

 • 10 de març de 2020 Se suspèn la xerrada sobre seguretat per a gent gran Se suspèn la xerrada sobre seguretat per a gent gran

  Informem que, per causes alienes a l'Ajuntament, la xerrada sobre seguretat dirigida a la gent gran prevista per aquesta trada al Casal queda suspesa.

  Disculpeu les molèsties.

Darrera actualització: 09.02.2016 | 11:55