Ensenyament

Notícies

  • 12 de febrer de 2021 Portes obertes virtuals als centres educatius de l’Ametlla del Vallès Portes obertes virtuals als centres educatius de l’Ametlla del Vallès

    Els centres educatius d’infantil, primària i secundària de l’Ametlla del Vallès organitzen les seves jornades de portes obertes, que enguany seran de forma virtual com a mesura per a evitar contagis de COVID-19.

  • 26 de gener de 2021 Ampli consens per començar a elaborar el Pla Local d’Educació Informació

    El dimecres 13 de gener el Consell Educatiu Municipal (CEM), i el dilluns 25 de gener el Ple de l’Ajuntament, varen aprovar respectivament, i per unanimitat, la proposta de creació d’un Pla Local d’Educació que la regidoria d’Ensenyament vol impulsar els propers mesos.

  • 19 de gener de 2021 20è aniversari de l’escola Els Cingles 20è aniversari d'Els Cingles

    Aquest curs 2020-2021 l’escola Els Cingles de l’Ametlla del Vallès celebra el seu vintè aniversari i, per celebrar-ho, demana que la gent que s’ha sentit propera a l’escola, famílies, mestres, veïns del poble, etc. enviïn quatre paraules sobre alguna emoció que els hagi aportat l’escola i que vulguin compartir, per tal fer-ne un recull i arribar, fins i tot, a fer un llibre.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 13:44