El Xiulet

El Xiulet (Espai de Suport a Infants, Adolescents i Famílies), és un servei adreçat a infants adolescents d’entre 6 i 16 anys de l’Ametlla del Vallès. Aquest recurs sorgeix de l’Àrea de Benestar Social i per tant gestionat per l’ajuntament del mateix municipi.

Aquest servei s’ubica al mateix local del “G.E.P.A." (edifici que està al costat de la Biblioteca Josep Badia), i és dut a terme per les tardes després de l’horari acadèmic des de les 17,00 fins a les 19,15 hores, realitzant activitats com és el reforç escolar, fins a altres activitats més lúdiques i de caire educatiu.

Per tal d’aconseguir que els infants i adolescents que hi van puguin fer-se més propi aquest servei, cada grup d’infants i adolescents té un nom de grup i un logotip (Taurons Blancs, Els Estrellats i Gangsters), sorgits a partir de l'interès i de les ganes de tot el grup de poder anar construint a poc a poc un nou espai.

Així doncs, tot allò que es faci dins d'aquest servei es vol compartir amb la resta, per així donar a conèixer que es treballa i de què manera. Per aconseguir aquest objectiu s’ha creat un bloc, el qual serà mantingut i actualitzat pel propi grup d’adolescents del servei.

En aquest bloc es penjaran totes aquelles activitats, tallers, etc., que es vagin fent i pugui veure tothom que ho desitgi.

Us animem a comentar tot allò que trobeu interessant a dir-nos, de la mateixa manera que nosaltres ho volem fer amb vosaltres!

catalanvc@ametlla.cat

Darrera actualització: 05.10.2016 | 10:40