L'Ametlla del Vallès amb el Dia Internacional de la Dona

Dilluns, 5 de març de 2018 a les 00:00

El proper dia 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, reconegut per l’ONU, amb el qual es reivindica el feminisme i es condemna la discriminació per raó de gènere.

L’Ametlla del Vallès no viu aliena a aquesta reivindicació i, per aquest motiu, l’Ajuntament se suma al Dia de la Dona Treballadora i referma el seu compromís en la lluita contra la xacra que és la violència de gènere.

És per això que el proper dijous 8 de març convoca a la ciutadania a reunir-se a les 12h davant l'Ajuntament, on es farà la lectura d'aquest manifest.

A nivell d’activitats, destacar que l’associació dels Artistes de l’Ametlla ha organitzat una exposició col·lectiva titulada “La dona”,  que es va inaugurar divendres passat, i que es podrà veure a la Sala d’Art Carles Sindreu dins del seu horari habitual fins el 18 de març.

Per la seva banda, l’Associació Fotogràfica de l’Ametlla (AFA) n’organitza una altra sobre el mateix tema, en aquest cas a la Sala Polivalent. Aquesta darrera s’inaugurarà el 8 de març a les 20h.

 

Darrera actualització: 05.03.2018 | 12:39