Hemeroteca

Pàgina 1 de 36
 • 8 de setembre de 2017 Horari d'hivern
 • Fira de la Mobilitat Sostenible i Noves Tecnologies 4 de setembre de 2017 L'Ametlla se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb la Fira de la Mobilitat Sostenible i Noves Tecnologies
  Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.
 • 16 de juny de 2017 Tancament dissabte 17 de juny
 • Informació 23 de novembre de 2016 AVÍS! El Camí de la Font del Gat, tallat 5 dies a partir del 28 de novembre
  Us informem que a partir del dilluns 28 de novembre, i durant 5 dies, el Camí de la Font del Gat romandrà tallat al trànsit per obres de millora del seu traçat, per tal de millorar la seguretat i la circulació de vehicles.
 • Límit de velocitat de 20 km/h 21 de novembre de 2016 Senyalització de "Prioritat invertida" a Can Camp
  El proppassat divendres 18 de novembre es va pintar senyalització horitzontal de limitació de velocitat als carrers perpendiculars dels carrers Can Camp i Can Guineu, del barri de Can Camp.
 • Cartell promocional de la Fira de Nadal de l'Ametlla del Vallès 21 de novembre de 2016 La Fira de Nadal ja té vídeo promocional
  Les àrees de Comerç i Turisme de l'Ajuntament organitzen el proper cap de setmana del 17 i 18 de desembre la sisena edició de la Fira de Nadal de l'Ametlla del Vallès, que com cada any, s'ubicarà a la plaça de l'Ajuntament i als primers trams del Passeig
 • Gran Recapte d'aliments anys 2016 18 de novembre de 2016 El 25 i 26 de novembre torna El Gran Recapte
  Els propers dies 25 i 26 de novembre tindrà lloc una nova edició del Gran Recapte d'Aliments , una recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, la qual també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.
 • Pren-te el pols 18 de novembre de 2016 L'Ajuntament de l'Ametlla s'adhereix a la campanya "Pren-te el pols"
  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès s'ha adherit a la campanya "Pren-te el pols" , que ha iniciat el Servei Català de la Salut i que està lligada a la Marató de TV3 d'enguany que, sota el lema "Tots tenim un costat bo. O molt bo", està dedicada a buscar fons per la lluita contra l'ictuss i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques.
 • Batuda de porcs senglars a l'Ametlla del Vallès 18 de novembre de 2016 Batuda de senglars a Can Jaumira, el dimarts 22
  Us informem que el proper dimarts 22 de novembre, de les 7 a 14h, es farà batuda de porcs senglar a la finca de Can Jaumira, a tocar de can Plandolit i can Reixac. La zona estarà degudament senyalitzada, i la coordinació, com en altres ocasions, anirà a càrrec dels Forestals i la Policia Local, entre altres.  
 • Colònies de la Gent Gran del Servei d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 16 de novembre de 2016 La gent gran usuària del Servei d'Esports, de colònies a la Cerdanya
  Els usuaris de l’activitat física per a la gent gran que organitza el Servei d’Esports van anar de colònies el cap de setmana de l’11 al 13 de novembre.
 • Abelardo i Ethan Vera, campions de pàdel 16 de novembre de 2016 Els germans Vera, campions de Catalunya de pàdel
  Els germans Abelardo i Ethan Vera, del club City Sports de l’Ametlla del Vallès, van enfrontar-se el passat 13 de novembre en el Campionat Gran Slam de Catalunya, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel i celebrat a Lleida (al Pàdel Indoor Lleida). Ambdós van arribar a la final amb la seva parella, el Pol Hernández i l’Eloi Bombí respectivament.
 • Pisos de protecció oficial en règim de lloguer a la zona del Maset Nou de l'Ametlla del Vallès 16 de novembre de 2016 S'obre el termini per a participar en el sorteig d'adjudicació dels pisos de lloguer amb protecció oficial del Maset Nou
  Atès que no s’han presentat al•legacions a les bases d’adjudicació dels habitatges buits del Maset Nou, a partir d’avui, i durant un termini de 20 dies, s’inicia el període per participar en el sorteig de l'adjudicació dels 17 pisos. 
Pàgina 1 de 36
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44