Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla", al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Documents

Enllaços

Notícies

  • 19 de juliol de 2023 Es crea el “Consell de Consens” Conselld de Consens

    El Ple extraordinari celebrat el 17 de juliol va aprovar la creació d’un nou òrgan de treball anomenat “Consell de Consens”, amb els vots a favor dels càrrecs electes de l’equip de govern i l’abstenció dels de l’oposició.

  • 17 de març de 2023 Presentació dels projectes de remodelació de la nau Feliubadaló i del centre urbà Render de l'espai principal de la nau Feliubadaló

    Dimecres 22 de març tindrà lloc la presentació a la ciutadania dels projectes de remodelació de la nau Feliubadaló i del centre urbà, donant continuïtat a un debat per tractar l’Ametlla del futur en l’àmbit dels equipaments i de l’espai públic.

  • 11 de novembre de 2022 La primera trobada del Pla de Barris reuneix més de quaranta veïns i veïnes Primera trobada del Pla de Barris

    El passat dimecres 9 de novembre es va celebrar la primera trobada del Pla de Barris, en què la regidora de Barris Raquel García i l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana Pep Moret varen presentar els objectius que hi ha rere el seu desenvolupament, i atendre els comentaris de la vora quaranta de veïns i veïnes del poble que van assistir a la reunió.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04