Entitats

 • 3 i més

  Associació amb una llarga tradició organitzant caminades per l'entorn natural de l'Ametlla.
   

  938430728
 • AFA Escola Bertí

  L' AFA és un punt de trobada per a pares i mares la Escola Berti. Ofereix a tots els pares i mares la possibilitat de participar d'una forma activa i organitzada en la vida de l'escola per promoure projectes que aportin un complement a l'educació acadèmica dels nostres fills, per conèixer l'escola i conèixer-nos entre nosaltres. L'associació de mares i pares és el canal conductor més eficaç que tenen les famílies per participar i col·laborar amb el centre escolar. És un organisme de caràcter voluntari; la seva principal tasca al Centre és la de col·laborar en les activitats educatives, cooperar amb el consell escolar i organitzar serveis complementaris.

 • AMPA Escola Els Cingles

  L'entitat desenvolupa, en el marc de l'escola, tota una sèrie de tasques complementàries a les puraments formatives. S'encarrega de gestionar l'àrea de menjador, el servei d'acollida matinal i de tarda i les activitats extraescolars, així com el projecte de reutilització dels llibres de text i el Pla Català de l'Esport. Organitza colònies per a tots els alumnes a finals de curs i col•labora en les festes de l'escola (Santa Cecília, Setmana Cultural...), així com en les que organitzen al poble per als infants (Carnestoltes, Nadal...) . Té com a objectiu fomentar la cohesió dels dos agents principals que participen en l'educació: escola i famílies i ajudar els pares i mares en totes les seves inquietuds referides a l'àmbit escolar."

 • Logo Amíndola Amíndola

  La Revista Amíndola a néixer el 1989, de la mà de mossèn Joan Bellavista, en forma de revista d’informació general substituint el Butlletí Municipal que havia desaparegut com a publicació de l’Ajuntament. Amb el temps, la revista va anar derivant cap a temes culturals i de reflexió.

 • Associació Esportiva Escolar Institut Eugeni Xammar

  AEE fundada l'any 2008, integrada en el Pla Català de l'Esport. Adreçada al col·lectiu jove de l'Institut Eugeni Xammar, vol donar sortida a les diferents inquietuds d'activitats físiques i esportives alternatives, organitzar Jornades Festives amb l'esport com a motor i promoure qualsevol tipus d'iniciativa dels nois i noies de l'Institut vinculada amb l'esport. 

  93 843 01 25
 • AEA Associació Esportiva de l'Ametlla (AEA)

  Fou fundada el 2 de juliol de 2005 amb els colors verd i groc com els de la bandera del poble, i com a fruit de les il·lusions de molts joves i no tant joves amb un pensament comú: "sóc de l'Ametlla i vull fer esport a l'Ametlla". La junta directiva està formada per joves del poble que també són jugadors de l'equip.  A la resta de jugadors els hem de donar les gràcies, ja que entre tots es va fer possible començar un projecte que a molts de nosaltres ens va fer tornar a creure en el poble i demostrar així que encara es poden fer moltes coses per seguir millorant el lloc on vivim. Només cal empenta i confiar en que si volem, podem!

  659 909 123
 • AFiC Associació Fotogràfica i de Caminades de l'Ametlla del Vallès (AFiC)

  L’AFiC és una associació singular en tant que combina el gaudiment de la fotografia amb el caminar pels diversos espais naturals que ens ofereix la nostra terra.

  619 153 167
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34