Entitats

 • Eduvolei C.E. Eduvólei Ametlla

  El Club Esportiu Eduvólei de L'Ametlla va néixer el juny del 2009 amb la voluntat de 40 famílies de crear un club de vólei amb una filosofia concreta: educar els joves a través del seu esport preferit. L'objectiu esportiu d'Eduvólei no és la finalitat competitiva, sinó la metodologia d'entrenament basada en el rendiment i la disciplina per tal d'assolir l'èxit dins i fora de la pista. C.E. Eduvólei Ametlla vol ser més que una entitat esportiva: des de l'àrea social, es treballa un programa de valors per promoure la solidaritat i la cultura de la pau on participen els jugadors i les seves famílies. La junta directiva està formada per pares representants dels equips de base i el cos tècnic, el qual està en contínua formació per exercir la seva tasca amb un segell de qualitat.
  E= Emoció
  D= Dedicació
  U= Unió
  V= Valors
  O= Orgull
  L= Lluita
  E= Esperit
  I= Il•lusió

  647 91 33 86
 • Casal de joves El Crit
 • Club Bàsquet Club Bàsquet l'Ametlla

  Entitat esportiva dedicada a la difusió i pràctica del bàsquet, amb la il•lusió dels més petits i la competitivitat dels jugadors més grans. Amb grups des de l'escola (5 anys) fins a veterans i veteranes. Obert a tothom qui vulgui gaudir del nostre esport. Treball del bàsquet des dels fonaments de la tècnica individual fins a la complexitat del joc tàctic. El Club organitza al llarg de la temporada diverses activitats, a part dels entrenaments i la competició regular, tals com: Campus poliesportiu d'estiu, Torneig 3x3 de la Festa Major, i altres.

  600 88 23 00
 • Club Voleibol Club Voleibol l'Ametlla

  El Club Voleibol l’Ametlla va néixer l'any 2003. El nostre principal objectiu és la formació d’alumnes esportistes. Treballem per aconseguir que tothom qui vulgui, pugui gaudir d’una activitat esportiva complementària a l’espai i temps dels estudis, creant joves jugadores i jugadors.

  Som un club formador que cobreix totes les franges d’edat, permetent practicar el nostre esport des d’un nivell totalment lúdic fins al més alt rendiment per aquells jugadors i jugadores que així ho desitgin.

  630029212
 • Club Futbol l'Ametlla Club de Futbol l'Ametlla

  El Club de Futbol l'Ametlla, fundat l’any 1924, té com a objectiu la pràctica de les modalitats o disciplines esportives de futbol i està afiliat a la Federació Catalana de Futbol. Ens posicionem com a Escola de futbol amb l’objectiu de formar joves jugadors, tant en l’aspecte esportiu com en el personal. Totes les nostres activitats es realitzen al camp municipal de l’Ametlla del Vallès, on disposem del material més adequat per a la pràctica esportiva.

  938457094
 • Club hípic la Quaranya

  El Club Hípic La Quaranya, amb més de 18 anys d’experiència, és un dels centres homologats per la Federació Catalana de Hípica. Ofereix més de 3 hectàrees de plena naturalesa per a gaudir del món del cavall i d’aquest meravellós art: l’equitació. Disposa de diferents pistes: pista de doma de 40x20, pista de doma de 60x20, pista de 120x80, pista de salt i un circuit 1 km. Esports: Especialitzat en les disciplines de doma clàssica, vaquera, salt i alta escola. Les activitats que es realitzen: - Classes teòriques i pràctiques particulars (dies i hores a concertar). - Classes teòriques i pràctiques en grup (dies i hores a concertar). - Casal d’estiu (s’inicia a finals de juny fins a finals de juliol). - Curs (s’inicia a principis de setembre i finalitza a mitjans de juny, coincidint amb el curs escolar). *Els grups s’organitzen en funció dels nivells dels alumnes: iniciació per a principiants, els iniciats i els avançats.

  938430602
 • Logotip Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l'Ametlla 2017 Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes
 • Coral Lo Lliri
 • Logo Càritas l'Ametlla Càritas Sant Genís

  Càritas Sant Genís és una organització depenent de la Parròquia de Sant Genís i Genís dedicada a satisfer les necessitats bàsiques de persones en situació social desfavorable: menjar, roba, assistència i integració laboral, principalment.

  93 843 00 23
 • Fundació Teràpia a Cavall

  Es un centre de teràpies assistides amb cavalls amb certificació internacional que te objectiu millorar la qualitat de vida d’infants amb discapacitat que inclou el moviment del cavall i el seu entorn en el seu procés de rehabilitació.

  606967085
 • Grup d'Esplai del Principat GEPA

  L'esplai GEPA porta funcionant des del novembre del 1986, quan uns joves de l'Ametlla van decidir obrir un esplai al poble per poder fer activitats els dissabtes a la tarda, anar de colònies, fer trobades amb altres esplais de Catalunya, etc.

 • Grup de Teatre Nyoca
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34