Associació Dones d'Avui de l'Ametlla del Vallès

L’Associació Dones d’Avui de l’Ametlla del Vallès neix amb la il·lusió d’un grup de dones per crear un espai de trobada i potenciar la sororitat entre les dones de l’Ametlla (o rodalia) afavorint la participació a les activitats que se’n derivin. És una associació sense ànim de lucre que vol donar l’oportunitat de conèixer i realitzar activitats aptes per a totes les butxaques.

Ens iniciem com a junta de l’associació, la Gemma Rosanas Rosa com a presidenta, la Judit Ramos Martínez com a secretària i l’Elisabet Vilaplana Ortí com a tresorera, amb l’objectiu comú de donar ales als nostres somnis.

Volem promoure, recolzar, organitzar i desenvolupar activitats de tipus cultural, cívic, social i esportiu, en especial aquelles que afavoreixin la promoció de la dona per aconseguir la igualtat i per obtenir un major enriquiment cultural i una convivència harmònica.

Ens fa molta il·lusió dir-vos que ja tenim diversos grups on hem començat amb Pilates, Zumba, Ioga en família i dansa del ventre, de DONES per a DONES!!! Per compartir, gaudir, fer exercici, riure i en definitiva, seguir creixent i enriquint-nos plegades. Podeu venir a provar la primera classe! 

També estem confegint amb les idees de les nostres sòcies, altres propostes com: caminades reivindicatives, taller de defensa personal, tallers familiars, meditacions guiades, xerrades, dansa, tallers florals o ioga entre d'altres. Us anirem informant a mesura que les agendem a través del nostre perfil d'instagram.

Arran de la iniciativa de les sòcies ja s’han creat també dos grups més: un per sortir a córrer i un altre per jugar a pàdel. Ja es veu que totes tenim moltes ganes de compartir plegades!!

Seguirem recollint les inquietuds de les sòcies per tal d’oferir unes activitats ajustades a les seves necessitats.

T’hi vols afegir? Per participar, per proposar, per oferir,... és l’associació de TOTES per TOTES!

Contacta amb nosaltres per fer-te sòcia,  apuntar-te a les activitats i/o per resoldre qualsevol dubte que tinguis!

Benvingudes a Dones d’Avui!! Una associació de TOTES per TOTES!!

C/ Àngel Guimerà 5 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Gemma Rosanas Rosa (presidenta) | Judit Ramos Martínez (secretària) | Elisabet Vilaplana Ortí (tresorera)
Telèfon: Presidenta 609 96 01 74
Telèfon: Secretària: 626 89 37 05
Adreça electrònica: donesdavui@gmail.com
Lloc web: Instagram: @donesdavui
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.05.2022 | 11:09