Associació Dones d'Avui de l'Ametlla del Vallès

L’Associació Dones d’Avui de l’Ametlla del Vallès neix amb la il·lusió d’un grup de dones per crear un espai de trobada i potenciar la sororitat entre les dones de l’Ametlla (o rodalia) afavorint la participació a les activitats que se’n derivin. És una associació sense ànim de lucre que vol donar l’oportunitat de conèixer i realitzar activitats aptes per a totes les butxaques.

A la junta de l'associació, la Gemma Rosanas Rosa com a presidenta, la Maria Iriso com a secretària i l'Elisabet Vilaplana Ortí com a tresorera. La Mireia Argemí i la Victòria Olivares com a vocals, amb l'objectiu comú de donar ales als nostres somnis. Volem promoure, recolzar, organitzar i desenvolupar activitats de tipus cultural, cívic, social i esportiu, en especial aquelles que afavoreixin la promoció de la dona per aconseguir la igualtat i per obtenir un major enriquiment cultural i una convivència harmònica. 

Ens fa molta il·lusió dir-vos que funcionen diversos grups amb molt d'èxit com: Pilates, Ioga en família, per nadons i per dones, dansa del ventre, Mindfulness, Meditació, sevillanes, Ball en línia, cercle de dones ...de DONES per a DONES!!! Alguns cursos són trimestrals, altres tenen la durada de tot el calendari escolar o en algunes ocasions oferim cursos d'una o dues sessions. L'Objectiu és compartir, gaudir, fer exercici, riure i en definitiva, seguir creixent i enriquint-nos plegades. 

Podeu venir a provar la primera classe gratuita! Us anirem informant a través del nostre perfil d'Instagram. Seguirem recollint les inquietuds de les sòcies per tal d'oferir unes activitats ajustades a les vostres necessitats. T'hi vols afegir? Per participar, per proposar, per oferir..., és l'associació de TOTES per a TOTES! 

Contacta amb nosaltres per fer-te sòcia, apuntar-te a les activitats i/o per resoldre qualsevol dubte que tinguis!

Has d'enviar un mail a donesdavui@gmail.com i seguir-nos a l'Instagram on podràs seguir totes les nostres novetats: @donesdavui

Benvingudes a Dones d'Avui!! Una associació de TOTES per aTOTES!!

Nom de contacte: Gemma Rosanas (presidenta) | Maria Iriso (secretària) | Elisabet Vilaplana (tresorera)
Adreça electrònica: donesdavui@gmail.com
Lloc web: Instagram: @donesdavui
Darrera actualització: 30.03.2023 | 09:53