Habitatge

Notícies

 • 28 de maig de 2021 Entrega de les claus dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou Entrega de les claus dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou

  Aquest matí s’han realitzat els darrers tràmits amb els adjudicataris dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou i, un cop finalitzats, se’ls ha entregat les claus dels habitatges que els han estat assignats.

 • 29 d'abril de 2021 Convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer 2021 Convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer 2021

  Fins al 4 de juny es pot sol·licitar l'ajut per al pagament del lloguer (any 2021) de l'Agència d'Habitatge de Catalunya.

  Aquesta és una subvenció dirigida a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

 • 19 de març de 2021 Hores assignades als adjudicataris dels habitatges de protecció oficial HPO Maset Nou

  En relació al sorteig dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou realitzat el passat dia 17 de març, ja es es pot consultar el dia i l'hora en què cadascun dels adjudicataris podran venir a l'Ajuntament (àrea de Serveis Territorials) per escollir el pis en qüestió. 

Darrera actualització: 19.06.2020 | 11:52