Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Notícies

  • 30 de gener de 2020 Com voleu que sigui la Festa Major 2020? Com voleu que sigui la Festa Major 2020?

    L'àrea de Festes de l'Ajuntament ja fa dies que treballa intensament en la confecció de la Festa Major d'enguany, que tindrà llc del 20 al 25 d'agost.

  • 27 de gener de 2020 Els Plens, més oberts la ciutadania

    Coincidint amb el Ple ordinari d’avui dilluns 27 de gener, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès estrenarà un nou sistema d’enregistrament de les sessions plenàries que permetrà retrasmetre-les en streaming a través del canal Youtube del Consistori i, a més, implementar el sistema de vídeo acta digital.

  • 14 de març de 2019 L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès rep una menció del Consell Certificador del Segell Infoparticipa Infoparticipa

    El Consell Certificador del Segell Infoparticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona va atorgar ahir dimecres 13 de març una menció per la qualitat i la transparència de la comunicació pública a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04