Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Notícies

  • 16 de novembre de 2020 Comença el període de votacions dels Pressupostos Participatius d’Inversions 2021 Pressupostos Participatius d’Inversions 2021

    Del dilluns 16 de novembre fins el diumenge 22 del mateix mes es podran votar, a través de la plataforma www.decidim-ametlla.diba.cat, les 18 propostes finalistes dels Pressupostos Participatius d’Inversions 2021.

  • 2 de novembre de 2020 Tutorial plataforma Decidim-Ametlla Tutorial plataforma Decidim-Ametlla

    El dilluns 26 d'octubre va començar el procés de participació ciutadana per a l'elaboració del quadre d'inversions dels pressupostos 2021, un procés que s'articula entorn la plataforma Decidim-Ametlla .

  • 27 d'octubre de 2020 S’obre l’Oficina de Seguretat Ciutadana Oficina de Seguretat Ciutadana

    Tal i com s'anunciava setmanes enrere, com a part important del Pla de Modernització de la Policia Local -el qual es va implementant progressivament- l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès posa a disposició de tothom la nova Oficina de Seguretat Ciutadana (OSC), un organisme que neix amb l’objectiu d’apropar el cos de Policia Local a la ciutadania i d’agilitzar la relació d’aquesta amb el Consistori, gràcies a una millora del procediment administratiu.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04