Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Notícies

  • 18 de juny de 2021 Tret de sortida cap a un nou POUM Presentació procés participatiu del POUM

    El dijous 17 de juny va tenir lloc l’acte de presentació del procés participatiu del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), un acte que va estar presidit per l’alcalde Pep Moret, en el qual hi va intervenir el regidor d’Urbanisme Pere Marieges, l’arquitecta municipal Mireia Gelabert, en Jaume Monsseguí i en Martí Santandreu de la Diputació de Barcelona, en Joan Solà i en Carles Crosas de l’equip redactor de l’avanç del POUM, i Gerard Quiñones de l’empresa NEOPOLIS, encarregada del procés participatiu. 

  • 15 de juny de 2021 Com accedir i operar a la nova seu electrònica Nova seu electrònica

    El dilluns 7 de juny l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès va estrenar la seva nova seu electrònica , un punt d’accés únic a disposició de la ciutadania i de les empreses per realitzar les gestions públiques sense cap tipus de restricció d’horari ni d’espai, ja que s’hi pot accedir les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, amb totes les garanties de seguretat.

  • 11 de juny de 2021 Presentació del procés participatiu del POUM POUM

    El proper dijous 17 de juny, a les 19h a la Sala Polivalent (aforament limitat), tindrà lloc l'acte de presentació del procés participatiu del POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal), el qual també s'emetrà en streaming a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04