Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Notícies

 • 22 de febrer de 2019 Feliubadaló: els joves hi diuen la seva Joves Feliubadaló

  El passat dimecres 20 de febrer es va celebrar una nova trobada amb joves ametllatans dins del procés participatiu Feliubadaló. El consistori es va reunir amb diferents joves associats, representants d'entitats del poble com Skaters, Esplai GEPA, Músics de l'Ametlla, Casal de Joves i Gitanes.

 • 31 de gener de 2019 Sessió informativa sobre seguretat a l’Ametlla Sessió Seguretat

  El passat 28 de gener més de 150 veïns i veïnes del nostre municipi van participar a la reunió informativa sobre seguretat que va organitzar l’Ajuntament. Diversos agents dels Mossos de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers i de la Policia Local van exposar la situació delictiva actual i els sistemes que s’utilitzaran per fer-hi front, com les noves dotacions tecnològiques de càmeres de videovigilància i dron que el consistori està implementant de forma pionera a la zona i que a finals de mes ja estaran totalment actives.

 • 28 de gener de 2019 L’Ametlla decideix fer un procés de participació ciutadana per decidir si s'anomena Parc U d'Octubre l'actual Parc Maria Lluïsa 1 OCTUBRE

  De nou, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès dóna espai a la ciutadania a prendre decisions públiques i reconèixer valors com la proximitat, el diàleg i el consens.

  Voteu aquí!

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04