Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Notícies

  • 10 de febrer de 2021 Protocol de votació del 14 de febrer 14F

    Diumenge vinent se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya, i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha adoptat totes les mesures de seguretat que ha indicat la Generalitat de Catalunya per tal que la jornada electoral es desenvolupi amb la major normalitat possible.

  • 28 de gener de 2021 Vot per correu a les eleccions del 14F Vot per correu

    La situació sanitària actual fa que les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer tinguin un caràcter especial. Tot i que les administracions locals estan treballant per poder garantir la seguretat dels ciutadans i ciutadanes que optin per votar presencialment, també hi ha la possibilitat de tramitar el vot per correu, el qual es pot sol·licitar fins el 5 de febrer.

  • 22 de gener de 2021 Crida a participar en la reactivació de Ràdio l’Ametlla Ràdio

    Fa unes setmanes, un grup de veïns i veïnes del poble es va posar en contacte amb l’Ajuntament amb la proposta de tornar a endegar la Ràdio l’Ametlla, una ràdio que temps enrere havia tingut molta vitalitat de la mà d’un grup de gent molt diversa i implicada amb el poble, però que d’uns anys ençà ha romàs inactiva.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04