Notícies

 • Policia Local de l'Ametlla del Vallès Campanya "Cap infant sense aniversari" 30 de març de 2020

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès se suma a la campanya "Cap infant sense aniversari" a través de la seva Policia Local.

 • Ajuntament de l'Ametlla del Vallès Pla de xoc de l'Ajuntament pel coronavirus 29 de març de 2020

  L'equip de govern ha elaborat un Pla de xoc amb motiu del coronavirus, un primer paquet de mesures per pal·liar els efectes de la crisi del COVID-19 a la ciutadania i a l'economia del nostre poble.

 • Recollida de màscares per a l'Hospital General de Granollers Recollida de màscares per l'Hospital General de Granollers 29 de març de 2020

  L'Hospital General de Granollers està fent recollida de màscares de snorkel recreatives com les de la imatge (Decathlon), per fer-les servir com a respiradors.

 • Es reforça la neteja viària Reforcem la neteja viària 27 de març de 2020

  Amb motiu de la problemàtica derivada pel Coronavirus, i per garantir el màxim d’higiene a les zones més freqüentades, especialment zones comercials, CAP i farmàcies, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha reforçat la neteja d’aquests entorns.

 • La Policia Local reparteix les targetes moneder Es reparteixen les targetes moneder 26 de març de 2020

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, a través de la seva Policia Local, ja ha començat a repartir les targetes moneder de les beques menjador.

 • Informació Tancament de l'oficina de l'ORGT 26 de març de 2020

  D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona davant la situació generada per l'evolució del coronavirus covid-19,  i  amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), entre la que es troba la de l'Ametlla del Vallès, romandran tancades mentres duri aquesta situació excepcional.

 • Illa Activa Illa Activa suspèn el cobrament de les quotes 25 de març de 2020

  Arran de la situació d’excepcionalitat actual, el Centre Esportiu Municipal Illa Activa i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès comuniquen als usuaris i usuàries d’aquest darrer que el cobrament de les quotes queda suspès fins que es reprengui la prestació del servei amb les màximes garanties sanitàries. Així mateix, també s’assegura la compensació de la part proporcional del mes de març, corresponent als dies en què el centre ja estava tancat a causa del coronavirus.

 • Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus Tots els grups municipals s'adhereixen al "Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus" 24 de març de 2020

  Atesa la situació creada per la pandèmia del Covid-19, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) han acordat un manifest conjunt per exposar la posició i les demandes del món local català davant l’actual moment de dificultat, manifest al qual s'han adherit tots els grups municipals que integren el Consistori: Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per l'Ametlla, Ametlla't, Partit dels Socialistes de Catalunya i l'Ametlla en Comú Podem.

 • Joves in da jaus El PICA no s'atura amb el "Joves in da jaus" 24 de març de 2020

  El PICA no t’atura malgrat el confinament i, conjuntament amb el Casal de Joves de la Garriga i l’Ajuntament de Figaró-Montmany, organitza activitats online que es poden seguir a través de diferents perfils d’Instagram:

 • Marketplace Nou “Marketplace” per recollir i posar en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció pel Covid-19 23 de març de 2020

  ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya ha creat un portal per recollir i posar en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció pel Covid-19.

 • Preguntes sobre les restriccions d'activitats pel COVID-19 a Catalunya Actualització de les preguntes sobre les restriccions d'activitats pel COVID-19 a Catalunya (Font: CECAT) 23 de març de 2020

  Ja es pot consultar el darrer document emès pel CECAT el 22/03/2020 a les 20h, amb l'actualització de les preguntes sobre les restriccions d'activitats pel COVID-19 a Catalunya.

 • Comunicat de l'equip de govern Comunicat de l'equip de govern 22 de març de 2020

  Benvolguts vilatans i vilatanes,

  La situació en la que ens trobem és del tot inusual i sovint fa que tots i totes ens sentim confusos i desorientats. Estem vivint uns moments certament complicats que ja han canviat profundament la manera de funcionar de tots plegats.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47