Notícies

  Unitat de policia de proximitat L'Ajuntament estrena una nova unitat de policia de proximitat 5 d'octubre de 2021

  La Policia Local de l’Ametlla del Vallès ha estrenat, recentment, la nova unitat de policia de proximitat.

  “La lleugeresa i altres cançons” “La lleugeresa i altres cançons” a la Sala de Teatre 5 d'octubre de 2021

  El proper diumenge 10 d’octubre, a les 18h, la Sala Municipal de Teatre acollirà l’obra La lleugeresa i altres cançons, de Teatre Nu, la qual està protagonitzada per l’Aida Oset (a qui s’ha entrevistat a la darrera edició del Diari de l’Ametlla).

  Diari de l'Ametlla 196 Diari de l'Ametlla 196 (octubre 2021) 4 d'octubre de 2021

  Ja està disponible el Diari de l'Ametlla número 196, corresponent al mes d'octubre de 2021.

  Com és habitual aquest mes, el Diari incorpora el Suplement Cultural Amíndola a les pàgines centrals.

  L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran L'Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran 1 d'octubre de 2021

  Avui, 1 d’octubre, és el Dia Internacional de la Gent Gran i, amb motiu d’aquesta efemèride, l’àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha enviat a totes les persones majors de 65 anys del poble una postal i una carta de felicitació signada per l’alcalde Pep Moret i per la regidora Raquel García, en què expliciten la voluntat del Consistori de seguir treballant per defensar, respectar i posar en valor la dignitat i saviesa de les persones grans.

  Servei de renovació del DNI Servei de renovació del DNI el 26 d'octubre 30 de setembre de 2021

  El dia 26 d'octubre l'Ametlla del Vallès tindrà el servei d'expedició i renovació del DNI.

  Celebració de l'1-O Celebració de l'1-O 30 de setembre de 2021

  Organitzada per la territorial de l'Ametlla del Vallès de l'Assemblea Nacional Catalana, el proper divendres 1 d'octubre tindrà lloc l'acte "Celebrem la gran Victòria de l'1-O de 2017".

  Mesures contra la COVID-19 vigents des del 30 de setembre Mesures contra la COVID-19 vigents des del 30 de setembre 30 de setembre de 2021

  L’actual situació epidemiològica, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, permeten reduir les restriccions vigents de les últimes setmanes. Aquestes seran revisables en funció de la situació epidemiològica i assistencial.

  La policia local celebra el dia del seu patró La Policia Local celebra el dia del seu patró 29 de setembre de 2021

  Coincidint amb la celebració del dia del patró de la policia, Sant Rafael, aquest matí ha tingut lloc l’acte d’entrega de felicitacions i distincions a membres del cos de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès.

  Exposició fotogràfica Exposició fotogràfica "Miguel Moreno" 29 de setembre de 2021

  Des d’avui, i fins al 19 de setembre, es podrà visitar a la Sala d’Art Carles Sindreu l’exposició fotogràfica “Miguel Moreno”, organitzada per l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla (AFiC), en homenatge a qui fou membre fundador de l’entitat.

  Ple ordinari de 27 de setembre Crònica del ple ordinari de 27 de setembre 29 de setembre de 2021

  El dilluns 27 de setembre es va celebrar el primer Ple ordinari del curs polític 2021-2022, amb una sessió que va comptar amb la presència de tots els càrrecs electes tret del regidor Jan Santaló (A’t), que no va assistir-hi per motius professionals.

  POUM Properes activitats del procés participatiu del POUM 28 de setembre de 2021

  Un cop finalitzada la primera fase del procés participatiu del POUM, que va constar d’una enquesta on-line i de tres tallers presencials, a continuació presentem les properes activitats que donaran continuïtat a aquesta procés:

  Trial Ametlla Torna el Trial Ametlla 27 de setembre de 2021

  El proper dissabte 2 d'octubre, i organitzat pel Moto Club l'Ametlla i l'Ajuntament, tindrà lloc el "Trial Ametlla", que inicialment s'havia de celebrar en el marc de la passada Festa Major però que es va ajornar.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47