Notícies

 • Activitats d’estiu – Espai d’acollida a l’escola Els Cingles Activitats d’estiu – Espai d’acollida a l’escola Els Cingles 22 de juny de 2020

  Enguany les activitats esportives que s’organitzen a l’estiu a través de les entitats sense ànim de lucre de l’Ametlla del Vallès s’han vist afectades per la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19.

 • Parc de Maria Lluïsa Reobertura dels parcs infantils el 25 de juny 22 de juny de 2020

  Havent entrat a l’etapa de represa, l’Ajuntament està treballant en el condicionament i habilitació dels els parcs de joc infantil del municipi, de manera que aquests espais es puguin reobrir el divendres 25 de juny.

 • Cinema rebel a la fresca Cinema rebel a la fresca, cada divendres de juliol a Les Voltes de Can Camp 22 de juny de 2020

  Organitzat per l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès a proposta de l’entitat L’Ametlla rebel, el divendres 3 de juliol començarà el cicle “Cinema rebel a la fresca”, a través del qual es projectaran quatre pel·lícules seleccionades per l’entitat que tracten temes tant rellevants com el racisme, les llibertats sexuals, l’ecologia i els drets humans.

 • Revetlla de Sant Joan 2020 BAN de l'alcalde respecte la revetella de Sant Joan 19 de juny de 2020

  L'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Pep Moret i Tanyà, ha signat el següent BAN relacionat amb la celebració de la revetlla de Sant Joan a l'Ametlla del Vallès:

 • Pisos del Maset Nou L’Ajuntament recupera la gestió dels habitatges de protecció oficial del Maset Nou 19 de juny de 2020

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès recupera les gestió de 35 habitatges de protecció oficial del Maset Nou, la gran majoria dels quals han estat desocupats els darrers vuit anys, possibilitant, així, l’accés a l’habitatge, de nou, a famílies vulnerables, gent jove i gent gran.

 • Mesures de seguretat Comença l'etapa de represa 19 de juny de 2020

  A partir de la passada mitja nit, amb la derogació de l'estat d'alarma i la finalització de la fase 3, comença a tot Catalunya l'etapa de represa.

 • Noves condicions d'accés a Illa Activa Noves condicions d'accés a Illa Activa 19 de juny de 2020

  Aquests són els nous requisits per accedir al Centre Esportiu Municipal Illa Activa:

 • Escola Bressol Municipal l'Ametller Afegint imatge Informació sobre les matriculacions a l'Escola Bressol Municipal l'Ametller 18 de juny de 2020

  Davant una imminent  modificació normativa per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que afectarà a les ràtios establertes, i per tant  condicionarà les matriculacions, l'Escola Bressol Municipal l'Ametller es veu en l’obligació de posposar la publicació de les llistes definitives fins a rebre les instruccions del Departament d’Ensenyament, i d’aquesta manera establir el criteri de matriculacions segons ràtios definitives.

 • Equip de govern L’Ajuntament se suma a la campanya “Fes un gest per l’ELA” 18 de juny de 2020

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Valles s’adhereix a la campanya  “Fes un gest per l’ELA”, promoguda per la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls amb motiu del Dia Mundial de l’ELA, el 21 de juny, i que pretén donar visibilitat a aquesta malaltia.

 • Fase3 L'Ametlla del Vallès entra a la fase 3 de desconfinament 18 de juny de 2020

  A partir d'avui, 18 de juny, l'Ametlla del Vallès entra a la fase 3 de desconfinament, darrera fase de la desescalada, en què es permeten trobades de fins a 20 persones, desapareixen les franges horàries i s'obre la llibertat de moviments entre la regions sanitàires.

 • Setmana de l'Energia 2020 L’Ametlla suma a la setmana de l’Energia 2020 17 de juny de 2020

  Coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia, del 22 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, una campanya de conscienciació que té per objectiu sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

 • Una cloenda de curs especial Una cloenda de curs especial 17 de juny de 2020

  Les AMPA de l’escola Els Cingles i de l’institut Eugeni Xammar i l’AMiPA de l’escola Bertí han treballat conjuntament amb l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès per organitzar una cloenda especial d’un curs, el 2019-2020, marcat per la crisi del Coronavirus.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47