Notícies

 • Any nou, nova programació a la Sala Any nou, nova programació a la Sala 7 de gener de 2020

  Satisfets amb l’èxit aconseguit amb La Tardoral, encetem l’any 2020 amb nova programació a la Sala Municipal de Teatre de l’Ametlla.

 • Rei negre de l'Ametlla del Vallès L'Ametlla s'adhereix a la campanya #BaltasarDeVeritat 2 de gener de 2020

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès s'ha adherit a la campanya #BaltasarDeVeritat, una campanya inclusiva del col·lectiu @Volemacollir(Associació pel Refugit Casa Nostra Casa Vostra) que té com a finalitat prescindir de les persones pintades de negre a la Cavalcada de Reis, i que els infants rebin el Rei negre i els seus patges autèntics.

 • Cavalcada de Reis 2020 Cavalcada de Reis 2020 24 de desembre de 2019

  El diumenge 5 de gener la mainada de l’Ametlla del Vallès està convocada a la Cavalcada de Reis. Aquesta donarà el tret de sortida a les 18h a l’aparcament de la Residència d’Avis Millet Park, i avançarà fins la plaça de l’Ajuntament seguint aquest recorregut (veure plànol): carrer Major, carrer Torregassa, carrer Pompeu Fabra, Antic Camí de Caldes, Passeig i plaça de l’Ajuntament.

 • Zona afectada per la suspensió de llicències Se suspenen les llicències d’obra de Can Draper 23 de desembre de 2019

  El dijous 19 de desembre es varen celebrar dos plens de forma consecutiva, un primer d’extraordinari i urgent i un segon d’extraordinari, en què es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern (ERC , Ametlla’t i l’ACP) i l’abstenció dels grups de l’oposició (JxA i PSC) suspendre es llicències d’obra a l’àmbit parcial de Can Draper.

 • Festa del Patge Festa del Patge amb novetats 20 de desembre de 2019

  Divendres 3 de gener els més menuts de l'Ametlla del Vallès tindran l'oportunitat d'entregar la seva carta al Patge Reial, que farà parada al nostre poble, concretament a la plaça de l'Ajuntament, a partir de les 17h.

 • Millores dels espais verds Millores dels espais verds 19 de desembre de 2019

  L’àrea de Medi Ambient està actuant a diferents espais verds del municipi seguint un criteri de sostenibilitat i de baix consum d’aigua.

 • Pujada amb moto a Sant Bartomeu Pujada amb moto a Sant Bartomeu 19 de desembre de 2019

  Dijous 26 de desembre tindrà lloc la pujada amb moto a l’ermita de Sant Bartomeu, organitzada pel Moto Club l’Ametlla amb el suport de l’Ajuntament.

 • Ple de l'Ajuntament Ordre del dia dels Plens de 19 de desembre 18 de desembre de 2019

  Dijous 19 de desembre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha convocat un Ple extraordinari i urgent, a les 18.45h, i un d'extraordinari, a les 19h.

  Ambdós de celebraran de forma consecutiva a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, amb el següent ordre:

 • Cua inclusiva Un Nadal per a tots 17 de desembre de 2019

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès se suma a la campanya “Nadal per a tots”, una iniciativa del Club MamasG.es que es traduirà, al nostre poble, amb l’habilitació d’una cua inclusiva a la Festa del Patge i a la Cavalcada de Reis, per a nenes i nens amb diferents capacitats, tan físiques com psíquiques.

 • Concert de Nadal de l'Escola de Música Concert de Nadal de l'Escola de Música 13 de desembre de 2019

  El proper dissabte 14 de desembre l’Escola Municipal de Música farà el concert de Nadal, a les 12h del migdia a la Sala Municipal de Teatre, i a les 17h de la tarda els grups de Combo de música moderna  faran un concert a la carpa de la Fira de Nadal.

 • Pepi Ramírez Recordant Pepi Ramírez 12 de desembre de 2019

  Pepi Ramírez, regidora de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès de 1991 a 1999, va morir ahir dimecres 11 de desembre.

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès expressa el seu condol més sincer als familiars i amics per la pèrdua de qui va dedicar tants anys a fer una Ametlla millor.

 • Dinar solidari en benefici de la Marató de TV3 Dinar solidari en benefici de la Marató de TV3 11 de desembre de 2019

  El proper dissabte 14 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, el Campus Bar i els Amics del City (centre col·laborador amb la Marató de TV3), organitzen un dinar solidari en benefici de la Marató de TV3 d’enguany, que tracta sobre les malalties minoritàries, a la que es destinarà el 100% del recaptat.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47