Notícies

 • Inscripció activitats FM Inscripcions a les activitats de la Festa Major 7 d'agost de 2019

  Hi ha activitats de la Festa Major 2019 que requereixen inscripció prèvia. Aquestes són:

 • Festa Major 2019 Ja tenim aquí el programa de la Festa Major 2019 5 d'agost de 2019

  A partir d'avui ja es pot consultar el programa d'activitats de la Festa Major d'enguany al web municipial, i també es començarà a distribuir la versió en paper en format gran i també de butxaca.

 • Gos Nova tramitació animals de companyia 31 de juliol de 2019

  Us informem que hem modificat el tràmit i s’han actualitzat els formularis de comunicació de dades al Registre general d’animals de companyia. 

 • Activitats esportives i de lleure 2019-2020 Obertes les inscripcions a les Activitats Esportives i de Lleure per a gent gran 2019-2020 26 de juliol de 2019

  El servei d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza, un any més activitats esportives i de lleure per a gent gran (majors de 65 anys).

 • Exposició Propera inauguració de l'exposició "Relacions" 25 de juliol de 2019

  Demà divendres 26 de juliol tindrà lloc al inauguració de l'exposició "Relacions", un recull d'obres de l'artista Lourdes Déu i Jover.

 • Bus Nocturn C17 El Bus Nocturn C17 engega dissabte que ve 24 de juliol de 2019

  Aquest any torna el Bus Nocturn C17 que recorrerà les festes majors i altres concerts d’aquest estiu destinats als joves. L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat nocturna de joves durant actes d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C17 així com d’altres festes d’interès pels joves.

 • Onada de calor Nova onada de calor aquesta setmana 22 de juliol de 2019

  El Servei Meteorològic de Catalunya alerta d'un nou episodi de calor extrema amb temperatures màximes que poden arribar als 40ºC, que afectarà el Principat durant tota la setmana que avui comença.

 • Els colors del reciclatge Els colors del reciclatge 19 de juliol de 2019

  Els ens locals gestionen i paguen amb els seus pressupostos les plantes de tractament i triatge. La recollida selectiva és viable, i si ajudem a fer un bon triatge inicial a casa, evitarem despeses extres i l’enviament de residus a l’abocador o a la incineradora que incrementen el cost i el cànon de residus per pagar.

 • Façana de l'Ajuntament Composició de l'Ajuntament i funcionament del nou govern 18 de juliol de 2019

  El Ple extraordinari i urgent celebrat el passat 15 de juliol va servir, entre d'altres per presentar el nou cartipàs municipal i traçar les principals línies de funcionament del nou govern.

 • Seguretat durant les vacances Domicili segur durant les vacances 18 de juliol de 2019

  Ja ens trobem en ple període de vacances, una època en què sovint els habitatges queden buits i són propicis per a cometre-hi robatoris.

  A continuació us detallem els consells de seguretat que donen els Mossos d'Esquadra: 

 • Contenidors de recollida selectiva Crida al bon ús dels contenidors de recollida selectiva 16 de juliol de 2019

  Darrerament estan proliferant actes d’incivisme relacionats amb el mal ús dels contenidors de residus i la recollida selectiva, provocant inconvenients que afecten essencialment a tots els veïns i veïnes i que, al final, repercuteixen en les arques municipals.

 • Informació Abans presos que còmplices 15 de juliol de 2019

  Des de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès recolzem la denúncia de Proactiva Open Arms per la persecussió de les organitzacions que salven vides.
  #AbansPresosqueCòmplices!

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47