Notícies

 • Consells davant el risc d'incendi forestal Consells davant el risc d'incendi forestal 14 de juliol de 2021

  A l'estiu, la sequera eleva sovint el risc d'incendi forestal, però cal tenir en compte que aquest risc també es pot produir en períodes de sequera durant l'hivern. Per això cal tenir algunes precaucions.

 • 1r taller del procés participatiu del POUM Tallers del procés participatiu del POUM 13 de juliol de 2021

  El tallers del procés de participació ciutadana de l’avanç del POUM ja estan en marxa, i el dijous 8 de juliol es va celebrar la primera sessió en què, entre d’altres, una vintena de persones varen treballar aspectes relacionats amb l’àmbit social, com la demografia, la població, l’habitatge, el model de ciutat i perspectiva de gènere.

 • Matrícula oberta a l'Escola Municipal de Música Matrícula oberta a l'Escola Municipal de Música 13 de juliol de 2021

  La matrícula pel curs 2021/2022 de l'Escola Muncipipal de Música de l'Ametlla del Vallès ja és oberta, amb una àmplia oferta per a totes les edats a partir dels tres anys fins a adults:classes de sensibilització musical, classes d'instrument, conjunts instrumentals, combos, música de cambra, Big Band, coral, batucada, etc.

 • Donació d'una grua d'elevació Donació d'una grua d'elevació per les piscines de Can Camp 8 de juliol de 2021

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès dona les gràcies a la Teresa Riba i a en Joan Lluís Pérez Francesch per la donació que han fet al poble d’una grua d’elevació, la qual s’ha instal·lat a les piscines de Can Camp i que permetrà que persones amb dificultats de mobilitat puguin gaudir del bany en aquest equipament. 

 • Sessió informativa sobre la instal·lació de la caldera d'estella forestal Sessió informativa sobre la instal·lació de la caldera d'estella forestal 7 de juliol de 2021

  A resultes de la controvèrsia que ha generat la recent instal·lació d'una caldera d'estella forestal per dotar de calefacció diferents equipaments municipals, i amb la voluntat de d'explicar el projecte i de resoldre els dubtes de la ciutadania, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha organitzat una sessió informativa el proper dimarts 20 de juliol, a les 19h, a la Sala Polivalent.

 • Diari de l'Ametlla 194 (juliol 2021) Diari de l'Ametlla de juliol 7 de juliol de 2021

  Ja està disponible el Diari de l'Ametlla de juliol, el darrer del curs 2020-2021, que inclou el suplement cultural Amíndola.

 • Mesures contra la COVID-19 vigents a partir del 9 de juliol Mesures contra la COVID-19 vigents a partir del 9 de juliol 7 de juliol de 2021

  Davant l'increment de positius per la COVID-19, i l'impacte negatiu de la variant delta, a partir del 9 de juliol entren en vigor noves mesures per prevenir els contagis. Els canvis substitueixen la normativa anterior i, en tot cas, seran revisables en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

 • subvenció Pròrroga del termini per sol·licitar la subvenció per projectes dins l’àmbit cultural de l’Ametlla del Vallès 7 de juliol de 2021

  Informem que el termini per sol·licitar la subvenció per projectes dins l’àmbit cultural de l’Ametlla del Vallès es prorroga fins al dia 25 de juliol de 2021.

 • Servei de bar a les piscines de Can Camp i Ca l’Arenys Servei de bar a les piscines de Can Camp i Ca l’Arenys 7 de juliol de 2021

  Les piscines de Can Camp i de Ca l’Arenys ja disposen de servei de bar, que s’allargarà mentre duri la temporada de bany (12 de setembre). 

 • Campanya de Prevenció i Vigilància d’Incendis Campanya de Prevenció i Vigilància d’Incendis 2021 6 de juliol de 2021

  L’Ametlla del Vallès, juntament amb 273 ajuntaments, 124 agrupacions de defensa forestal (ADF), 9 federacions d'ADF, el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya i altres administracions, forma part del Pla d’Informació i Vigilància contra incendis forestals (PVI), a través del qual, amb el lema “Ni fum, ni foc. Civisme al bosc”!, es desenvolupa la Campanya de Prevenció i Vigilància d’Incendis d’aquest estiu 2021.

 • Cinema rebel a la fresca Torna el “Cinema rebel a la fresca” 5 de juliol de 2021

  Per segon any consecutiu l’Ametlla Rebel, amb el suport de les àrees de Cooperació de l’Ajuntament, organitza el cicle “Cinema rebel a la fresca”, que com l’any passat es farà a les Voltes de Can Camp els dies 9, 16, 23 i 30 de juliol.

 • Festa Major 2021 Festa Major adaptada a les circumstàncies 1 de juliol de 2021

  Els dies 25, 26, 27, 28 i 29 d’agost celebrarem la Festa Major de l’Ametlla del Vallès que, a causa de la pandèmia de la COVID-19, tindrà un format més modest per tal de garantir la seguretat dels seus participants.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47