Notícies

 • Millores a l'escola de música per afrontar el nou curs Millores a l'escola de música per afrontar el nou curs 15 de setembre de 2020

  L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès ja ha començat el curs, i des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament s’han fet unes millores per poder afrontar amb les màximes garanties sanitàries aquest curs escolar, que va començar ahir dilluns 14 de setembre.

 • Parlament de l'alcalde Pep Moret i Tanya L'Ametlla del Vallès celebra una Diada atípica a causa de la COVID-19 14 de setembre de 2020

  El parc Joan Plumé va acollir, el passat divendres 11 de setembre, l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a l'#AmetlladelVallès, que enguany s'ha hagut d'adaptar a les circumstàncies derivades de la pandèmia de la COVID-19.

 • Nou llibret amb la programació trimestral Nou llibret amb la programació cultural trimestral 10 de setembre de 2020

  Com ja és habitual des del primer trimestre d’aquest any, l’Ajuntament ha editat un llibret en format butxaca de 38 pàgines amb tota la programació de l’àrea de Cultura prevista per aquest darrer trimestre de l’any, una programació sempre subjecte a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.

 • Escola d'adults Les classes de català de l'escola d'adults comencen el 15 de setembre 10 de setembre de 2020

  Les classes de català de l'escola d'adults començaran el proper 15 de setembre, i es faran a la Sala Polivalent de la Biblioteca ja que, seguint el que marquen els protocols sanitaris i de seguretat a causa de la COVID, es necessita més espai. 

 • Policia Local El procés selectiu per cobrir totes les places vacants a la Policia Local culminarà aquesta tardor 9 de setembre de 2020

  Tal com es va anunciar abans de vacances, el Govern ha incoat els tràmits de convocatòria del concurs-oposició per a la cobertura de totes les places vacants a la Policia Local, corresponent a l’oferta pública d’ocupació del 2020.

 • Diari de l'Ametlla de setembre Ja està disponible el Diari de l'Ametlla de setembre 9 de setembre de 2020

  Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla número 184, corresponent al setembre de 2020

 • Millora de la mobilitat a les zones escolars Millora de la mobilitat a les zones escolars 8 de setembre de 2020

  Atesa l’emergència sanitària que estem vivint aquests mesos a causa de la COVID-19, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès reforçarà l’atenció a la mobilitat per accedir als centres educatius del poble, tant a l’horari d’entrada com de sortida.

 • Plànol de l'Ametlla del Vallès Les regidories de Barris i de Seguretat Ciutadana enllesteixen el Pla de Seguretat de Barris 8 de setembre de 2020

  Com a part del pla de modernització de la Policia Local, i a causa del palès historial de robatoris i ocupacions al municipi, la creació d’una xarxa veïnal de seguretat és un instrument provadament efectiu que garanteix una millor actuació del cos, tant preventivament com reactiva.

 • Let's Clean Up Europe Matinal de neteja de torrents, el 19 de setembre 7 de setembre de 2020

  En el marc de la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc., el proper dissabte 19 de setembre l’àrea de Medi Ambient organitza una matinal per recollir residus en un torrent de l’Ametlla del Vallès a determinar (s’anunciarà properament).

 • Jornada de donació de sang Bon balanç de la jornada de donació de sang 7 de setembre de 2020

  El passat dissabte 5 de setembre el Casal de la Gent Gran de l'Ametlla va acollir una jornada de donació de sang amb un balanç molt positiu, sobretot tenint en compte les circumstàncies actuals.

 • Avís AVÍS: L'espectacle de màgia de Joana Andreu, a la Sala de Teatre 6 de setembre de 2020

  L'espectacle de màgia de Joana Andreu previst per aquesta tarda a les 19.30h es trasllada a la Sala Municipal de Teatre, a causa de la previsió de pluja.

 • Tret de sortida al curs cultural Tret de sortida al curs cultural 4 de setembre de 2020

  Aquest mes de setembre l’àrea de Cultura dona el tret de sortida al curs 2020-2021 presentant la programació cultural d’aquest trimestre, apostant per propostes de qualitat, pensades per donar resposta tant a infants com a joves, adults i gent gran, i amb la ferma convicció que la cultura és segura.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47