Notícies

 • Crida a respectar les mesures de seguretat i prevenció Crida a respectar les mesures de seguretat i prevenció 8 de maig de 2020

  Darrerament s’està constatant un relaxament en l’adopció de les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat contra el coronavirus per una part de la ciutadania.

  Recordem que tot just estem a la fase 0 del desconfinament, i que l’incompliment d’aquestes mesures significa un risc important de propagació del coronavirus i que, a més, és motiu de sanció.

 • Preinscripció escolar La preinscripció escolar per l'educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig 8 de maig de 2020

  El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que del 13 al 22 de maig es podrà dur a termes la preinscripció escolar pel curs 2020-2021 de l'educació infantil, primària i ESO, i que la preinscripció pels ensenyament postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

 • Trobada virtual Trobades virtuals dels centres educatius 8 de maig de 2020

  Els centres educatius de l'Ametlla del Vallès oferiran, la setmana que ve, trobades virtuals per clarificar i resoldre dubtes.

 • Butlletí electrònic de la biblioteca! Butlletí electrònic de la biblioteca! 8 de maig de 2020

  La biblioteca Josep Badia i Moret elabora butlletins per informar-te regularment de les activitats més destacades, les novetats o recursos digitals de què disposes amb el carnet de la biblioteca.

 • App gratuïta per acostar els comerços de l'Ametlla als seus clients App gratuïta per acostar els comerços de l'Ametlla als seus clients 7 de maig de 2020

  L'àrea de Comerç de l'Ajuntament informa als comerços i empreses de l'Ametlla del Vallès de l'existència de l'aplicació Noetperdis, totalment gratuïta per a tot comerç i empresa operatiu en aquests moments, a través de la qual poden fer arribar directament als clients les promocions i informació del seu establiment.

 • Es reparteixen 90 mascaretes pediàtriques Es reparteixen 90 mascaretes pediàtriques 7 de maig de 2020

  El primer dia de repartiment de les mascaretes pediàtriques elaborades pel grup de persones voluntàries de l'Ametlla del Vallès es va saldar amb la distribució de 90 unitats, que es van repartir ens els punts ubicats a Can Muntanyola, Illa Activa i Institut Eugeni Xammar.

 • L'Escola Municipal de Música endega un nou blog L'Escola Municipal de Música endega un nou blog 7 de maig de 2020

  L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès ha activat un blog, on s'hi recull tota la música i totes les activitats que s'estan realitzant durant aquest període en què el centre roman tancat al públic.

 • Prohibició d'encesa de foc en terrenys forestals i al seu entorn Prohibició d'encesa de foc en terrenys forestals i al seu entorn 7 de maig de 2020

  Fins i el 15 d'octubre queda totalment prohibit encendre foc en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta.

 • Resolucions dels ajuts de 200€ per a subministraments bàsics Resolucions dels ajuts de 200€ per a subministraments bàsics 6 de maig de 2020

  Ja es poden anar consultant les resolucions dels ajuts de 200€ per a subministraments bàsics.

 • Servei d’atenció telefònica personalitzada per fer la declaració de la renda Servei d’atenció telefònica personalitzada per fer la declaració de la renda 6 de maig de 2020

  Atesa la situació d'emergència sanitària i de confinament, l'Agència Tributària de Catalunya prestarà, fins el 29 de juny un servei d'atenció telefònica personalitzada per ajudar a la ciutadania a confeccionar la seva declaració de la renda.

 • Mascaretes per a infants Distribució de les mascaretes per a infants de 3 a 12 anys 5 de maig de 2020

  Gràcies a la feina del grup de persones voluntàries de l’Ametlla del Vallès a partir de demà dimecres es distribuiran les mascaretes pediàtriques i per a adolescents que han confeccionat els darrers dies.

 • Campanya contra la violència masclista als comerços de l’Ametlla del Vallès Campanya contra la violència masclista als comerços de l’Ametlla del Vallès 4 de maig de 2020

  L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, amb la col·laboració dels comerços del poble, endega una campanya institucional contra la violència masclista amb el lema “Contra la violència masclista, que no ens aturi el confinament”.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47