Comencen les obres de la passera de la C17

Dilluns, 5 de febrer de 2018 a les 00:00

El dilluns 29 de gener l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González, acompanyat per les regidores Dolors Ferrer i Teresa Bada, pel regidor Carles Borràs, pel representant de l'empresa JIP Xavier Vilalta i per l'arquitecte municipal, varen assistir al replanteig i senyalització de les obres de construcció de la passera que comunicarà el centre del poble (carrer Pere Soler) amb el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi, per damunt de la C17.

Les obres s'han plantejat considerant la màxima brevetat en l’execució “in situ”, mitjançant la prefabricació (ja en execució) dels diferents elements que conformen l’estructura. Això es deu a la necessitat de tallar, el menys temps possible, la circulació de les diferents vies confrontants.

La passera es resol amb dos arcs metàl·lics d’uns 57 metres de llum que suporten una plataforma superior o passarel·la per a vianants, a la qual s’hi accedeix des de dos nuclis de comunicació verticals situats als extrems de l’estructura, amb sengles escales i ascensors amb suficient amplada com per a encabir-hi una bicicleta.

La construcció de la passera s'ha licitat per un import de 612.109,14€ (IVA inclòs) i, per a fer-hi front, s'ha demanat prorrogar la subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 215.000€

Si no sorgeix cap impediment, està previst que les obres finalitzin d'aquí a quatre mesos.

Abans del mes de març es farà l'acte de col·locació de la primera pedra. Tan aviat com se sàpiga la data exacta, s'anunciarà a través dels canals habituals.

Darrera actualització: 05.02.2018 | 11:54