20 anys de Lluita de Barris a la Festa Major de l'Ametlla!

Dijous, 10 d'agost de 2017 a les 01:00

Del 24 al 28 d'agost (ambdós dies inclosos) l'Ametlla del Vallès celebrarà la seva Festa Major, una Festa Major que enguany tindrà un caràcter especial, ja que serà el vintè aniversari de la Lluita de Barris, una activitat puntual nascuda de la mà del Casal de Joves el Crit l'any 1997 i que, amb el temps, ha esdevingut l'eix vertebrador de la nostra festa.

La Festa Major 2017 -que recordem-ho, estrena logotip- manté les proves més tradicionals de la Lluita de Barris (estirada de corda, estirada de tractor, caça del pernil, concurs de menjar flams, competicions esportives, pintada infantil, escalabirres, donació de sang, mostra de truites d'ou, simultània d'escacs, etc.), n'incorpora de noves, com el futbol toc, el guarniment d'arbres, el jugar per jugcar o el bubble soccer, i en recupera d'altres com la gimcana jove o la lluita de gladiadors.

Però la Festa Major de l'Ametlla és més que la Lluita de Barris, i ofereix altres activitats adaptades a tots els públics i condicions. Així, no hi podia faltar el 62è Homenatge a la Vellesa o el pregó, que anirà a càrrec de l'actriu ametllatana Anna Ycobalzeta, el corretapes o la Topaeta, entre moltes d'altres activitats.

A més, les nits comptaran amb diferents espectacles i concerts, com l'espectacle humorístic i familiar "Marrabunta", o el concerts de Miqui Puig, Tapeo Sound System, l'Orquestra Marinada, Damned Squad, Animal, Dj Suli i les havaneres amb el grup Ultramar.

Bus nocturn
Com és habitual, l'Ajuntament ha habilitat un bus nocturn gratuït que connectarà tots els barris del poble. Podeu consultar l'horari a la documentació annexa.

Campanya "N+O=NO"
De la mà del Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, es posarà en marxa la campanya "N+O=NO", amb l'objectiu de contribuir i vetllar per una Festa Major que garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries, i per prevenir el sexisme dins els espais de lleure i, especialment, a les activitats d'oci nocturn. Aquesta iniciativa comptarà amb material gràfic, en què es donaran consells i recomanacions per eradicar el sexisme, i repartirà braçalets amb el seu lema.

Podeu consultar la programació completa aquí.

Darrera actualització: 20.07.2017 | 12:26