Escalfant motors per la Festa Major

Dimarts, 4 de juliol de 2017 a les 13:54

Amb l'arribada de l'estiu ja s'albira la Festa Major, amb la tradicional Lluita de Barris com a tret distintiu. Enguany tindrà lloc del 24 al 28 d'agost, i des de l'Ajuntament, amb la col•laboració de moltes entitats del poble, ja fa setmanes que estem treballant per oferir-vos una programació atractiva.

De moment us podem avançar el cartell oficial i el logotip que s'imprimirà a les samarretes de la Lluita de Barris i als gots de les barres.

20 anys de Lluita de Barris

Contràriament al que molta gent pensa la Lluita de Barris, eix vertebrador de la nostra festa, es remunta a l'any 1997 quan, de la mà del Casal de Joves El Crit, es va crear aquesta prova com una activitat puntual de la Festa Major a imatge d'una festa que es feia a un poble d'Escòcia, en què la meitat d'un poble s'enfrontava a l'altra meitat en un partit de futbol.

Després d'uns anys essent una activitat puntual, la Lluita de Barris es va ampliar a diferents proves, esdevenint el motor de la nostra Festa. Amb motiu d'aquesta efemèride, enguany estrenem nou logotip de Festa Major, així com noves samarretes de la Lluita de Barris que podreu adquirir abans de les proves.

I és que per celebrar aquest vintè aniversari, la Lluita de Barris 2017 presentarà novetats i sorpreses, que ben aviat descobrirem amb la publicació del nou programa, que la primera setmana d'agost ja trobareu a la pàgina web i començareu a rebre a les bústies.

Darrera actualització: 04.07.2017 | 13:54