Notícies

Pàgina 2 de 29
 • F. Vicente 11 de febrer de 2019 Francesc Vicente debuta a la Sala Sindreu

  La Sala d’Art de l’Ametlla del Vallès va inaugurar amb una gran afluència d’assistents la primera exposició individual de Francesc Vicente. El passat 8 de febrer el jove artista va destapar al públic un amalgama anímic d’estils pictòrics que aglutinen, entre d’altres, l’expressionisme abstracte, el pop art, l’art abstracte figuratiu, el nu i el dibuix.

 • Avís 8 de febrer de 2019 Tall al carrer Francesc Macià

  Informem la part final del carrer Francesc Macià està tallat a causa d'una avaria en el calvegueram, i que aquest tram de carrer romandrà tallat fins que es repari.

 • Drogues 8 de febrer de 2019 Xerrada sobre consum de drogues en adolescents

  L’àrea d’Ensenyament, juntament amb l’institut Eugeni Xammar, impulsa dues sessions gratuïtes dins del programa de suport i acompanyament a les famílies per abordar un dels temes generals de la criança de fills adolescents com és la prevenció del consum de drogues. Les xerrades seran els dimecres 13 i 20 de febrer de 18h a 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca.  

 • Passera 8 de febrer de 2019 Inauguració de la Passera, 23 febrer

  El dissabte 23 de febrer a les 12h ens trobarem davant del JIP per creuar la C17 fins al Centre Comercial Sant Jordi per sobre la Passera !

 • St Antoni 6 de febrer de 2019 La plaça de l'Ajuntament plena a galopades

  El 3 de febrer veïns i veïnes del poble van sortir al carrer a gaudir d’un bon matí assolellat amb les seves mascotes. Es van concentrar a la plaça de l’Ajuntament, on els animals de companyia van ser beneïts per Hernán Urdaneta mentre els amos gaudien d’un espectacle de genets i cavalls. Tot seguit, les galopades van baixar Passeig avall per realitzar la clàssica cercavila pel centre.

 • Documental 6 de febrer de 2019 L’eufòria dels primers anys democràtics a l’Ametlla

  El poble va presentar el testimoniatge d’ametllatans i ametllatanes que, a les acaballes d’un llarg període de foscor, es van atrevir a “travessar les línies vermelles” que durant dècades no s’havien pogut creuar. Els germans Teixidó ho van copsar d’una forma colpidora al documental “Franquisme i transició a l’Ametlla del Vallès" , estrenat a la Sala del Teatre el 2 de febrer. 

 • Carnaval 2019 5 de febrer de 2019 Carnaval 2019: la farem ben grossa!

  L'Ametlla del Vallès escalfa motors per una de les festasses de l'any que més li agrada. Us hi esperem a tots! De l'1 al 4 de març capgirarem el poble amb l'entusiasme que ens caracteritza. No us adormiu, el compte enrere ja ha començat. Queda menys d'un mes per tenir-ho tot a punt: disfresses, carrosses i moltes ganes de gresca!

 • dni 5 de febrer de 2019 Renovació del DNI a l'Ametlla, el 15 març

  El divendres 15 de març hi haurà operatiu el servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès. El tràmit s'efectuarà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, de 7 a 14 hores. Cal demanar hora prèviament a la Policia Local (tel. 938432845), en horari de 9 a 14 hores.

 • Plafó a Can Rexach 5 de febrer de 2019 Culmina la instal·lació dels plafons per enganxar-hi cartells

  Els darrers dies de gener s’ha dut a terme la segona i darrera fase d’instal·lació de plafons i vitrines per a enganxar-hi cartells, un dels compromisos adquirits pel Consistori en el procés participatiu sobre els mitjans de comunicació celebrat a mitjans de 2017 en què hi van participar entitats i persones a títol individual.

 • Atenció obres 4 de febrer de 2019 Reparació del col·lector del Camí de la Font del Gat

  Informem que avui s'han iniciat les obres de reparació del col·lector del Camí de la Font del Gat. Per aquest motiu, la circulació de vehicles per aquesta via es veurà alterada amb talls programats.

  Està previst que aquesta actuació s'allargui durant un mes.

  Disculpeu les molèsties.

 • Avís obres 4 de febrer de 2019 Asfaltatge del carrer Can Corominas

  El dimarts dia 5 de febrer s'iniciaran les obres d'asfaltatge de carrer de Can Corominas, en el tram comprès entre el passatge de Can Corominas i el carrer Circumval·lació.

  Mentre duri aquesta actuació -un màxim de 15 dies- la circul·lació de vehicles es veurà alterada.

  Disculpeu les molèsties

 • Diari de l'Ametlla 167 (febrer de 2019) 1 de febrer de 2019 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de febrer

  Coincidint amb el primer dia del mes, ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de febrer, que ve carregat d'informació.

  A la portada s'hi destaca la imminent celebració de la Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià, el procés participatiu per canviar el nom de l'actual parc de Maria Lluïsa, la futura cobertura de la plaça d'inspector de la Policia Local, la urbanització de la zona de Can Draper i la propera celebració del Carnaval.

Pàgina 2 de 29
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47