Notícies

Pàgina 2 de 30
 • Market-Food Truck Festival l'Ametlla 8 de febrer de 2018 Nou Market-Food Truck Festival de l'Ametlla

  Si t'agrada dissenyar, innovar, la moda i l'artesania, t'esperem al Market-Food Truck Festival del proper 9 de juny a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda i disseny, mercat de roba de segona mà, concerts, tallers i activitats infantils en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l'Ametlla. Una experiència cultural i gastronòmica original!

 • Bar resturant Can Camp 7 de febrer de 2018 Licitació de la concessió del bar restaurant de Can Camp

  Informem que el proper dimecres 14 de febrer està previst que es publiquin les bases de la licitació de la concessió de la gestió del bar restaurant de Can Camp al perfil del contractant del web de l'Ajuntament,

  Si s'acompleixen els terminis, es podran presentar les ofertes fins el dia 13 de març.

 • Nova pantalla interactiva de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 7 de febrer de 2018 Nova pantalla informativa interactiva

  El Consistori de l'Ametlla del Vallès, seguint amb la línia d'incentivar i facilitar la comunicació amb els veïns i veïnes del poble i de promoure la participació ciutadana, s'ha dotat una pantalla tàctil interactiva, que es troba ubicada al vestíbul de l'Ajuntament.

 • Nou logotip del Cicle de Caminades de l'Ametlla 7 de febrer de 2018 Nova imatge del Cicle de Caminades de l'Ametlla

  El Cicle de Caminades de l'Ametlla del Vallès està d'enhorabona, ja que enguany celebra el seu desè aniversari. I quina millor manera per celebrar aquesta efemèride que estrenant nou logotip, que s'aplicarà a la imatge promocional del Cicle de Caminades d'enguany que ben aviat es presentarà, així com a diferent material.

 • Concert Festa Major 2016 6 de febrer de 2018 Fes la teva proposta per la Festa Major 2018

  Les àrees de Participació i de Festes de l'Ajuntament han habilitat una enquesta en què es convida a la ciutadania dir la seva pel que fa a la propera Festa Major de l'Ametlla del Vallès, que se celebrarà del 23 al 27 d'agost d'enguany.

  Aquesta enquesta s'ha creat responent a la voluntat d'adaptar la Festa Major a la demanda real dels veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès, i estarà habilitada al web de l'Ajuntament fins el dia 30 de març.

 • Digues la teva sobre la Festa Major 2018 6 de febrer de 2018 Trobada amb els joves per parlar de la Festa Major

  L'àrea de Festes té com a principal objectiu adaptar la Festa Major a la demanda real dels veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès i, per aquest motiu, amb la col·laboració de l'àrea de Joventut, organitza una trobada amb els joves del nostre poble per, amb el lema "Digues la teva. Festa Major 2018", recollir les inquietuds d'aquest col·lectiu pel que fa a les activitats de la principal festa del nostre poble.

 • Cursa de muntanya Puiggraciós XRACE 2018 6 de febrer de 2018 S'obren les inscripcions a la Puiggraciós XRACE

  De la mà de l'entitat 480RUN, amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, el proper diumenge 4 de març tindrà lloc una nova edició de la cursa de muntanya Puiggraciós XRACE, que consta de 3 circuits amb diferents nivells d'exigència:

 • Entrevisa a Andreu González a alcaldes.eu 5 de febrer de 2018 Andreu González, entrevistat a alcaldes.eu

  Pocs abans de Nadal l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González, va ser entrevistat per la publicació on-line alcaldes.eu  que, dedicada a oferir entrevistes i perfils a gestors municipals, és un aparador informatiu per compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà. 

 • Visita d'obres dels regidors/es de l'Ametlla 5 de febrer de 2018 Comencen les obres de la passera de la C17

  El dilluns 29 de gener l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González, acompanyat per les regidores Dolors Ferrer i Teresa Bada, pel regidor Carles Borràs, pel representant de l'empresa JIP Xavier Vilalta i per l'arquitecte municipal, varen assistir al replanteig i senyalització de les obres de construcció de la passera que comunicarà el centre del poble (carrer Pere Soler) amb el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi, per damunt de la C17.

 • Portada del Diari de l'Ametlla febrer 2018 2 de febrer de 2018 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de febrer

  El Diari de l'Ametlla número 156, corresponent al mes de febrer, ja es pot consultar al web municipal i a la tarda del divendres dia 2 es començarà a distribuir a les bústies del poble.

  En aquest número, entre molta d'altra informació, destaca l'imminent inici del Carnaval, l'aprovació inicial del projecte de millora del paviment de diferents carrers del poble, l'inici de la construcció de la passera de la C17  i tota la programació cultural de cara el mes vinent.

 • Carme Espel visita la seva exposició 2 de febrer de 2018 Crònica de l’exposició de Carme Espel

  Aquestes darreres setmanes la Sala d’Art Carles Sindreu de l’Ametlla del Vallès acull una petita mostra de l’extensa obra de l'artista Carme Espel. “Obra inèdita” és una exposició en què es pot veure una col·lecció de quadres amb flors molt diverses.

 • Ple ordinari 1 de febrer de 2018 Votacions del Ple ordinari de 31 de gener

  El dimecres 31 de gener es va celebrar un Ple Ordinari, amb l'assistència de tots els regidors de l'Ajuntament, tret del regidor d'Ametlla't amb ERC, Jan Santaló, que va excusar la seva absència.

  Aquest va ser el resultat de les votacions de cada punt:

Pàgina 2 de 30
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47