Notícies

Pàgina 2 de 26
 • Informació 7 de setembre de 2018 Avís d'interrupcions en el subministrament elèctric al carrer Prat el proper 13 de setembre

  La companyia elèctrica Estabanell Energia avisa que per portar a terme unes tasques de millora a la xarxa de distribució s’interromprà el subministrament elèctric al carrer Prat, el proper dijous 13 de setembre, de 8 a 9.30 hores, aproximadament 

 • Diada 2018 4 de setembre de 2018 L'Ametlla es prepara per una gran Diada reivindicativa

  L'Ametlla del Vallès organitza una Diada Nacional de Catalunya més participativa i reivindicativa que mai. L'Ajuntament concep l'Onze de setembre com un acte de reafirmació de la identitat com a poble, de la manera de fer i de ser pròpia, d'entendre la vida i la convivència, així com un acte d'estima a la cultura catalana, a la gent i al país. La Diada és per al municipi una oportunitat per sortir al carrer a esbombar la llibertat, la solidaritat, la tolerància, la integració i la pau que defineixen la nació catalana.

 • Formació econòmica 3 de setembre de 2018 Accions formatives de la regidoria de Promoció Econòmica

  L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza a partir del mes d’octubre un seguit de trobades i d'activitats formatives destinades a totes aquelles persones que estan en situació d’atur i busquen feina, o bé que simplement volen adquirir coneixements per poder millorar el seu currículum vitae.

 • Tobogan 30 d'agost de 2018 La Festa Major 2018, un esclat de novetats

  L'Ametlla del Vallès va donar el tret de sortida a la Festa Major amb una programació plena de novetats. L'encarregat d'encetar el repertori els dies 22 i 23 d'agost va ser l'E-sports Tournement 2018, un torneig de videojocs nascut de la iniciativa d'un jugador ametllatà de 15 anys que volia compartir l'experiència que implicava presenciar un ambient real de competició en els jocs electrònics.

 • Cartell festa major 28 d'agost de 2018 Festa major Pinar i Portús 2018

  Del 31 d’agost al 2 de setembre la urbanització Pinar i Portús celebra la seva esperada Festa Major, amb un programa dissenyat adaptar-se a tots els públics. La Festa Major, que és possible gràcies a tots els seus veïns comptarà amb activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests tres dies en diversos espais de la urbanització.

  No us ho podeu perdre!

 • Homenatge sardanes 23 d'agost de 2018 Entrega del llibre de memòries sardanístiques de Josep Canudas

  El dijous 23 d'agost a les 19.30 h el consistori de l'Ametlla del Vallès farà entrega del llibre "Història de l'Agrupació Sardanista i Cultural de l'Ametlla del Vallès 1931-2013" al seu autor, Josep Canudas Casellas, ànima d'una llarga i intensa activitat a l'Agrupació Sardanista de l'Ametlla amb tres dècades al capdavant de la seva presidència. L'acte es durà a terme a Can Muntanyola durant la ballada de Sardanes de la Festa Major amb la Cobla Contemporània. Els assistents es podran endur un exemplar gratuït fins a esgotar-ne les existències.

 • Votació propostes 22 d'agost de 2018 Ja es poden votar les propostes dels pressupostos participatius

  Des d’avui dimecres 22 d’agost i fins el diumenge 23 de setembre, totes les persones empadronades a l’Ametlla del Vallès i majors de 16 anys poden votar les propostes dels Pressupostos Participatius 2018-2019.

 • Samarretes Festa Major 21 d'agost de 2018 Venda de samarretes i mocadors de la Festa Major

  Aquest dimecres 22 d’agost, es dóna el tret de sortida a la Festa Major de l’Ametlla del Vallès. Fins al dilluns 27 d’agost, el poble gaudirà d’uns dies plens d’activitats, festa i diversió.

 • Donació de sang 17 d'agost de 2018 Marató de donació de sang i plasma a la Festa Major

  Una de les activitats solidàries de la Lluita de Barris és la marató de donació de sang i plasma que organitza l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental.

  Enguany, aquesta marató es farà el dissabte 25 d'agost, a partir de 10h del matí al Casal de la Gent Gran.

 • 16 d'agost de 2018 Record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes comesos el 17 d'Agost de l'any passat!

  Amb motiu de record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes comesos el passat 17 d'Agost a Barcelona i Cambrils, demà a les 12h a la Plaça de l'Ajuntament es llegirà un manifest de rebuig a aquestes actes i es durant a terme 5 minuts de silenci. Així mateix, durant els dies 17 i 18 d'Agost, les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències municipals.

 • Horari del bus nocturn 15 d'agost de 2018 Mobilitat durant la Festa Major

  L'Ajuntament de l'Ametlla del vallès aposta per una mobilitat sostenible i segura durant la Festa Major. És per això que les nits del 23, 24 i 25 d'agost posa a disposició dels veïns i veïnes del poble un servei de bus nocturn gratuït, que connectarà els diferents barris del poble, en el següent horari i parades:

 • Sopar Groc Solidari 13 d'agost de 2018 Sopar groc solidari

  El proper dimecres 22 d'agost l'ANC de l'Ametlla del Vallès organitza el Sopar Groc Solidari, que comptarà amb la presència d'alguns dels familiars dels presos polítics i exiliats.

  Aquest es farà a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 21h, i es podrà escollir entre dos menús.

Pàgina 2 de 26
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47