Notícies

Pàgina 2 de 27
 • Food Truck Market Festival de l'Ametlla 11 de juny de 2018 Bona acollida del 1r Food Truck Market Festival

  El dissabte 9 de juny va tenir lloc la primera edició de la Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda, disseny, artesania i activitats de tot tipus en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l’Ametlla, que durant tot el dia va omplir de gent la plaça de l’Ajuntament i que es va completar amb una trobada de furgonetes camper .

 • Sortida del Moto Club l'Ametlla 11 de juny de 2018 El Moto Club l’Ametlla enceta nova etapa

  El diumenge 10 de juny es va donar el tret de sortida a una nova etapa del Moto Club l’Ametlla, una entitat històrica del nostre municipi que vol recuperar el dinamisme d’anys enrere.

 • Teatrestiu 2018 8 de juny de 2018 Nova oferta de lleure per aquest estiu: "Teatrestiu"

  Frec a Frec, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, presenta una nova oferta de lleure durant el mes de juliol: un curs intensiu d’interpretació per a nois i noies d’11 a 14 anys i de 15 a 18 anys, amb professionals del món del teatre.

 • VI Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l'Ametlla del Vallès 8 de juny de 2018 VI Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics, el 17 de juny

  El 17de juny tindrà lloc la Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l’Ametlla del Vallès, una iniciativa de l’àrea de Turisme que enguany arriba a la seva sisena edició, ja plenament consolidada.

  La trobada d’enguany mantindrà el format de les anteriors edicions. Es farà a la plaça de l’Ajuntament, on els vehicles participants romandran exposats a patir de les 9 del matí per sortir, després, a fer un recorregut pel Vallès.
   

 • Tram de la carretera BP1432 que s'urbanitzarà 7 de juny de 2018 L’Ametlla reurbanitzarà del tram de la carretera pendent direcció la Garriga

  En el darrer Ple celebrat el passat dimecres 30 de maig de 2018 l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès va aprovar una proposta de modificació de crèdit amb l’objectiu de portar a terme el projecte de construcció i urbanització de la travessera BP-1432 al seu pas pel nostre terme municipal, la part que va des de la cruïlla del Restaurant La Masia fins a l’alçada del carrer Granollers. La construcció de voreres en aquest tram de la carretera de la Garriga ha de millorar la mobilitat a peu per als veïns del municipi, especialment aquells que viuen al sud del tram urbà de la BP- 1432. El tram on s’actua permetrà enllaçar el tram ja fets fins a ara, el de la carretera de Sant Feliu i aconseguir així un espai més amable per al vianant.

 • Escola Bertí 7 de juny de 2018 Nou gimnàs per a l’escola Bertí

  L'Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha iniciat els primers tràmits per portar a terme les obres de construcció del gimnàs de l’escola Bertí, una de les principals inversions del romanent de tresoreria del present any.

 • Portada Diari de l'Ametlla 160 6 de juny de 2018 Diari de l'Ametlla de juny

  Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla número 160, corresponent al juny de 2018. A la seva portada s'hi destaca el 7è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès que va començar el dia 1 de juny, el futur nou gimnàs que es construirà a l'escola Bertí, la construcció de la coberta de la pista exterior del pavelló, el nou Food Truck Market Festival i el balanç de la primera temporada de la Sala.

 • Creació del nou logo de Ràdio l'Ametlla 6 de juny de 2018 El logo i la sintonia de Ràdio l’Ametlla, a les teves mans!

  Durant quatre anys els joves de l’Ametlla del Vallès han tastat com es viu l’ofici dels periodistes radiofònics, a través dels tallers de ràdio dinamitzats a l’Institut Eugeni Xammar i als mateixos estudis de l’emissora, amb l’acompanyament dels educomunicadors de Comsoc – Comunicació Social.

 • Flama del Canigó 2018 6 de juny de 2018 La Flama del Canigó arribarà a l'Ametlla el 23 de juny

  Per primera vegada, el 23 de juny la Flama del Canigó arribarà a l'Ametlla del Vallès per encendre la foguera de Sant Joan, ubicada a la plaça de l'Ajuntament.

  La Flama recorrerà el Passeig fins la plaça, on s'encendrà la foguera i se servirà coca i vi dolç a tota la concurrència.

   

 • Food Truck Market Festival 2018 5 de juny de 2018 Nou Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès

  Dissabte vinent 9 de juny tindrà lloc la primera edició del Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès a la plaça de l’Ajuntament, una jornada lúdica amb 25 parades de de moda, disseny i artesania de talents emergents, així com de concerts, tallers i activitats infantils, en el marc de la primera trobada de food trucks del nostre poble.

  Entre totes les activitats que es faran i que es detallen a continuació, destaca la reunió de campers que s’ubicarà al Passeig.

 • Moto Club l'Ametlla 2018 5 de juny de 2018 Nou impuls al Moto Club l'Ametlla

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès  i el Moto Club l’Ametlla volen donar un nou impuls a aquesta entitat, una de les històriques del nostre municipi que organitza, entre d’altres, la tradicional pujada amb moto a Sant Bartomeu el dia de Sant Esteve.

 • Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 1 de juny de 2018 Puntualitzacions de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès a la Sra. Núria Balada

  Davant les declaracions de la Sra. Núria Balada, Presidenta de l’Institut Català de les Dones, publicades el proppassat 28 de maig de 2018 al web de l’esmentada institució, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès vol fer les següents puntualitzacions:

Pàgina 2 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47