Notícies

Pàgina 2 de 32
 • Escut de Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 7 de novembre de 2017 L'Ajuntament i els equipaments municipals romandran tancats el dimecres 8 de novembre

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i els equipaments municipals del poble romandran tancats demà dimecres 8 de novembre sumant-se, així, a la vaga general convocada per aquest dia.

  Així les coses, el Consistori suspendrà totalment l'activitat institucional sense l'establiment de serveis mínims.

 • Diari de l'Ametlla de novembre de 2017 6 de novembre de 2017 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de novembre

  Ja es pot consultar la versió digital del Diari de l'Ametlla del mes de novembre, que va farcit d'informació sobre els pressupostos participatius, l'imminent inici de construcció de la passera damunt la C-17, el nou habitatge social tutelat per Càritas i la licitació de la construcció del carril bici al Camí de Can Draper, entre moltes d'altres notícies.

 • Llibertat presos polítics 3 de novembre de 2017 Concentracions en contra les detencions dels Consellers/es del govern de Catalunya

  Us informem que avui, 3 de novembre, l'ANC ha convocat una concentració de rebuig a les detencions dels Consellers i Conselleres del govern de la Generalitat de Catalunya, a les 19h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

  En cas de no poder-hi assistir, es convoquen concentracions alternatives a la mateixa hora. Aquest és l'ordre de prioritat:

  1- Plaça de Sant Jaume (Barcelona)

  2- Porxada de Granollers.

  3- Plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

 • Estat actual del camí de Can Draper 3 de novembre de 2017 S'adjudiquen les obres de construcció de la via ciclable de Can Draper

  Les obres de construcció d'una via ciclable (carril bici) al Camí de Can Draper han estat adjudicades a l'empresa Garriga Obres i Serveis S.L. per un import de 138.657€, un cop ha finalitzat el procés de licitació al qual hi han concorregut un total de vuit empreses.

 • Mujer olvido 2 de novembre de 2017 Cristina Canudas persenta "Mujer Olvido" la Tardoral

  El dissabte 21 d'octubre es va donar el tret de sortida a la Mostra d'Arts Escèniques de l'Ametlla del Vallès 2017, coneguda com a Tardoral.

  A data d'avui, la Sala Municipal de Teatre ja ha acollit 3 espectacles: Clochard , 12 homes sense pietat i el Carreró de les bruixes, espectacles que han reunit una gran amalgama de públic.

 • Plànol Passera C-17 2 de novembre de 2017 Novetats sobre la construcció de la passera

  La passera que ha d'unir el centre del poble amb el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi per damunt de l'autovia C17 està més a punt de ser realitat, després que el proppassat dilluns 30 d'octubre finalitzés el termini per presentar-se a la segona licitació.

 • Concentració de rebuig a l'aplicació de l'article 155 i a les persecucions judicials als representants legítims 2 de novembre de 2017 Concentració de rebuig a l'aplicació de l'article 155 i a les persecucions judicials als representants legítims

  Veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès, així com treballadors del seu ajuntament, s'han concentrat avui a les 12 del migida davant del Consistori com a mostra de rebuig a l'aplicació de l'article 155 i a les persecucions judicials dels representans legítims del Govern de Catalunya i la mesa del Parlament.

  La regidora Dolors Ferrer, ha llegit un manifest promogut per l'ACM i l'AMI.

 • Festa Fot-li Castanya! 31 d'octubre de 2017 Els comerços de l'ACA celebren la castanyada

  Amb el nom de "Fot-li castanya!" l'Associació de Comerciants Ametlla Comerç Actiu (ACA) organitza el proper divendres 3 de noembre una castanyada popular a la plaça de l'Ajuntament, que anirà acompanyada d'activitats per als més petits.

  Aquesta activitat començarà a les 17.30h, i està previst que s'allargui fins les 19.30h.

 • Festa de Halloween a l'Ametlla del Vallès 30 d'octubre de 2017 Cinema de terror al Halloween de l'Ametlla

  Aquest any l'àrea de Joventut presenta una nova iniciativa per celebrar el Halloween. Es tracta de la projecció d'aquestes dues pel•lícules de terror a la Sala Municipal de Teatre, a partir de les set del vespre del dimarts 31 d'octubre:

  - La Bruja , de Robert Eggers (2016).

  - Expediente Warren . El Caso Enfield, de James Wan (2016).

 • Ple extraordinari de 25 d'octubre de 2017 26 d'octubre de 2017 El Ple de l'Ajuntament rebutja la suspensió de l'Autonomia de Catalunya

  El Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès va aprovar ahir dimecres 25 d'octubre una moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya, amb els vots a favor d'Andreu González (PDeCAT), Teresa Bada (PDeCAT), Roser Ametller (PDeCAT), Carles Borràs (PDeCAT), Dolors Ferrer (PDeCAT), Jaume Roviralta (PDeCAT), Pere Marieges (Ametla't amb ERC), Muntsa Marzábal (Ametla't amb ERC), Marçal Sala (Ametla't amb ERC), Jan Santaló (Ametla't amb ERC) i Baldomero Reyes (PSC), i l'abstenció de Jaume Durall (L'Ametlla en Comú).

 • Inauguració de la vivenda social tutelada per Càritas 26 d'octubre de 2017 Nou habitatge social tutelat per Càritas

  El passat dimarts 17 d'octubre es va inaugurar un habitatge social a l'Ametlla del Vallès, del qual se'n beneficien actualment dues persones en situació de vulnerabilitat i sense casa, i que és la culminació d'un projecte endegat per Càritas Parroquial que ha comptat amb el suport de les àrees de Benestar Social i de Territori de l'Ajuntament.

 • Nou escalfador d'aigua als vestidors de Ca l'Arenys 26 d'octubre de 2017 Nou acumulador d'aigua calenta a Ca l'Arenys

  Recentment s'ha instal•lat un acumulador d'aigua calenta de 300 litres als vestidors de les instal•lacions de Ca l'Arenys, per tal que els usuaris que hi practiquen vólei platja ho puguin fer en millors condicions i comoditat.

Pàgina 2 de 32
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47