Notícies

Pàgina 2 de 27
 • Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 27 de novembre de 2018 Ordre del dia del Ple ordinari de 28 de novembre

  El proper dimecres 28 de novembre se celebrarà un Ple ordinari, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, amb el següent ordre del dia:

 • Afectacions línia bus 26 de novembre de 2018 Afectacions a la línia d'autobús

  Amb motiu de les obres a la Carretera de Barcelona, la parada “Carretera Barcelona – Bruc” (al davant de Can Quico) sentit Granollers - Barcelona queda anul·lada. 

  Nova parada habilitada a Can Draper cantonada carretera de la Garriga.
   

 • Marató TV3 23 de novembre de 2018 L'Ametlla més solidària contra el càncer, per la Marató de TV3

  La Marató de TV3 del proper diumenge 16 de desembre està dedicada a la lluita contra el càncer, primera causa de mort a Catalunya entre els homes i segona entre les dones. L'Ametlla del Vallès hi aportarà el seu gra de solidaritat a través d'iniciatives promogudes per les pròpies entitats del municipi.

 • Projecció A pressó 21 de novembre de 2018 Projecció de l’audiovisual “A presó”

  L’Associació La Garriga Secreta és l’autora de l’audiovisual titulat “A presó”, una obra confeccionada a partir de les fotografies de Ramon Ferrandis a la presó Model de Barcelona un cop tancada, ara fa un any, que pretén ser una reflexió sobre la judicatura espanyola, la reclusió i els presos polítics catalans.

 • Cartell campanya 19 de novembre de 2018 Amb motiu del 25N l’Ametlla de suma a la campanya “Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals”

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès se suma a la campanya de sensibilització de l’Institut Català de les Dones (ICD) “ Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor ” per reivindicar el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l’àmbit públic i privat. Aquesta campanya té lloc amb motiu de la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
   

 • CAP 19 de novembre de 2018 El CAP de l'Ametlla, tancat el 7 de desembre

  El Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla del Vallès romandrà tancat el proper divendres 7 de desembre.

  Aquest dia, el Centre de Salut de la Garriga serà el centre de referència. 

 • Concert Rock 19 de novembre de 2018 Concert de rock de final de gira a l'Ametlla

  El conegut grup De Cara a la Pared tanca la gira de presentació del disc “Vida y Milagros de Daniel Sanz” a l'Ametlla del Vallès, amb un format semiacústic a la Sala del Teatre. Després de recórrer escenaris de tot Espanya durant 2017 i 2018, els veterans del rock vallesans aterren al nostre poble el 15 de desembre a les 21.45h.

 • Feliubadaló 19 de novembre de 2018 Amb vosaltres, imaginant el futur centre cívic de la fàbrica Feliubadaló

  El futur centre cívic de l’Ametlla del Vallès comença a prendre forma com un nou centre de referència cultural 

  Tots els ciutadans de l’Ametlla a nivell particular, així com entitats i organitzacions de tot tipus podran aportar idees sobre quins han de ser els nous usos de la fàbrica Feliubadaló

 • Cartell presentació 14 de novembre de 2018 Jordi Sedó publica un altre llibre

  Es tracta, aquest cop, d’una novel·la que es troba a cavall entre la ciència i la ciència-ficció i que l’autor presentarà el dia 20 de novembre a l’Ametlla de la mà de l’escriptora Teresa Sagrera

 • Tall C/ Major 14 de novembre de 2018 Tall al Carrer Major per obres

  El dimecres 14 de novembre s'inicien les obres d’arranjament del Carrer Major, el tram comprès entre el Carrer Antoni Gaudí i la Plaça de l’Església. La intervenció vol pacificar el tram per tal d'afavorir la convivència entre vehicles i vianants. 

  Tot i que es mantindrà el mateix nivell de calçada, serà un pas de prioritat invertida, pel qual el vianant tindrà preferència. Amb aquest objectiu es pavimenta de nou i se senyalitza per a distingir degudament la zona. També s'hi mantindran les pilones.

 • Sala Art 14 de novembre de 2018 Noves plaques als equipaments municipals

  L'Ametlla del Vallès disposa de noves plaques per als equipaments municipals de la Sala Polivalent i la Sala d'Art Carles Sindreu.

 • Bus consumidor 12 de novembre de 2018 Aquest divendres ve el Bus del Consumidor a l'Ametlla del Vallès

  Divendres, 16 de novembre de 2018 el servei d'Oficina Mòbil d'Atenció al Ciutadà, conegut com a "Bus del Consumidor", farà parada a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, de les 10.30 a les 13 hores.

Pàgina 2 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47