Notícies

Pàgina 2 de 32
 • Estat actual del camí de Can Draper 3 de novembre de 2017 S'adjudiquen les obres de construcció de la via ciclable de Can Draper

  Les obres de construcció d'una via ciclable (carril bici) al Camí de Can Draper han estat adjudicades a l'empresa Garriga Obres i Serveis S.L. per un import de 138.657€, un cop ha finalitzat el procés de licitació al qual hi han concorregut un total de vuit empreses.

 • Mujer olvido 2 de novembre de 2017 Cristina Canudas persenta "Mujer Olvido" la Tardoral

  El dissabte 21 d'octubre es va donar el tret de sortida a la Mostra d'Arts Escèniques de l'Ametlla del Vallès 2017, coneguda com a Tardoral.

  A data d'avui, la Sala Municipal de Teatre ja ha acollit 3 espectacles: Clochard , 12 homes sense pietat i el Carreró de les bruixes, espectacles que han reunit una gran amalgama de públic.

 • Plànol Passera C-17 2 de novembre de 2017 Novetats sobre la construcció de la passera

  La passera que ha d'unir el centre del poble amb el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi per damunt de l'autovia C17 està més a punt de ser realitat, després que el proppassat dilluns 30 d'octubre finalitzés el termini per presentar-se a la segona licitació.

 • Concentració de rebuig a l'aplicació de l'article 155 i a les persecucions judicials als representants legítims 2 de novembre de 2017 Concentració de rebuig a l'aplicació de l'article 155 i a les persecucions judicials als representants legítims

  Veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès, així com treballadors del seu ajuntament, s'han concentrat avui a les 12 del migida davant del Consistori com a mostra de rebuig a l'aplicació de l'article 155 i a les persecucions judicials dels representans legítims del Govern de Catalunya i la mesa del Parlament.

  La regidora Dolors Ferrer, ha llegit un manifest promogut per l'ACM i l'AMI.

 • Festa Fot-li Castanya! 31 d'octubre de 2017 Els comerços de l'ACA celebren la castanyada

  Amb el nom de "Fot-li castanya!" l'Associació de Comerciants Ametlla Comerç Actiu (ACA) organitza el proper divendres 3 de noembre una castanyada popular a la plaça de l'Ajuntament, que anirà acompanyada d'activitats per als més petits.

  Aquesta activitat començarà a les 17.30h, i està previst que s'allargui fins les 19.30h.

 • Festa de Halloween a l'Ametlla del Vallès 30 d'octubre de 2017 Cinema de terror al Halloween de l'Ametlla

  Aquest any l'àrea de Joventut presenta una nova iniciativa per celebrar el Halloween. Es tracta de la projecció d'aquestes dues pel•lícules de terror a la Sala Municipal de Teatre, a partir de les set del vespre del dimarts 31 d'octubre:

  - La Bruja , de Robert Eggers (2016).

  - Expediente Warren . El Caso Enfield, de James Wan (2016).

 • Ple extraordinari de 25 d'octubre de 2017 26 d'octubre de 2017 El Ple de l'Ajuntament rebutja la suspensió de l'Autonomia de Catalunya

  El Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès va aprovar ahir dimecres 25 d'octubre una moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya, amb els vots a favor d'Andreu González (PDeCAT), Teresa Bada (PDeCAT), Roser Ametller (PDeCAT), Carles Borràs (PDeCAT), Dolors Ferrer (PDeCAT), Jaume Roviralta (PDeCAT), Pere Marieges (Ametla't amb ERC), Muntsa Marzábal (Ametla't amb ERC), Marçal Sala (Ametla't amb ERC), Jan Santaló (Ametla't amb ERC) i Baldomero Reyes (PSC), i l'abstenció de Jaume Durall (L'Ametlla en Comú).

 • Inauguració de la vivenda social tutelada per Càritas 26 d'octubre de 2017 Nou habitatge social tutelat per Càritas

  El passat dimarts 17 d'octubre es va inaugurar un habitatge social a l'Ametlla del Vallès, del qual se'n beneficien actualment dues persones en situació de vulnerabilitat i sense casa, i que és la culminació d'un projecte endegat per Càritas Parroquial que ha comptat amb el suport de les àrees de Benestar Social i de Territori de l'Ajuntament.

 • Nou escalfador d'aigua als vestidors de Ca l'Arenys 26 d'octubre de 2017 Nou acumulador d'aigua calenta a Ca l'Arenys

  Recentment s'ha instal•lat un acumulador d'aigua calenta de 300 litres als vestidors de les instal•lacions de Ca l'Arenys, per tal que els usuaris que hi practiquen vólei platja ho puguin fer en millors condicions i comoditat.

 • Veterans del CF l'Ametlla 25 d'octubre de 2017 XXI Trofeu Marc Muntanya

  El proper diumenge 29 d'octubre el Camp de Futbol Municipal Josep Costa de l'Ametlla del Vallès acollirà el XXI Trofeu Marc Muntanya, el qual enfrontarà l'Agrupació de Veterans de l'Ametlla amb el Decano a partir de les 8.30h del matí.

  A continuació transcrivim l'escrit que ha fet la família Muntanya-Ponsa amb motiu d'aquest esdeveniment:

 • CAP de l'Ametlla del Vallès 25 d'octubre de 2017 El CAP de l'Ametlla del Vallès tancarà la tarda del 27 d'octubre

  El Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla del Vallès romandrà tancat el dia 27 d'octubre, a partir de les 15h.

  El Centre de Salut de la Garriga serà el centre de referència.

 • II Jornades Esportives 24 d'octubre de 2017 Segones Jornades Esportives "Activa't"

  Residents de les residències Francesca Roig, Millet Park, Can Camp Residencial i residència l'Ametlla han participat aquest matí a les II Jornades Esportives "Activa't" celebrades al pavelló poliesportiu de l'Ametlla del Vallès.

Pàgina 2 de 32
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47