Hemeroteca

Pàgina 2 de 35
 • Llum de Nadal a l'Ametlla del Vallès 15 de novembre de 2016 Les llums de Nadal s'encendran el 5 de desembre
  El dilluns 5 de desembre és la data prevista per l'encesa de les llums de Nadal a l'Ametlla del Vallès, que engalanaran els carrers del centre, així com les entrades dels diferents barris del poble. Com és habitual, es tracta de llums fetes amb tecnologia LED, de baix consum.
 • Concert de Santa Cecília de l'Escola de Música de l'Ametlla (2016) 10 de novembre de 2016 Concert de Santa Cecília de l'Escola de Municipal de Música al santuari de Puiggraciós
  Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, l’Escola de Música de l'Ametlla del Vallès us convida al concert de música antiga que tindrà lloc el dia 23 de novembre, a les 19h al Santuari de Puiggraciós.
 • Dr. Enric Álvarez 9 de novembre de 2016 La depressió, a debat a l'Ametlla del Vallès
  Inclosa en el cicle de conferències "Idees i paraules" que organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament i coordina el sociolingüista, mestre i escriptor, Jordi Sedó, el proper dijous 10 de novembre la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret acollirà xerrada "La depressió i afeccions associades", que anirà a càrrec d'Enric Álvarez, Director del Servei de Psiquiatria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i Professor Titular de Psiquiatria a la UAB.
 • Nens de Tanzània 9 de novembre de 2016 L'exposició solidària "Natura, Cultura i Gent" recapta 790 €
  Del 16 de setembre fins el 2 d'octubre, el periodista i fotògraf Josep Prats va exposar a la Sala Carles Sindreu la mostra fotogràfica "Natura, Cultura i Gent". A més de compartir imatges que Prats va fer a diversos indrets del món, l'objectiu principal de l'exposició era solidari, ja que els diners recaptats per la venda de fotografies es destinaran a Gracious View Children's Center, un orfenat localitzat a prop d'Arusha (Tanzània) que en Josep Prats havia visitat mesos enrere.
 • Taller d'autoprotecció i suport vital bàsic i DEA 4 de novembre de 2016 L'Ajuntament organitza un taller d'autoprotecció i suport bàsic i DEA
  Organitzat per l'Ajuntament l'Ametlla del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona, el proper divendres 25 de novembre tindrà lloc un taller d'autoprotecció i suport vital i bàsic i DEA per a la ciutadania, que té per objectiu dotar als participants d'eines i recursos necessaris per identificar una situació d'emergència i saber com actuar.
 • Xerrada sobre l'adolescència 3 de novembre de 2016 Propera xerrada "Els canvis a l'adolescència"
  En el marc de les Activitats de Suport i Acompanyament a les Famílies que organitza l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament, el proper dilluns 28 de novembre tindrà lloc la xerrada "Els canvis a l'adolescència", a les 18h a la Sala Polivalent de la Biblitoeca Josep Badia i Moret.
 • Bicicletes elèctriques per l'Ajuntament de l'Ametlla 3 de novembre de 2016 La Diputació de Barcelona dota de 3 bicicletes elèctriques l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès
  Avui dijous 3 de novembre la Diputació de Barcelona ha entregat a l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès -així com a d'altres municipis- amb 3 bicicletes elèctriques, 2 de les quals es destinaran a la Policia Local i 1 altra anirà destinada als seveis municipals.
 • Diari de l'Ametlla 142 3 de novembre de 2016 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de novembre
  El Diari de l'Ametlla 142 corresponent al mes de novembre ja s'ha començat a distribuir, i també es pot consultar la seva versió digital. A la portada s'hi destaca la publicació de les bases de l'adjudicació de 17 pisos de lloguer amb protecció oficial, la concessió de 58 beques esportives i de lleure i 62 de material escolar, l'entrevista al regidor Baldomero Reyes així com l'especial fotogràfic dels alumnes de les escoles de primària del municipi.
 • Material voluminós 3 de novembre de 2016 Crida al bon ús dels contenidors d'escombraries
  Darrerament s’ha constat un augment de l’ús indegut dels contenidors de recollida selectiva d’escombraries, així com un increment preocupant del nombre de voluminosos abocats a la via pública sense cap mena de control.
 • Rehabilitació d'un pas zebra 3 de novembre de 2016 Es repara el paviment de diferents carrers del municipi
  A finals del mes d'octubre es varen realitzar un seguit d'obres de reparació del paviment a diferents carrers del municipi, als barris de la Fustera, la Miranda, el Serrat, Sant Genís, Sant Nicolau i el centre.
 • Gimnàs Illa Activa Centre Esportiu Municipal 28 d'octubre de 2016 Puntualitzacions de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès respecte les darreres informacions aparegudes relacionades amb el Complex Esportiu Municipal Illa Activa
  El proppassat 29 de setembre va tenir lloc al Jutjat Mercantil de Barcelona la Junta de Creditors de l'empresa concursada Instal•lacions de Lleure Esportiu Illa S.A., concessionària del complex esportiu de Can Camp.
 • Ordenances fiscals 2017 28 d'octubre de 2016 L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès congela els impostos i taxes i augmenta les bonificacions
  Avui divendres 28 d'octubre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha celebrat un Ple extraordinari i urgent en el qual s'ha aprovat inicialment la modificació de les Ordenances Fiscals per l'any 2017, que destaquen per la congelació d'impostos i taxes i per l'augment de les bonificacions als ciutadans.
Pàgina 2 de 35
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44