Nits Joves

Dijous, 21 de gener de 2016 a les 00:00

Les Nits Joves és un projecte impulsat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament en matèria d’Oci Nocturn alternatiu per a joves d’edats compreses entre els 13-14 anys i la majoria d’edat.

La finalitat del servei és cobrir les necessitats locals dels i les joves adolescents del municipi i oferir noves dinàmiques socials amb els joves i una font d’oci nocturn normalitzat, optimitzant les condicions perquè els joves puguin ocupar el temps responsablement segons les seves necessitats i inquietuds d’oci sempre des d’una besant socioeducativa sense haver d’abandonar el municipi. I per altra banda, esdevé una bona eina de prevenció en problemàtiques derivades de l’edat i la no ocupació del temps tals com el consum de substàncies il•legals, incidents amb els veïns, baralles, etc.
El servei, que és de lliure accés, es porta e terme a les instal•lacions del Casal d’Avis cada divendres, en període escolar, de 20.30 a 23.30h, i s'hi fan diverses activitats proposades per l’educadora responsable del projecte o bé per els propis usuaris i usuàries del recurs tals com activitats esportives, culturals, tallers i manualitats, etc. Es pretén estimular un espai de diàleg, generador de noves inquietuds, alhora que permet als i les joves conèixer nous models enriquidors d’oci tot passant una bona estona entre companys/es amb activitats dirigides i en un espai supervisat per dues educadores socials.
A més, al casal tenen la oportunitat de sopar a preus molt ajustats i l’assistència al servei i participació a les activitats és completament voluntària.

Darrera actualització: 21.01.2016 | 11:14