Notícies

 • La policia local adquirix càmeres de pit personals La policia local adquirix càmeres de pit personals 03/10/2023

  La policia local de l’Ametlla del Vallès ha adquirit càmeres de pit personals que portaran els seus agents en els diferents torns de patrullatge, i que tenen com a objectiu dotar de major transparència les actuacions policials del cos i incrementar la seguretat i garantia de la tasca que desenvolupen.

 • Prova pilot pel control de les males herbes de les voreres Prova pilot pel control de les males herbes de les voreres 29/09/2023

  Al llarg del mes d’octubre s’iniciaran dues proves pilot pel control de les males herbes de les voreres del poble, amb un producte ecològic, al carrer Gregal de Turons del Vallès i al carrer Tomàs Breton del Serrat. Aquesta experimentació pràctica consistirà en la desbrossada mecànica de les herbes i una posterior aplicació d’àcid pelargònic, un compost orgànic que asseca les adventícies.

 • Tasques de retirada de residus a l'antic Hotel Vallès Retirada de residus de l'antic Hotel Vallès 28/09/2023

  Ja s'han iniciat les tasques de retirada de brossa de l'entorn de l'antic Hotel Vallès. Un cop finalitzades, l'accés a la zona quedarà restringit, s'habilitarà un carril per accedir al centre de jardineria, i s'instal·larà un sistema de videovigilància.

 • Andreu Corominas i Gonzàlez Andreu Corominas i Gonzàlez renuncia al càrrec de regidor 28/09/2023

  En el ple ordinari celebrat dilluns 25 de setembre es va anunciar la renúncia del càrrec de regidor d’Andreu Corominas i Gonzàlez, del grup de Junts per Catalunya-L’Ametlla del Vallès, al·legant motius estrictament personals.

 • Canvis en les parades de bus Canvis en les parades de bus 28/09/2023

  A causa de les obres de rehabilitació de la Sala Municipal de Teatre, la parada de bus del c. Pompeu Fabra amb Antic Camí de Caldes queda anul·lada fins a nou avís.

 • Acció de govern en els primers dies de mandat Acció de govern en els primers cent dies de mandat 27/09/2023

  Dilluns 25 de setembre es van complir els cent primers dies de mandat de la legislatura 2023-2027, un bon moment per fer balanç de la feina feta i dels projectes iniciats:

 • Restriccions de trànsit al carrer Torregassa Restriccions de trànsit al carrer Torregassa 27/09/2023

  A conseqüència de les obres de rehabilitació de la Sala Municipal de Teatre, a partir d’avui, 27 de setembre, la circulació de vehicles pel carrer Torregassa en el tram comprès entre el carrer la Mina i el parc Joan Plumé serà només en sentit nord

 • Campanya de vacunació contra la grip i la COVID-19 Campanya de vacunació contra la grip i la COVID-19 25/09/2023

  La campanya de vacunació contra la grip i la COVID-19 d'enguany comença el 26 de setembre amb la població més vulnerable, les persones que viuen a residències. A partir del 16 d'octubre, la vacunació s'ampliarà a la resta de col·lectius convocats a vacunar-se.

 • Primera trobada intermunicipal amb l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana Primera trobada intermunicipal amb l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana 22/09/2023

  En el marc del cicle de trobades intermunicipals amb els representants dels pobles de la rodalia organitzat per l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, avui divendres 22 de setembre ha tingut lloc la primera d’aquestes trobades a l’emblemàtica masia de Can Plantada amb representants de l’Ajuntament del municipi veí de Santa Eulàlia de Ronçana.

 • Sala Polivalent on es realitzen els plens Ple ordinari el 25 de setembre 20/09/2023

  Dilluns 25 de setembre tindrà lloc un ple de caràcter ordinari a les 19 h a la Sala Polivalent, el qual es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

 • Servei de renovació del DNI Servei de renovació del DNI el 17 i 19 d'octubre 20/09/2023

  El dia 17 d'octubre l'Ametlla del Vallès tindrà el servei d'expedició i renovació del DNI. Tota persona interessada ha de demanar hora trucant a la Policia Local (93 843 28 45), de dilluns a divendres en horari de 8 h a 15 h. La taxa és de 12 euros.

 • Primera reunió del “Consell del Consens” a la sala de banderes de l'Ajuntament Primera reunió del “Consell del Consens” 19/09/2023

  El proppassat dijous 14 de setembre va tenir lloc la primera reunió del “Consell del Consens”, un nou òrgan de treball que té per objectiu facilitar la comunicació entre els diferents grups polítics que integren el Consistori, i també, posar a debat aquells temes que pel seu calat necessiten un ampli consens, així com posar de manifest la voluntat de l’equip de govern d’actuar amb la màxima transparència respecte a la resta de formacions polítiques.

Darrera actualització: 26.01.2023 | 10:12
Darrera actualització: 26.01.2023 | 10:12