Entitats

Pàgina 2 de 4
 • Logotip Associació de Veïns de Can Camp Associació de Veïns de Can Camp

  L'Associació de Veïns de Can Camp té com a objectiu la promoció i millora del Barri de Can Camp, tan en els elements urbanístics com en els seveis dotats per l'Ajuntament, i promoura la relació entre els veïns del propi barri i dels altres, i de la mateixa entitat amb l'Ajuntament i altres organtismes.

  607 266 994
 • Associació de Veïns de la Miranda
 • Associació de Veïns de La Terrera
 • Associació de Veïns de Pinar i Portús
 • Associació de Veïns del Serrat
 • Associació de Veterans de futbol

  Associació de veterans de futbol de més d'un quart de segle d'existència. Juguen una lliga de cap de setmana els diumenges al matí al Camp de Futbol Municipal Josep Costa.

 • AEA Associació Esportiva de l'Ametlla (AEA)

  Fou fundada el 2 de juliol de 2005 amb els colors verd i groc com els de la bandera del poble, i com a fruit de les il·lusions de molts joves i no tant joves amb un pensament comú: "sóc de l'Ametlla i vull fer esport a l'Ametlla". La junta directiva està formada per joves del poble que també són jugadors de l'equip.  A la resta de jugadors els hem de donar les gràcies, ja que entre tots es va fer possible començar un projecte que a molts de nosaltres ens va fer tornar a creure en el poble i demostrar així que encara es poden fer moltes coses per seguir millorant el lloc on vivim. Només cal empenta i confiar en que si volem, podem!

  659 909 123
 • Associació Esportiva Escolar Institut Eugeni Xammar

  AEE fundada l'any 2008, integrada en el Pla Català de l'Esport. Adreçada al col·lectiu jove de l'Institut Eugeni Xammar, vol donar sortida a les diferents inquietuds d'activitats físiques i esportives alternatives, organitzar Jornades Festives amb l'esport com a motor i promoure qualsevol tipus d'iniciativa dels nois i noies de l'Institut vinculada amb l'esport. 

  93 843 01 25
 • Associació Fotogràfica de l'Ametlla (AFA)
 • Associació l'Ametlla en Comú

  L'objectiu d'aquesta associació és la defensa i la promoció de les activitats socials, culturals, educatives, esportives, econòmiques i de participació política dels ciutadans i ciutadanes, d'acord amb la Delcaració Universal dels Drets Humans.

 • Baliga Balaga BB Triatló l\'Ametlla

  Entitat que agrupa esportistes de l\'àmbit de la Triatló. Té el seu origen en l\'organització de la Duatló de Muntanya de l\'Ametlla del Vallès, i ha anat creixent en capital humà i esportiu amb la incorporacíó de triatletes i duatletes de l\'Ametlla i del voltant, que participen en diverses modalitats.
  El BB triatló l\'Ametlla té un lloc destacat en el Rànking de Catalunya de duatlons de Muntanya i ha obtingut el primer lloc a la LLIGA CATALANA DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2009 - 1era DIVISÓ així com el CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 200 . Participa en triatlons internacionals, Ironmans, curses de resistència de BTT, marxes... i tot allò que el cos humà sigui capaç de resistir.

 • Eduvolei C.E. Eduvólei Ametlla

  El Club Esportiu Eduvólei de L'Ametlla va néixer el juny del 2009 amb la voluntat de 40 famílies de crear un club de vólei amb una filosofia concreta: educar els joves a través del seu esport preferit. L'objectiu esportiu d'Eduvólei no és la finalitat competitiva, sinó la metodologia d'entrenament basada en el rendiment i la disciplina per tal d'assolir l'èxit dins i fora de la pista. C.E. Eduvólei Ametlla vol ser més que una entitat esportiva: des de l'àrea social, es treballa un programa de valors per promoure la solidaritat i la cultura de la pau on participen els jugadors i les seves famílies. La junta directiva està formada per pares representants dels equips de base i el cos tècnic, el qual està en contínua formació per exercir la seva tasca amb un segell de qualitat.
  E= Emoció
  D= Dedicació
  U= Unió
  V= Valors
  O= Orgull
  L= Lluita
  E= Esperit
  I= Il•lusió

  647 91 33 86
Pàgina 2 de 4
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34