L’espai Feliubadaló, un ventall obert de possibilitats

Dimarts, 15 de gener de 2019 a les 00:00

Una vint-i-cinquena de veïns i veïnes de l'Ametlla van participar a la segona sessió de portes obertes per debatre el pla d'usos del futur espai Feliubadaló. La trobada va brillar pel brull d'iniciatives que els ciutadans van presentar. Tots hi van aportar la seva compartint projectes i inquietuds per aquest nou equipament municipal. 

La sessió va començar amb una visita a l’antiga fàbrica per fer un cop d'ull a la infraestructura i poder tenir una idea més exacta de les seves possibilitats. El tomb va ser conduït per l'arquitecta municipal, que va detallar les característiques de l'espai.

Tot seguit, els assistents van emprendre un col·loqui a la Casa dels Mestres, on cadascun d'ells va poder plantejar-se què vol que sigui Feliubadaló, per què, com i per a qui. Després de respondre l'enquesta de forma individual, molts es van animar a posar-se de peu i presentar les seves propostes davant de la resta.

Les idees aportades van ser d'allò més enriquidores. Els participants van concebre l'espai des de diferents perspectives que, amb tot, resultaven complementàries entre elles. La posada en comú va abraçar des d'un local d'associacionisme per gestionar les entitats del poble fins a un centre coworking on ciutadans de totes les edats puguin anar-hi a realitzar els seus projectes. 

No us estigueu de dir-hi la vostra!

Si no vau poder assistir a la sessió de portes obertes, encara sou a temps de contestar l'enquesta online fins el 31 de gener aquí: ENQUESTA ONLINE

Darrera actualització: 15.01.2019 | 12:49