L’espai Feliubadaló a partir de les necessitats de veïns i veïnes

Divendres, 14 de desembre de 2018 a les 00:00

El procés participatiu “Espai Feliubadaló” pretén recollir les opinions de la ciutadania a través d’una enquesta i de jornades participatives. El passat divendres, 23 de novembre va tenir lloc el taller-debat del procés participatiu “Espai Feliubadaló”, l’objectiu del qual era recollir les expectatives i necessitats de les futures persones usuàries de l’equipament: veïns i veïnes, associacions, col·lectius, escoles, entitats, etc.

Totes les reflexions sorgides d’aquesta jornada participativa se sumaran a les opinions recollides mitjançant la futura enquesta online i les diverses trobades de participació ciutadana.

La jornada participativa de l’espai Feliubadaló va aplegar més d’una vintena de persones

Durant la jornada es va intentar definir l'espai per tal de satisfer les necessitats de les persones participants i reconèixer els serveis indispensables. A més de descriure els usos i les necessitats de cadascun d'ells, també es va treballar el percentatge d'aquests respecte del volum total de la construcció. Gràcies a aquestes dades, podrem conèixer i delimitar l'espai dedicat a cadascun dels àmbits proposats.

Es preveu realitzar una nova jornada de participació amb veïns i veïnes del municipi el proper divendres 11 de gener de 2019, a les 17.30 hores. A més, es convocaran jornades amb col·lectius determinats com la Gent Gran i la Joventut de forma específica per descobrir les seves opinions.

Així mateix, en breu es realitzarà una jornada de participació amb els tècnics de l’Ajuntament perquè des de cada àrea s’exposin les necessitats detectades.

L’objectiu de tot aquest procés és construir un centre cívic de dinamització cultural i associativa per a tota la ciutadania; un equipament que pugui respondre a les necessitats actuals però també als reptes de futur de la cultura; un espai on es pugui aprendre, crear i relacionar-se.

L’enquesta

Per recollir totes les propostes i necessitats de la ciutadania, fins el 31 de gener, es posarà en marxa una enquesta en línia, a la qual es podria accedir des de la pàgina principal del web municipal. L’enquesta serà totalment anònima i es podrà completar en només uns minuts.

Amb vosaltres, imaginant el futur centre cívic de la fàbrica Feliubadaló

Darrera actualització: 19.12.2018 | 09:31