El Centre Esportiu Municipal Illa Activa tancarà les portes temporalment el dia 1 de desembre

Dijous, 24 de novembre de 2022 a les 12:00

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès informa que el Centre Esportiu Municipal Illa Activa es veu obligat a tancar temporalment les portes el dia 1 de desembre.

Des del passat mes de gener, quan l’empresa concessionària Instal·lacions de Lleure Esportiu Illa Activa va entrar en fase de liquidació definitiva del concurs de creditors, fins l’actualitat, han estat mesos d’incertesa en què l’Ajuntament ha fet mans i mànigues per mantenir l’equipament en funcionament, ja que és considerat un centre de referència en l’àmbit esportiu, de la salut i també social del poble i rodalia

Des d’un inici s’han estudiat i esgotat les diferents opcions legalment a l’abast del Consistori per mantenir el centre obert. Tanmateix, però, això no ha estat possible sense posar en seriós risc l’estabilitat econòmica del Consistori, línia vermella que no s’ha volgut traspassar.

L’Ajuntament lamenta profundament l’afectació que aquest fet tindrà per tots els usuaris i usuàries de l’equipament, així com la nova situació amb què es trobaran les gairebé trenta persones, entre treballadors i treballadores del centre i personal extern. Des d’aquestes línies el Consistori els trasllada el seu suport i agraïment per la professionalitat mostrada i la feina feta durant els darrers mesos, gràcies a les quals s’ha pogut mantenir obert el complex esportiu des de gener, donant un bon servei als usuaris i usuàries.

Futur immediat

Confirmat el tancament temporal de l’equipament, la màxima prioritat és atendre de la millor manera possible els socis i sòcies i resoldre les incidències que puguin sorgir. És en aquest sentit que l’Ajuntament es posa a disposició dels usuaris i usuàries afectats, i que ha habilitat a tal efecte una oficina d’atenció a través de la qual s’atendrà de forma personalitzada totes les incidències que es comuniquin via correu electrònic (usuarisillaactiva@ametlla.cat) o trucant al 93 843 25 01 (extensió 136).

El rebut del mes de desembre no es cobrarà a través del banc als usuaris i usuàries.

A del dia 1 de desembre l’Ajuntament s’ocuparà del manteniment de les instal·lacions per garantir la futura reobertura del Centre Esportiu Municipal en les millors condicions possibles, alhora que treballa en l’elaboració d’un nou contracte de gestió de l’equipament d’acord amb la realitat actual, sempre posant per davant garantir la qualitat del servei del futur centre.

Al llarg dels propers dies s’anirà informant sobre l’evolució de la nova obertura del Centre Esportiu Municipal a través dels canals de comunicació del Consistori.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 12:07