Benvinguda als nous agents interins de la Policia Local

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 14:00

Aquest migdia l’alcalde Pep Moret, el regidor de Seguretat Ciutadana Jan Santaló, i el sergent Armand J. Arrabal, han donat la benvinguda als sis agents interins que s’integren al cos de la policia local de l’Ametlla del Vallès, després d’haver superat el procés de selecció.

Tant l’alcalde com el regidor s’han presentat als nous agents i s’han posat a la seva disposició per a tot allò que puguin necessitar per desenvolupar la seva tasca, alhora que els han emplaçat a fer una bona feina en benefici dels veïns i veïnes de l’Ametlla del Vallès, tot explicant-los que el model de policia local definit en el pla de modernització d’aquesta que s’està implementant des de fa un any aposta per una policia de proximitat al servei de la ciutadania, més educadora que no pas sancionadora.

Ambdós han coincidit a destacar que mica en mica s’està revertint la conflictiva situació de la policia local del poble, i que un pas més en aquesta direcció és la imminent incorporació d’un nou inspector o inspectora.

Darrera actualització: 21.05.2021 | 14:20