L’alcalde i el regidor de Seguretat presenten el Pla de Modernització de la Policia Local als integrants del cos

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 00:00

El passat dijous 25 de juny va tenir lloc l’acte de presentació del nou regidor de Seguretat Ciutadana, Jan Santaló, a les dependències de la Policia Local. En el mateix, juntament amb l'alcalde Pep Moret, es va exposar el Pla de Modernització de la Policia Local i se li va donar començament.

L’alcalde va obrir l’acte destacant la tasca d’anàlisi i gestació del Pla durant aquest primer any de legislatura. Moret va insistir en la necessitat de col·laborar i implicar a totes les parts per tal que aquest sigui un èxit oficialitzant, així, la seva immediata implementació i donant pas al seu màxim responsable, el nou regidor de Seguretat Ciutadana, Jan Santaló.

Santaló va comprometre’s a gestionar el cos i a comandar el projecte des de la màxima exigència, compromís i rigor. Va destacar la necessitat de passar ja de les paraules als fets després de “més de 8 anys de descontrol i desgavell polític”. “És l’hora que el Govern prengui la iniciativa i recuperi el comandament d’un sol cos de Policia”, va dir, al que va afegir que “Només així aconseguirem disposar del cos proper i exemplar que ens mereixem”.

L’alcalde va tancar l’acte agraint a tot el personal la seva tasca duta a terme durant crisi de la COVID-19.

Darrera actualització: 29.06.2020 | 21:43