Xerrada sobre fills i ús de pantalles

Dilluns, 24 de desembre de 2018 a les 00:00

L’àrea d’Ensenyament impulsa una nova activitat gratuïta dins del programa de suport i acompanyament a les famílies. “La gestió del temps d'oci dels infants i joves i l'ús de les pantalles”, una xerrada dirigia a famílies amb infants i joves de 6 a 16 anys que es durà a terme el pròxim dimarts 22 de gener a les 17h a la Biblioteca de l’Escola Els Cingles.

Com viviu les famílies la gestió de l’agenda escolar i l’ús de pantalles dels vostres fills? Quines preocupacions us desperten? Com podem ajudar i guiar-los en l'organització del seu temps d'estudi i d’oci? Com establim uns horaris i unes condicions per l'ús de les pantalles de forma efectiva? Com fomentem la responsabilitat i l'autonomia dels infants?

S’hi treballaran eines necessàries per fer una bona planificació i organització del temps fora de l’escola (activitats escolars i de lleure), tècniques per optimitzar el temps d’estudi i estratègies per treure el màxim profit de les pantalles, entre d’altres. 

La xerrada és gratuïta i anirà a càrrec de dues professionals del Centre de Psicologia Integral Koan: Alba Moya Martorell, psicòloga, neuropsicòloga clínica i PNL en comunicació amb nens i adolescents i Ana Isabel García Arpa, psicòloga clínica, PNL i especialitzada en nens, adolescents i família.

Cal inscriure’s al següent enllaç.

L’Ajuntament posa a disposició un servei de cangur per a infants de 3 a 12 anys, de 16h a 20:30h. Cal sol•licitar-lo prèviament enviant un correu electrònic a beltrangr@ametlla.

Darrera actualització: 24.12.2018 | 12:35