Inscripció Suport i Acompanyament a les Famílies

Per poder participar a les activitats de suport i acompanyament a les famílies cal que introduïu les dades del formulari que trobareu al final de la pàgina.

Si voleu participar a més d'un taller, torneu a entrar al formulari per cada inscripció.

En el cas d’inscriure’s en un taller de pagament, rebreu per mail un codi de barres per fer el pagament a través de la Caixa.

El canguratge (3-12 anys / 16h a 20:30h), cal que el sol•liciteu prèviament enviant mail a beltrangr@ametlla.

Per facilitar la gestió i l’amortització dels recursos necessaris per a fer l’activitat, en el cas que no podeu assistir o finalment decidiu no portar els infants a l’acollida, cal que ens ho comuniqueu. Gràcies!

PROGRMACIÓ PRIMER TRIMESTRE CURS 2017-2018

- 10 i 17 de novembre de 18 a 20 a l'Escola Bertí
TALLER: HI HA PARES I MARES PERFECTES? Com ser uns bons guies per als nostres fills i filles. Des d’un enfocament multidisciplinari, que inclou coaching, gestalt i teràpia sistèmica, us presentem una formació adreçada a tots els pares i mares que voleu acompanyar els vostres fills i filles, treballant aquells aspectes bàsics per aconseguir ser-ne uns bons guies, i inspirant-los perquè aquests reconeguin el millor de si mateixos, i això els permeti ser persones felices i capaces de contribuir a la construcció d’un món millor.
Bea Casanoves, terapeuta gestalt, coach, mediadora familiar i mare
www.viute.catillu

- 16 de novembre de 18'30 a 20'30 a l'IES Eugeni Xammar
XERRADA: L'AUTOESTIMA A L'ADOLESCÈNCIA.
Una bona autoestima en l’adolescent afavoreix un millor accés a la vida adulta amb un millor equilibri psíquic i emocional i unes relacions socials més profundes i estables. Com ho podem facilitar?
Quantum psicologia.
www.quantumpsicologia.com

- 12 de desembre de 18'15 a 19'45 a l'Escola Els Cingles
TALLER MINDFULNESS PER PARES I PER INFANTS: Com aconseguir amb Mindfulness pares conscients i fills feliços. Aquest és un Taller per conèixer Mindfulness, una manera de viure amb més consciència l'aventura de ser pares i gaudir dels nostres fills. Aquesta formació es farà de forma independent amb professionals diferents el mateix dia. La inscripció cal fer-la per separat i no es condició necessaria apuntar-se als dos grups.
- Grup d’ infants de 6 a 10 anys amb Susana Florentí
- Grup pares i mares amb Javi Lucas

www.aprendomindfulness.com

Quin cost té:

Depèn de l'activitat

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom

Canals de tramitació:

Darrera actualització: 11.10.2017 | 12:57