Xerrada sobre consum de drogues en adolescents

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 00:00

L’àrea d’Ensenyament, juntament amb l’institut Eugeni Xammar, impulsa dues sessions gratuïtes dins del programa de suport i acompanyament a les famílies per abordar un dels temes generals de la criança de fills adolescents com és la prevenció del consum de drogues. Les xerrades seran els dimecres 13 i 20 de febrer de 18h a 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca.  

L’objectiu és que els assistents disposin d’estratègies clares per promoure conductes saludables als seus fills i filles. Per això s’hi oferirà informació bàsica sobre el consum a l’adolescència, factors de risc i protecció; alhora que es donarà pautes educatives per prevenir-ne l’abús.

Ambdós tallers aniran a càrrec de la psicòloga Núria Tarifa, que disposa de màster en drogodependències. Entre d’altres, parlarà de les adolescents a les xarxes, de funcions educatives de la família i de comunicació i posicionament respecte a conductes de risc (consum de drogues, alimentació i sexualitat): normes, límits i conseqüències.

Per participar a les sessions, cal inscriure's aquí

L’Ajuntament posa a disposició un servei de cangur per a infants de 3 a 12 anys, de 16h a 20:30h. Cal sol·licitar-lo prèviament enviant un correu electrònic a beltrangr@ametlla.

Darrera actualització: 08.02.2019 | 14:01

Imatges

Drogues