Tret de sortida al nou projecte “Cultura als parcs”

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

El proper diumenge 12 de juliol es donarà el tret de sortida a un nou projecte impulsat per la regidoria de Cultura, Cultura als parcs, que començarà amb l’espectacle familiar Trip Colo Hop!, de la companyia de dansa Anna Arboix, i que es farà al parc de Maria Lluïsa a les set de la tarda.

Trip Colo Hop! és un viatge de sis personatges a través del moviment. Un espectacle concebut amb música electrònica original produïda expressament per a l’ocasió, i que també està concebut per ser representat al carrer, a qualsevol època de l’any i per a tots els públics.

Cultura als parcs consta de tres espectacles dirigits a un públic familiar, que es faran els tres darrers diumenges de juliol, a les set de la tarda, al parc de Maria Lluïsa.

Tal i com s’ha informat anteriorment, aquest va ser un projecte pensat per dur-lo a terme durant la primavera, en un format itinerant per diferents parcs i places de l’Ametlla del Vallès, però que malauradament s’ha vist condicionat per l’esclat de la pandèmia de la COVID-19 i que s’ha hagut de repensar i adaptar a les circumstàncies.

Les restriccions i els protocols de seguretat han obligat a reprogramar els tres espectacles previstos a un sol espai, el parc de Maria Lluïsa, un emplaçament que permet complir amb els esmentats protocols de seguretat i que té un aforament per a 63 espectadors.

Les entrades, amb localitat numerada assignada, es poden aconseguir a la plataforma www.entrapolis.com. Aquestes es distribuiran a través d’internet fins a exhaurir-se. No hi haurà possibilitat d’aconseguir-ne al mateix recinte el dia de l’espectacle, i caldrà portar-les al mòbil en format pdf, o impresa.

Per tal de donar compliment als protocols de seguretat, serà obligatori fer ús de la mascareta fins arribar a la localitat, on es podrà reduir la distància amb familiars o convivents fins a un màxim de tres cadires juntes. També caldrà fer ús de la mascareta per transitar per l’espai.

Durant els espectacles, i fins a nova ordre, els jocs infantils no es podran utilitzar.

La resta d’espectacles programats són:

 - 19 de juliol  “Monti”, de Pallassos sense fronteres ens explicarà com fan riure a nens i nenes en situació de conflicte de tot el món.
 - 26 de juliol: “Hats”, amb el clown JAM.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 14:37

Vídeo - Àudio

Teaser TCH