“Trip colo Hop”, de la Cia. Anna Arboix.

Diumenge, 12 de juliol de 2020 a les 19.30 h

Els tres colors primaris són representats per tres personatges amb caràcter, el Vermell Rabiós, el Groc Furiós i el Blau Enfadat.

El Vermell Rabiós és el color de la força, el desig i la passió i, només començar, el seu ball ens descobrirà tots els seus matisos.

El Groc Furiós és el color del sol, del foc i de l’alegria, i també es mostra així a través de la seva dansa.

Quan el Vermell Rabiós i el Groc Furiós connecten, creen un nou color. Apareix el Taronja Entusiasmat, un personatge feliç, creatiu i sensual que, ballant, ens anirà descobrint tos els secrets que porta a la seva motxilla.

El Blau Enfadat és el color de la veritat, la comunicació i la lògica. Quan es troba amb el Groc Furiós, creen el Verd Saludable, un nou personatge simpàtic, natural i bo.

Quan el Blau Enfadat s’integra amb el Vermell Rabiós apareix el Lila Espiritual, un personatge màgic, savi i energètic.

 Els sis personatges amb els seus colors formen un Arc de Sant Martí, símbol de la diversitat, la pau i l’alegria gràcies a la unió de tots els colors.

Tots aquests colors, i molts d’altres, els trobem pertot arreu, tots diferents i tots únics. Quan aquests colors s’integren, se’n creen de nous, també únics i diferents.

El mateix passa dins de cadascú de nosaltres. Estem fets d’infinitat de colors, actituds, matisos tots integrats dins la nostra persona i, per això, cadascú de nosaltres és un personatge únic en la seva diversitat.

TRIP COLO HOP! és un viatge de sis personatges. a través del moviment.

L’espectacle està concebut amb música electrònica original, produïda especialment per al show. També està concebut per a ser representat al carrer, a qualsevol època de l’any i per a tots els públics.


Adquireix l'entrada aquí.

Quin cost té:

Entrada gratuïta amb butaca assiganada a través d'Entrapolis.com

Parc de Maria Lluïsa

Sant Feliu - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Darrera actualització: 02.07.2020 | 12:12