Renovació de les mesures contra la COVID a tot Catalunya

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 18:00

Aquest matí el PROCICAT ha decretat la pròrroga de les actuals restriccions per disminuir els contagis de la COVID-19 durant 10 dies.

Així les coses, les mesures decretades inicialment per un període de 15 dies, es prorroguen fins el dia 23 de novembre, unes mesures que comporten la pròrroga del confinament municipal durant els caps de setmana i el tancament perimetral de Catalunya, així com la continuació del tancament de bars i restaurants i centres esportius, entre d'altres.

Aquesta pròrroga incopora dues noves mesures: l'obertura de manera individual dels centres d'estètica i l'acotament dels centres de culte a un màxim del 30% o de 100 persones.

En la compareixença d'avui, la consellera de Salut, Alba Vergés, i el Conseller d'Interior Miquel Samper, també han anunciat que si l'evolució de la pandèmia es manté com els darrers dies, és probable que a partir del dia 23 de novembre es tornim a autoritzar les activitats a l'aire lliure, així com la reobertura de les terrasses de bars  restaurants.

  

Darrera actualització: 12.11.2020 | 18:37