"Present i futur de la monarquia a Espanya", al primer Idees i paraules de l'any

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

El proper dijous 21 de gener tindrà lloc la primera conferència de l'any del cicle Idees i paraules, que organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament i que coordina en Jordi Sedó.

Aquesta primera xerrada anirà a càrrec d'en Pep Martí (periodista), el qual parlarà del "Present i futur de la monarquia a Espanya".

Atesa la situació sanitària, no es permetrà l'accés al públic, i la conferència s'emetrà en streaming a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

Contingut de la conferència:

"La monarquia espanyola ha entrat, en els darrers temps, en una roda de despropòsits que n'han fet minvar la popularitat entre la població. A Catalunya i al País Basc, on mai no ha estat gaire popular, els índexs estan sota mínims. Què podem esperar d'aquesta monarquia desprestigiada, tacada per supòsits de corrupció i que, en alguna ocasió, ha goat prendre partit per determinades idees polítiques en comptes de mantenir-se neutral com hauria estat la seva obligació? La república espanyola és més a la vora? Com pot això afectar la voluntat d'emancipació d'una bona part de la població de Catalunya? Quins gestos farien possible que la monarquia recuperès part del seu prestigi?"

 

Darrera actualització: 18.01.2021 | 12:14