Idees i paraules: "Present i futur de la monarquia a Espanya"

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 19.00 h

A càrrec de Pep Martí, periodista.

L'acte es farà a la Sala Polivalent, però, alhora, s'emetrà en streaming en temps real a través del Canal Youtube de l'Ajuntament.

Contingut de la conferència:

"La monarquia espanyola ha entrat, en els darrers temps, en una roda de despropòsits que n'han fet minvar la popularitat entre la població. A Catalunya i al País Basc, on mai no ha estat gaire popular, els índexs estan sota mínims. Què podem esperar d'aquesta monarquia desprestigiada, tacada per supòsits de corrupció i que, en alguna ocasió, ha goat prendre partit per determinades idees polítiques en comptes de mantenir-se neutral com hauria estat la seva obligació? La república espanyola és més a la vora? Com pot això afectar la voluntat d'emancipació d'una bona part de la població de Catalunya? Quins gestos farien possible que la monarquia recuperès part del seu prestigi?"

En cas que les autiritats sanitàries disposessin que no pot haver-hi públic presencial o que es dictessin restriccions d'aforament, caldria que abans de desplaçar-s'hi, els que hi estiguin interessats se n'informin a través del web de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:33