L’equip de govern i Esquerra Republicana de l’Ametlla del Vallès subscriuen un acord per l’aprovació inicial dels pressupostos de 2024

Dimarts, 19 de desembre de 2023 a les 00:00

Instants abans de l’inici del ple extraordinari celebrat ahir dilluns 18 de desembre, el govern municipal i el grup d’Esquerra Republicana de l’Ametlla del Vallès varen rubricar un acord per l’aprovació inicial dels pressupostos de l’any 2024, uns pressupostos que ascendeixen als 15.135.000 € i que incorporen cinc propostes que el grup republicà considera clau pel benestar del poble, especialment en l’àmbit de les propostes de millora social.

Aquest acord, al marge d’incloure els cinc projectes que es descriuen a continuació, estableix un calendari detallat per al seguiment de la seva execució.

Projectes:

Can Muntanyola: revitalització del centre del poble pacificant el trànsit, així com revitalitzar l’activitat cultural, lúdica i comercial; ampliar el nombre d’espais per a entitats; necessitat d’un centre cívic; necessitat d’ampliar l’edifici de l’Ajuntament.

Joventut: dotar de nous espais destinats per a joves del poble mentre el disseny i execució del projecte de Can Muntanyola segueix el seu curs, i iniciar accions de col·laboració amb el jovent, per tal de poder crear una entitat juvenil, la qual pugui prendre decisions sobre la seva activitat al poble i ser corresponsable dels espais que se'ls destinin.

Aigües pluvials: implementar un sistema d’aprofitament d’aigües pluvials a les diferents dependències municipals.

Gent gran: adquisició i instal·lació de nova maquinària esportiva a l’aire lliure adaptada per a gent gran.

Simplificació del llenguatge administratiu: agilitzar els tràmits administratius revisant el llenguatge emprat en aquests.

Es pot consultar el document íntegre aquí.

Darrera actualització: 19.12.2023 | 12:55