L’Ajuntament regularitza cinc places d’agent de Policia Local

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 13:00

L’Ametlla del Vallès cobreix cinc places d’agent de Policia Local que estaven ocupades per agents interins. L’Ajuntament ha abordat de forma prioritària la regularització del cos policial per dotar-lo de personal funcionari de carrera. La plantilla actualment està formada per 18 membres, dels quals 12 són agents (sis d’ells interins).

A data d’avui ja s’han realitzat les tres fases del procés selectiu que depenen del consistori. Les bases es van aprovar el 25 juliol de 2018 i els aspirants tenien temps fins el 14 d’agost per presentar la documentació. La convocatòria va aplegar un gran nombre de candidats per cobrir les cinc places d’agent.

El 28 de novembre els aspirants van realitzar l’examen de català i el 17 de desembre, els dos tests teòrics: de coneixements generals i específics. Només resten les proves físiques, mèdiques i psicotècniques que es duran a terme les properes setmanes en diferents centres oficials. Un cop finalitzades, es tancarà el procés selectiu.

D’aquesta manera, el cos d’agents policials estarà integrat, pràcticament en la seva totalitat, per agents funcionaris de carrera.

Darrera actualització: 18.01.2019 | 13:50