L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ja gestiona els habitatges socials del Maset Nou

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 14:00

Després que el Ple extraordinari celebrat el passat 10 de juliol donés llum verda, avui dimecres 15 de juliol s’ha signat l’acord entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i La Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria (Sareb).

L’acord, signat per l’alcalde Pep Moret representant el Consistori i pel Sr. José Gaspar representant la Sareb, estableix la cessió a l’Ajuntament dels 35 habitatges socials del Maset Nou per un període de 4 anys, prorrogable anualment fins a un màxim de 4 més. Acabades les pròrrogues, el Consistori tindrà opció preferencial d’adquisició d’aquests habitatges.

Durant aquest període, l’Ajuntament ametllatà s’encarregarà de la gestió d’aquests immobles, els quals es destinaran a lloguer social per a col·lectius vulnerables. El Consistori té com a prioritat la rehabilitació energètica d’aquests habitatges, els quals tenen una superfície útil (mitjana) aproximada de 65/70m2, es composen d’un accés des de la zona d’escales, una sala d’estar, cuina, dues habitacions i un servei sanitari.

La voluntat del Consistori és culminar el procés d’adjudicació dels habitatges tan aviat com sigui possible.

Després de la recent creació de la regidoria d’Habitatge, aquest conveni és una nova mostra de la voluntat de l’equip de govern de situar el parc d’habitatge a l’Ametlla del Vallès com un element prioritari de la seva tasca política, sobretot davant la incertesa d’una crisi sanitària, econòmica i social que afecta als més vulnerables.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 14:07