El 20 de març arriba el 4t Cicle de Joves Intèrprets

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 00:00

Un any més s’inicia el Cicle de Joves Intèrprets a l’Ametlla del Vallès que enguany arriba a la quarta edició, un projecte que és possible gràcies al suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, l’organització de l’Escola Municipal de Música i la col·laboració de l’Ateneu Cingles de Bertí i de Can Draper.

El cicle començarà el dimecres 20 de març amb el quintet de metalls “KamBrass” integrat pels músics: Guillem Cardona i Joan Pàmies (trompetes), Maria Servera (trompa), Xavier Gil (trombó) i Oriol Reverter (tuba) que ens oferiran un passeig musical per diferents èpoques i estils.

 El 25 d’abril tindrem l’oportunitat d’escoltar el trio de corda “Artio” format pels músics Marc Nogués (violí), Lucía Mullor (viola) i Blai Bosser (violoncel) que ens endinsaran en el classicisme musical.

I el 31 de maig, Roger Santacana (vibràfon), Juan Pastor (contrabaix) i Jordi Pallarès (bateria). El seu repertori es basa en una combinació  d’estàndards coneguts de jazz i de composicions dels propis intèrprets.

L’equip de professors de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla, amb una llarga trajectòria pedagògica i amb un projecte comú que té com a objectius la sensibilització, la formació i el desenvolupament musical dels alumnes, d'acord amb les possibilitats de cadascú, ha seleccionat aquests joves talents valorant la seva trajectòria interpretativa i la seva projecció professional. Amb aquests concerts volen que el públic gaudeixi de la música i que als alumnes els estimuli a tocar i a progressar.

L’escola té una obertura cada vegada més gran a tot el poble, amb la voluntat que tothom en pugui gaudir i que sigui un agent actiu de la vida del municipi. En els darrers anys s’han iniciat projectes nous com el grup de batucada, la coral d’adults, grups instrumentals, classes a l’Escola Bressol Municipal l’Ametller, així com la introducció de nous instruments: arpa, trompeta, trombó i saxo.

Del dilluns 8 fins el dijous 11 d’abril celebrarà la Setmana Cultural “Tocar i Tocar” amb activitats i concerts obertes per a tothom  que  ho vulgui.  Properament  es publicarà tota la informació.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 14:11