IV Cicle de Joves Intèrprets

Dimecres, 20 de març de 2019 (De 19.30 h a 21.30 h)

Kambrass (quintent de vent metall). Entrada lliure amb invitació. Recollida a l’Escola de Música i a la Biblioteca.

Aforament limitat.

ORG.: àrea de Cultura i EMM

KamBrass neix de la inquietud de cinc estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en crear un quintet de metalls. KamBrass, amb ja un any des de la seva creació, està integrat per Guillem Cardona (Berga, 1997) i Joan Pàmies (Reus, 1997) com a trompetistes; Maria Servera (Felanitx, 1996) com a trompista; Xavier Gil (Olesa de Montserrat, 1995) com a trombonista; Oriol Reverter (Alcanar, 1996) com a tubista.

Sota el mestratge de Pablo Manuel Fernández (membre de Spanish Tuba Quartet, solista de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i professor de l’ESMUC), Albert Gumí (intèrpret freelance de prestigiosos grups de cambra amb els quals ha estat guardonat en diversos concursos d’àmbit nacional i internacional, tocant en sales com el Concertgebouw d’Amsterdam, Auditori Santa Cecilia de Roma, Palau de la Música Catalana, etc; professor a l’ESMUC), Lluís Vidal (pianista i compositor jazz reconegut. Ha treballat amb el famós quintet de metalls Spanish Brass; professor a l’ESMUC), desenvolupen una formació ambiciosa que pretén sorprendre i captivar el públic.

Tots els membres del quintet actualment estudien l’últim curs de grau superior d’interpretació de la música clàssica i contemporània a l’ESMUC. Com a quintet, han rebut classes magistrals amb Opus 333 (quartet de Saxhorns parisenc reconegut internacionalment). També han ofert concerts a Alcanar, Mallorca (Felanitx, Sóller i Palma) i Barcelona, i han participat en concursos de renom com el Concurs Paper de Música de Capellades 2018 i Concurs Atempo de Barcelona 2018. Aquest any van ser convidats a participar en l’acte d’entrega de diplomes als graduats en àmbit d’arts de Barcelona al Teatre Victòria.

 

Adreça:

Sala Gran de Can Draper

Darrera actualització: 13.03.2019 | 09:06