Beatriz Talegón donarà el tret de sortida al nou curs del Cicle de Conferències “Idees i paraules”

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00

La periodista i directora de Diario 16, Beatriz Talegón, serà la primera ponent del Cicle de Conferències “Idees i paraules” 2018-2019, que organitza l’àrea de Cultura i coordina en Jordi Sedó.

Talegón pronunciarà la xerrada titulada “Com es veu la situació catalana des de la resta de l’estat?” el dia 16 de novembre, a les 19.30h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, amb el següent contingut:

“Des de Catalunya estant, si hom té una postura independentista, es pot tendir a veure els espanyols com una massa homogènia contrària als drets col·lectius de la nació catalana. Però és realment així? Què en pensen els demòcrates espanyols de la manera de tractar el problema que va escollir el PP? Es probable que a la resta del territori de l’estat no hi hagi gaires independentistes, però vol dir això que tots els espanyols neguin el dret d’autodeterminació de Catalunya? Què n’opina la intel·lectualitat espanyola? On són les veus progressistes espanyoles davant dels fets del Primer d’Octubre, la judicialització de la política i la politització de la justícia?

Beatriz Talegón, periodista resident a Madrid que ha estudiat a fons la situació de Catalunya, ens en podrà donar una visió objectiva i respondre a totes les preguntes que vulguem plantejar-li”.

Al llarg de l’any participaran al cicle “Idees i paraules” els següents ponents:

- Vicenç Villatoro: “Escriure i publicar en català”.

- Cristina Fallarás: “Va ser la transició del 78 tan modèlica com diuen?”.

- Dolors Bramon: “La situació de la dona a l’islam” .

- Jordi Borràs, psicòleg: “Què podem aprendre dels nostres somnis?”

Darrera actualització: 16.11.2018 | 13:05