Any nou, nova programació a la Sala

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

Satisfets amb l’èxit aconseguit amb La Tardoral, encetem l’any 2020 amb nova programació a la Sala Municipal de Teatre de l’Ametlla.

Continuem posant la mirada en les arts escèniques perquè tinguin una presència significativa i així anar consolidant una programació estable al Teatre Municipal “La Sala”, apostant sempre per la qualitat artística.

Des de la regidoria de Cultura s’aposta per acollir iniciatives que posin en valor propostes de teatre inclusiu, perquè es creu que hi ha molta feina a fer a l’hora de prendre consciència sobre discriminació i desigualtat per qüestions de gènere, orientació sexual, discapacitat i raça, essent així sensibles a la diversitat.

És per això que al gener començarem amb El sexe dels àngels, una història que parla d’amors i desamors, interpretada per cinc actors i actrius, tres dels quals amb diversitat funcional o sensorial (Al Diari de l’Ametlla trobareu una entrevista a un dels seus autors, l’Eladio Herranz).

Continuarem amb la gent d’Aupa quartet, una formació de músics arriscats que animaran al públic a experimentar el procés creatiu, composant junts un tema en directe tot fent beat box i percussió amb el cos.

Entrem al mes de febrer amb No hay dos sin tres de la mà de Chicuelo y Mezquida. Amb ells gaudirem de jazz flamenc del bo per sorprendre’ns i encantar-nos.

Arribem a Els dies mentits, un espectacle especialment recomanat per a joves a partir de 13 anys, en què es parla de sexualitat, de la pressió social a l’hora de mantenir relacions, de pornografia, de la vergonya, la frustració... Veniu a veure’l amb els vostres fills i filles i aprofiteu per estirar del fil que us proporcionarà per després parlar de tots aquests temes a casa.

Seguim amb la nostra tasca de sensibilització cap als més desfavorits sumant-nos al projecte Educació per la pau, engegat per la gent de Proactiva Open Arms. Després de passar per l’escola Els Cingles i El Bertí, faran una xerrada oberta a tota la ciutadania on aprofundiran en la missió d’Open Arms en el Mediterrani i en com el treball en equip ha salvat més de 60.000 vides.

Entomem el mes de març commemorant el Dia de la Dona amb l’espectacle Guspires de so. Mentre la Mariona Sagarra canta les nostres poetesses acompanyada per la guitarra de Raül Costafreda, en Daniel Berdala pintarà sobre l’escenari inspirat per la música i la poesia. Veu, guitarra i pintura que parlen de les dones.

Dins les jornades sobre Còmic que està preparant l’àrea de Joventut, La Sala acollirà la projecció d’una de les pel·lícules d’animació més aclamada dels darrers temps: Your name.

I com no podia ser d’altra manera, i ben aconsellats pel nostre estimat Grup de Teatre Nyoca, donem espai a artistes amateurs locals. Aquest cop és el torn de Toc Toc Teatre amb l’obra Perduts en el temps. Què passa quan vint-i-cinc anys després d'haver-se dissolt un grup de teatre, els components del qual varen seguir camins ben diferents, són convocats a una reunió en el seu antic escenari, a punt de ser enderrocat? Veniu i descobriu-ho

Per acabar el trimestre La pescadora de somnis pels més menuts. Una petita joia que farà les delícies de tota la família.

I recordeu, també, L’hora del conte i els diferents  tallers que fem a la biblioteca per els infants.

Veniu al teatre a gaudir, a pensar, a estimular l’esperit crític i a emocionar-vos!

Darrera actualització: 15.01.2020 | 09:56