Cicle de conferències “Idees i paraules”: L’escalfament del planeta per causes antropogèniques. Com afecten els canvis climàtics a la salut física i anímica”.

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 19.00 h

A càrrec d'Alfred Rodríguez Picó, director general de l’empresa Taikometeorologia.

Contingut de la conferència:

L’escalfament del planeta és un tema recurrent des de fa ja uns quants anys i és un aspecte de la conservació del nostre planeta que ens preocupa, però potser no tant com caldria. Almenys, no pas fins al punt d’exigir a les autoritats, de manera contundent, que posin remei a un problema que avui encara es podria revertir, però que si permetem que continuï existint, potser farem tard.

Fins a quin punt patim ja les conseqüències d’aquest escalfament sense ser-ne, potser, del tot conscients? Què podem fer cadascun de nosaltres per mirar d’incidir positivament en l’evolució del problema? Quines són les causes d’aquest escalfament que tenen l’origen en l’acció humana? Els fenòmens violents o adversos augmentaran? Totes aquestes preguntes i moltes més, mirarà de respondre el conferenciant al llarg de la seva ponència o a instàncies del públic assistent.

Sala Polivalent

Carrer Sebastià Bassa, 10 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Correu electrònic: cultura@ametlla.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.01.2020 | 12:19