Taller "Com educar positivament" (1a sessió)

Dimecres, 27 de març de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

Un taller diferent, per famílies amb infants de 6 a 16 anys, conduït per Teatre del Buit. Recursos Educatius i Artístics.

S'aportaran eines per gestionar les emocions de forma transformadora i creativa, i exercir un rol educatiu de forma positiva i assertiva. Es treballarà sobre les característiques d'un model de criança positiva que permet l'autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d'un mateix i de l'entorn.

Contingut:

- A la primera sessió es farà una representació teatral en la que s’escenifiquen situacions de la vida quotidiana en la qual es plantegen diversos models d'interacció familiar. Els models de relació amb un mateix i amb els altres, es presenten des de l’humor, la paradoxa i la sorpresa, amb un llenguatge que pretén obrir la percepció i activar el món emocional.

- A la segona sessió es fa un retorn dramatitzat del treball realitzat a la primera sessió i un acompanyament al grup en la reflexió i l’anàlisi de situacions, amb dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.

Inscripció aquí.

Quin cost té:

Gratuït

Escola Bertí

Camí de Caldes, s/n - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 843 27 78
Fax: 93 843 27 78
Correu electrònic: ceipberti@xtec.cat
Lloc web: agora.xtec.cat/ceipberti/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 06.02.2019 | 11:33