Cicle de conferències 'Idees i Paraules': "Unió i desunió de l'independentisme"

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 19.00 h

A càrrec de Sara González, periodista de Nació Digital.

Aforament limitat | Emissió en streaming pel canal Youtube de l'Ajuntament

Ja fa temps que l’independentisme és majoritari al Parlament de Catalunya i, a més, hi governa amb majoria absoluta, darrerament, no tan sols d’escons, sinó també de vots.

Això no obstant, les tensions entre partits independentistes emergeixen ara i adés. El fenomen no és nou. Històricament, ERC i l’extinta CiU sempre havien mantingut una relació difícil, que s’ha estès a l’actual JxCat. A més, amb la relativament recent aparició a l’escena nacional de la CUP, ja tenim un tercer partit en discòrdia. Paral·lelament, ANC i Òmnium, van fent la seva.

Veurem, finalment, una entesa entre les forces independentistes catalanes? Podrà ser, algun dia, que els partits independentistes subscriguin uns acords de mínims que els permetin donar la imatge d’unitat de què anem mancats fa tants anys? I, sobretot, les accions que emprenguin amb l’objectiu de l’emancipació del nostre país podran ser algun dia coordinades?

Sara González, periodista de Nació Digital, mirarà d’abordar totes aquestes preguntes i les qui li vulguin fer els assistents a la conferència, en acabat de la seva intervenció.

Sala Polivalent

Carrer Sebastià Bassa, 10 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona
Adreça electrònica: cultura@ametlla.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 06.10.2021 | 11:27